Virkelig en god gel! Jeg har prøvet mange forskellige mærker igennem halvmarathon og marathon og dette er den første som 1) smager godt, 2) er let og få ned og 3) ikke giver nogle problemer med mav... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er triatlet og træner +20 timer om ugen, så det er afgørende for mig at finde produkter, der fungerer – uden at skabe problemer med maven. Det har altid været en udfordring… indtil nu. Tak ti... Ver más
Har prøvet produktet i en måned og oplever at være mindre træt og mere oplagt. dog kunne smagen godt være lidt bedre :D Ingefæren er lidt kras
Stærk service fra en kommende gazelle! Produkt der placerer sig bland markedsføre i segmentet. Produktet virkede godt for mig til CPH marathon 2025
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
SUPPLME short for supplement me produces and sells a single sachet that contains your complete daily nutrition for maximum perfomance, beauty and wellness with a refreshing taste of ginger – can be taken anywhere, anytime powered by liposome technology.
Información de contacto
Vestergade 18E, 3, 1456, København K, Dinamarca
- info@supplme.com
- supplme.com
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stærk service fra en kommende gazelle
Produktet virkede godt for mig til CPH marathon 2025
Super nem og hurtig at indtage
Super nem og hurtig at indtage. Så der bruges minimalt energi når man indtager gelen. Og den er god ved maven.
Der er lige noget med emballage hvor toppen måske nemt bliver revet helt af. Jeg vil jo ikke smide skrald i naturen på cykelturene.
Virkelig en god gel
Virkelig en god gel! Jeg har prøvet mange forskellige mærker igennem halvmarathon og marathon og dette er den første som 1) smager godt, 2) er let og få ned og 3) ikke giver nogle problemer med maven.
Udover det er den nem at åbne, hvilket virkelig er undervurderet - kæmpe godkendt!
Jeg er triatlet og træner +20 timer om…
Tak til Supplme for at løse det! Produktet er nemt at indtage og kan også blandes direkte i dunken.
5 stjerner herfra – et klasseprodukt. Next level.
Bedste produkt 👍🏼
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter !
Virkningen er absolut den bedste jeg har oplevet.
Overskud i hverdagen
Ger bättre återhämtning muskulärt efter…
Ger bättre återhämtning muskulärt efter löppass. God smak på elektrolyten.
Virkelig brugbare produkter!
Jeg har prøve både deres vitaminer samt elektrolytter og jeg kan kun tilslutte mig de andre anmeldelser herinde. Jeg oplever begge produkter som meget gavnlige, hvorfor jeg har valgt et at skulle have et månedsabonoment på deres vitaminer. Jeg har før brugt andre produkter, men ingen andre har givet mig det samme som Supplme. Jeg arbejder 3-holdsskift udover min træning og har en tendens til at få lidt ondt i hovedet på 3-4 nattevagt i streg. Det har jeg ikke længere siden jeg er startet med deres vitaminer. Jeg kan ikke sige om det er vitaminerne der har gjort det, men jeg har ikke ændret ved andre rutiner så det går jeg ud fra👍🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

Respuesta de SUPPLME
Their products are great.
Their products are great. Please create new products for joint support and power.

Respuesta de SUPPLME
Nok det mest effektive elektrolyt…
Nok det mest effektive elektrolyt produkt på markedet.
Gode varer og levering til tiden
Et fantastisk produkt (Vitamine shot)
Et fantastisk produkt (Vitamine shot), som jeg bruger dagligt og klart har en positiv indvirkning pa mit helbred. Bestilling på jeres platform er nem og med levering stort set dagen efter er bare fantastisk. Så tak for en god oplevelse
Klasse produkt
Klasse produkt, som bare er nemt og lige til.
Er både forbruger af elektrolyt og vitamin, og kæmpe fan af begge produkter. Især smagen på vitaminen er lige i skabet, det må jeg sku bare sige.
Kan virkelig kun anbefale at købe herfra.
Det er nemt og smager super fresh
Lækker indpakning, meget hurtig levering og mest af alt smager så fresh og er lige til at ha med i lommen alle steder.

Best and cleanest products
Amazing vitamin shots - take them daily!
And the electrolytes are just brilliant for sports. Best hydration on the market 🙌

Bedste elektrolyt blanding
Jeg bruger elektrolyt blanding, og det er genialt.

Respuesta de SUPPLME
Jeg har været mega glad og tilfreds med…
Jeg har været mega glad og tilfreds med Supplmes vitamin shots. De er nemme at tage, smager godt, og jeg har oplevet en markant forbedring i mit energiniveau. Jeg sætter pris på de rene ingredienser og kvaliteten. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at booste deres velvære.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.