Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meer dan 16 jaar maak ik gebruik van Surfspot software. Afgezien van de gunstige prijzen , is met name de bereikbaarheid en hulp super. Zo kan het gebeuren dat Adobe soms problemen geeft door vera... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de software

Escrito por la empresa

SURFspot is de not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software. Exclusief voor studenten en medewerkers in het hoger onderwijs.

Información de contacto

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn te woord gestaan

Fijn te woord gestaan. Geen oplossing voor het probleem, maar dat lag niet bij Surfspot maar bij de software-fabrikant.

11 de mayo de 2026

Bedankt voor je review!

Top klantenservice

Zeer snelle, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Ondanks dat mijn probleem na meerdere pogingen niet opgelost was, bleven ze meedenken en met nieuwe oplossingen komen, zodat alles uiteindelijk gelukt is. Ook kreeg ik telkens zeer snel reactie op mijn mails (soms al na een kwartier). Al met al zeer tevreden :)

6 de mayo de 2026

Respuesta de SURFspot

Bedankt voor je review, Janneke! Fijn om te horen dat je onze klantenservice als snel en behulpzaam hebt ervaren. We zijn blij dat we samen uiteindelijk tot een oplossing zijn gekomen. :)

Snel

Ik word goed en snel geholpen!

6 de mayo de 2026

Respuesta de SURFspot

Bedankt voor je review, Juliana!

quick and efficient support

I had a problem with the software, Office was no longer working properly. I received a reply within a day and very clear instructions that helped me to sort out the problem. Keep up the good support!

29 de abril de 2026

Respuesta de SURFspot

Thank you for your kind feedback! We're happy to help. :)

behulpzaam en snelle reactie

Erg behulpzaam! Mijn computer had problemen met Adobe, maar hun hebben zeer snel allemaal oplossingen gegeven 👍

8 de abril de 2026

Respuesta de SURFspot

We zijn blij dat we het probleem met Adobe uiteindelijk hebben opgelost samen! Bedankt voor je review, Hylkje.

Hulp wijzigen van e-mailadres

Ik had hulp nodig bij het wijzigen van mijn e-mailadres van Adobe en Surfspot doordat ik een oud school e-mailadres had gebruikt. Er werd gelijk met mij meegekeken en in minder dan een dag, hebben ze dit al voor mij opgelost. Super!

2 de abril de 2026

Respuesta de SURFspot

Dank je wel voor je positieve review, Anne! :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snel en krachtig, maar minder meedenkend met klant

Snelle reactie en heeft goede adviezen, wel had ik meer reactie op de inhoud van mijn bericht willen zien. Hierdoor had ik niet altijd het gevoel dat ik op hetzelfde pad zat met de service of dat hij/zij mijn verhaal begreep. Wanneer dit wel het geval is, heb ik als klant ook een betere visie op wat en waarom bepaalde acties wel of niet moeten gebeuren.

1 de abril de 2026

Respuesta de SURFspot

Bedankt voor je eerlijke feedback, Isa. Fijn dat je onze snelheid en adviezen waardeert, en we nemen je punt over het beter meedenken en aansluiten op je bericht zeker mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SPSS loopt niet meer vast

Ik had al veel gegoogled omdat mijn SPSS niet opstartte en door de klantenservice kwam ik op een pagina die precies mijn probleem omschreef en daardoor werkte hij gelukkig weer! Tijdens kon ik makkelijk screenshots sturen en werd ik goed en vriendelijk geholpen.

3 de abril de 2026

Respuesta de SURFspot

Bedankt voor je review, Sam! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met het probleem met SPSS.

Aankoop Adobe CC

Snel en goed geholpen bij problemen met Afobe CC installatie.

30 de marzo de 2026

Respuesta de SURFspot

Dank je wel voor je positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De reactiesnelheid van SURFspot is…

De reactiesnelheid van SURFspot is super. De chatbot kwam er niet uit en de medewerkster was gelijk paraat. Probleem is heel snel opgelost! Dank!

31 de marzo de 2026

Respuesta de SURFspot

Bedankt voor je mooie review, Bert! Goed om te horen dat je blij bent met onze service. :)

Top klantenservice

In eerst instantie werkte de licentie niet omdat ik verkeerd zat de kijken... Maar na de goede hulp van de klantenservice is het probleem verholpen. Dankjewel!

26 de febrero de 2026

Respuesta de SURFspot

Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost! Je weet ons te vinden als je nog vragen hebt. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne communicatie en goede service

Sowieso een fijne organisatie die voor software voor een hele scherpe prijs aanbiedt voor studenten. Maar ook een erg fijne klantenservice. Ik had Abobe Creative Cloud aangeschaft op een mailadres wat uiteindelijk niet werkte. De klantenservice heeft mij erg fijn geholpen en uiteindelijk de licentie kosteloos gekoppeld aan een nieuw e-mailadres. Fijne communicatie en goede service!

20 de febrero de 2026

Respuesta de SURFspot

Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review, Niek! Super fijn om te horen dat je onze communicatie en service als prettig hebt ervaren. Veel plezier met Adobe Creative Cloud!

Perfecte ondersteuning

Via Surfspot Office 2019 aangeschaft. Computer gecrashed en de USB stick waar de backup file op stond deed het niet meer.
Contact gehad met Surfspot. Dag later al reactie met nieuwe download.
Daarna issue met de taal. Vraag gesteld. En was ook meteen opgelost.

Ik weet niet hoe ze het nog beter hadden kunnen doen.

3 de febrero de 2026

Respuesta de SURFspot

Bedankt voor je mooie review, Kees!

Snelle en accurate hulp

Snelle en accurate hulp van Surfspot support! Binnen een dag was het probleem opgelost en kon ik weer met Photoshop aan de slag!

6 de febrero de 2026

Respuesta de SURFspot

Wat fijn om te horen, veel plezier met Photoshop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is even puzzelen soms met de downloads maar Surfspot helpt mij tot nu toe altijd uit de brand als ik software moet installeren. Goede service voor een mooie prijs!

23 de enero de 2026

Respuesta de SURFspot

Dank je wel voor je review, Kim! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Goed resultaat

Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk werd een goed resultaat behaald!

13 de enero de 2026

Respuesta de SURFspot

Fijn om te horen dat je probleem naar tevredenheid is opgelost, Paul!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.