Mijn ervaring bij Suppdog is vanaf dat ik er ben nog steeds een fijn bedrijf, In alles is ze helpen je graag geven goed advies in alles en lossen als er een probleem is correct en. Zeer behulpzaam o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na net 2 pups te hebben geadopteerd bleken ze geen prettige ontlasting te hebben. Via de social media kwamen we terecht bij suppdog. Waren eerst heel sceptisch, Vreemd genoeg al na 2 maanden... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben al jaren probiotica en joint care, op zich een goed product maar sinds ze de verpakking hebben veranderd is 20 to 30 procent vand de snoepjes beschadigd of valken uiteen, waardoor het wel e... Ver más
Al hele lange tijd gebruikt onze labrador James de pro-biotica. Zijn ontlasting is enorm verbeterd. Elke ochtend staat hij al kwispelend klaar voor z'n "snoepjes". Hij vind ze heerlijk!! Daarnaast i... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Servicio de rescate de animales
- también en la categoría
- Organización de protección de animales
- Tienda de suministros para mascotas
Sobre Suppdog
Escrito por la empresa
Hondensupplementen, opnieuw uitgevonden. Suppdog bespaart baasjes & honden het leed van onnodige pijn, gecombineerd met enkel de beste formules die elke hond accepteert.
Wie zijn wij?
Wij zijn een professionele gemeenschap van dierenliefhebbers. We gebruiken wetenschappelijk onderzoek als leidraad voor onze ontwikkeling en bieden alles van vitaminesupplementen en verzorgingsproducten tot algemeen deskundig advies - allemaal gericht op het maximaliseren van de gezondheid en het welzijn van elk huisdier.Onze missie
Met Suppdog willen wij de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Wij willen baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.Sluit aan bij de roedel!
Información de contacto
De gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Holanda
- info@suppdog.nl
- suppdog.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Er was iets mis gegaan
Er was iets mis gegaan met mijn bestelling en gelijk daarover gemaild dezelfde dag nog het goede artikel naar mij opgestuurd wat een super service

Respuesta de Suppdog
Dat je ook nog wat extra's heb bij…
Dat je ook nog wat extra's heb bij gedaan bij de bestelling. Dankjewel

Respuesta de Suppdog
Makkelijk en prima service …
Ik heb een abonnement op de snoepjes voor de tanden van de katten. Dus geen omkijken naar. Laatst was er iets mis gegaan met verzending (de inhoud was gruis) kreeg meteen nieuwe. Top! Eén minpuntje: het is prijzig spul.

Respuesta de Suppdog
De site is perfect en na betalen gelijk…
De site is perfect en na betalen gelijk geleverd.onze hond is weer blij met jullie product
👍👌

Heel betrouwbaar
De communicatie met Suppdog is altijd snel en behulpzaam.
Ze informeren je goed over je bestelling en als er wat misgaat wordt er direct naar een oplossing gezocht en wordt er actie ondernomen.

Perfect product and top service
Perfect product and top service

Zelfs op zondag contact.
Zat met een probleem na een bestelling. Dus de klantenservice geraadpleegd. Ook op zondag stond Amber paraat om me te helpen. Super service van Suppdog.

Snel geleverd
Snel geleverd . Goed geholpen door Amber op mijn vragen. En dat ze doneren aan stichting dierenlot is alleen maar fantastisch. Aangezien wij dat ook al een aantal jaren doen. Toppers. Hoop dat de supplementen zijn werk gaan doen. Bedankt voor ⁹alles .en hopelijk tot snel weer. Mvg fran

Respuesta de Suppdog
Goede feedback vwb medicatie kat en…
Goede feedback vwb medicatie kat en suggesties hoe eventueel het snoepje aantrekkelijk te maken voor mijn niet makkelijke katten.

Respuesta de Suppdog
Ik bestel hier nooit meer, ze doneren aan Dierenlot…
Ik ben blij met de toegestuurde bestelling maar was zeer onaangenaam verrast dat jullie doneren aan Stichting Dierenlot, die Dier en Recht sponsort met grote bedragen. Dit is nl een zeer nare organisatie die probeert alle rashonden te verbieden en zichzelf verrijken met het aanbieden van de meest vreselijke kruising nesten. Dit was dus de laatste keer dat ik heb besteld bij Suppdog

Respuesta de Suppdog
Ik merk nog weinig verschil
Ik merk weinig verschil in gedrag na toch twee weken gebruik. Guus vindt de snoepjes wel erg lekker. Maar we houden het nog even vol.

Respuesta de Suppdog
Snelle en correcte levering van een uitstekend product
Snelle en correcte levering.
Als product voldoet Probiotics+ ruimschoots aan de verwachtingen !

Respuesta de Suppdog
Altijd vlot respons per mail
Altijd vlot respons per mail, service gericht en vriendelijk contact!
Heel prettig!

Goede service en uitleg
Goede service en uitleg. Er was wat verkeerd gegaan met een product, maar na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik snel een reactie en is het opgelost.

Respuesta de Suppdog
Blije, speelse en gezonde pups
Via de social media kwamen we terecht bij suppdog.
Waren eerst heel sceptisch,
Vreemd genoeg al na 2 maanden was de dunne ontlasting bijna verdwenen en na 3 maanden hadden onze pups dikkere ontlasting. Wat ook mee hielp om eventuele anaalklier ontsteking te voorkomen.
Wij zijn er erg tevreden over.
Zo ook over de klantenservice.
Je hoeft maar te mailen, bijna onmiddellijk n reactie terug en zeer behulpzaam!

Respuesta de Suppdog
Ik heb meer gekregen dan dat ik bestelde
Ik heb meer gekregen dan dat ik bestelde.