Banner for SureShotFX

SureShotFX Opiniones 316

3,3

1. Institución educativa

Sobre SureShotFX

SureshotFX is the best Telegram signals service provider that offers real-time accurate trading signals to empower traders worldwide. SureShotFX provides everything you need to stay ahead in the market, including daily trading insights, a free course, Forex, Gold & Indices VIP signal services, and automated trading solutions.

For support, visit https://t.me/ssf_adminbot

Join our official Telegram Channels:

Use only these channels. Beware of fake SureshotFX groups.

With a mission to help traders with the tools and insights needed to excel in the financial markets, SureShotFX offers:

• Forex VIP Signals: Get the best Forex trading signals along with precise market analysis. We help traders make smarter trading decisions and achieve their financial goals.
  • Gold VIP Signals: Best Gold trading signals Telegram has to offer! All traders love it.
  • Indices VIP Signals: High-quality indices like US30 and NAS100 signals shared by experienced veteran traders.
  • Trade Copier: Automate your signals effortlessly with SureShotFX Copier. SSF Copier helps you copy signals even when you are asleep!
  • SureShotFX Algo: Our Algo trades with the market trend and only places trades when it's profitable for you. This is next level automated trading. It has over 51% profit growth till now.

Información importante

3,3

Medio

Suele responder en menos de 2 semanas

Pérdida tras pérdida

No tengo nada en contra de la empresa, ya que se ve bien constituida y organizada, pero sus señales... son de lo peor que existe, es cierto que tienen más operaciones con SL que ganadoras, y es cierto lo que indican algunas opiniones, el canal gratuito ofrece mejores señales; hasta resulta sospechoso, ya que pareciera que lo hicieran a propósito, recién tengo con ellos 3 semanas, tuve la mala suerte de empezar a operar con una cuenta Demo y obtuvo ganancias por 100 USD en una sola noche, por lo que decidí entrar con cuenta REAL, Oro e Indices; 50% de pérdida en la siguiente noche. Lo que sí pude revisar hasta esas últimas 3 semanas es que sí colocaron las pérdidas que tuvieron en la semana (publican los resultados el fin de semana); por lo que había visto, cada semana pude contabilizar un promedio de 10 SL a la semana; voy a esperar este fin de semana 22 nov , a ver si colocan las más de 20 SL que voy contando. También es cierto que presentan con bombos y platillos resultados de +240 pips, lo que no muestran es que para llegar a eso han tenido como 10 operaciones con pérdidas consecutivas. Por ejemplo, ellos ofrecen varios cierres o toma de ganancias, estos son : +40 pips , +80 pips , +120 pips, +180 pips y +240 pips; el SL lo colocan ya sea en 80 pips o hasta 130 pips; su programa de copiadora realiza 3 cierres, HALF (40 PIPS), PARTIAL (80 PIPS) Y FULL (120 PIPS). Mejor no opero, mientras escribo esta reseña, ha abierto operaciones en las que arriesga 40 dólares para sólo ganar 4 USD.

20 de noviembre de 2025

Esto es un completo fraude.

Esto es un completo fraude.. perdí mucho dinero con esta empresa fraudulenta , publicidad engañosa tanto de las señales como del bot ALGO que todo mi dinero se perdió .. no hubo ganancias solo pérdidas y les pedí reembolso y me negaron mi solicitud .. no caigan en esta estafa

3 de julio de 2025
Logotipo de SureShotFX

Respuesta de SureShotFX

Hi there,
We're sorry to hear that your experience didn’t meet your expectations, but your claims of “fraud” and “scam” are entirely baseless. We’re operating service with thousands of users worldwide — many of whom continue to benefit from our signals, tools, and support every day.

As clearly stated in our terms, we do not guarantee profits — no legitimate signal provider can. Trading involves risk, and outcomes depend heavily on how signals are applied, risk settings, and market conditions at the time.

Regarding refunds: we review all requests fairly, and they’re processed according to the terms agreed upon at signup. Denied applications are typically due to clear reasons — not avoidance.

We’re always here to provide support, education, and transparency to serious traders. If you’d like a more detailed discussion about your experience, we invite you to reach out to our team directly.

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (316 reseñas)