Blev mødt af Christiane
Blev mødt af Christiane, som var hjælpsom, positiv og 100 % engageret, vi følte os velinformeret og trygge ved at sejle ud med kano. Kan varmt anbefales, 5 stjerner ⭐️ herfra
Kano & kajakudlejning på Susåen Feriebolig, hytteudlejning samt teltpladser
Rejnstrupvej 32, 4250, Fuglebjerg, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De er søde og rare og god til at fortælle om ruterne
Hytten var pæn og ren faktisk en luksus udgave af en shelter med dør.
Man kommer hurtigt på talefod med de andre der er på pladsen.
Så jo jeg havde en god og sjov tur med tæt på naturen omkring mig.
Jeg fik grinet og snakket og hygget og sov fantastisk.
Det er noget jeg vil anbefale for mine nærmeste at tage hen.
Anja
Alt perfekt, oplevelsen hver og noget som helst sikker skal ske igen
Tak til Suså kano og kajak for at vi fik en god kanotur! :-)
Super service, og imødekommende personale som tog godt imod os, og fik sendt os godt afsted :-)
Vi har nu igennem de sidste 10-12 år
Haft en herretur på suså vi typisk 8-12 mand afsted og har altid lejet kan igennem
Susåkanoogkajak tidlige suså kano udlejning det er de samme glade og imødekommende mennesker der står for det og serviceniveauet er i høj klasse
Man bliver sgu bare glad i låget når bliver taget imod på den
Jeg kan kun anbefale at leje kanoer her
Super oplevelse og super service. Vi tilbragte 3 dage på vandet, som er nok til en tur fra Vrangstrup til Rådmandshave. Kan også anbefale at overnatte ved Fjællebrohus.
Endnu en skøn tur med Suså kano og kajak. Tingene er i orden😀
En kanon god kano tur!
Tak for al god support og super service både ved booking og gennemførelse. og tak for alle gode tip vedr. praktiske detaljer, overnatning og pause steder. Det spillede top!
Vi sejlede fra Næsby Bro til Rådmandshaven over to dage, en familie på fire med voksne børn. Kan på det varmeste anbefale Suså kano og kajakudlejning. Super service fra første telefonopkald til jer, hvor vi havde mange nysgerrige spørgsmål i vores planlægningsfase. Til meget kompetent vejledning omkring ruten, da vi satte kanoerne i vandet og vejret så en smule udfordrende ud pga. tiltagende vind. Store velfungerende kanoer osse med alt vores grej : telte, underlag, soveposer, mad, trangia mm.
Smukt beliggende lejrpladser langs åen med toiletter og vand og borde.
Da vi nåede Næstved blev vi ligeledes taget godt imod med smil og venlighed af jer.
En dejlig oplevelse at sejle på Susåen i jeres kanoer, trods den lunefulde danske sensommer.
Vi har ad flere omgange benyttet os af Suså kano og kajak og har altid fået god behandling. Vi havde derfor også booket en tur hos dem, fra Stridsmøllehuset og til Næstved, igen i år. Vi var ikke så heldige med vejret, som vi plejer at være. Der var lovet en hel del regn. Ligeledes var vi lidt bekymrede for vandstanden i åen, da foråret og sommeren havde været meget våd. Vi kontaktede derfor Suså kano og kajak, som beroligede os. Så vi tog glade afsted, men med regntøj og ekstra skiftetøj. Og vi havde en skøn tur på trods af vejret. Heldigvis klarede det op til sidst, så vi oplevede Susåen både i regn og sol. Vi var 3 generationer afsted i alderen 8 -75 år. Og vi har aftalt at vi skal afsted igen også selvom det regner.
5 stjerner herfra.
Servicen - vi ønskede at afbestille, da der var lovet torden og regnvejr. Det er desværre ikke muligt, fordi man jo blot kan sejle ind til breden, og vente på at vejret bliver bedre.
Update:
Det er også helt fair, at i ikke har det - det er vel stadig noget man skal informeres om, inden man ønsker at benytte jeres service. Vi kom lang vejs fra, og havde ikke lyst til at risikere at spilde flere penge og mere tid, hvis vejrudsigterne holdt stik - ligesom de gjorde i resten af landet.

Respuesta de Suså Kano & Kajak
Vi havde en mega god kajak og kano tur med vores piger på 13 og 15 år. Vi sejlede ud fra stridsmølle og tilbage igen, hvilket passede rigtig fint, så skulle man ikke tænke på at for nogen til at hente ved ankomst.
Det var første gang at vi skulle sejle i kajak og vi fik den bedste instruktion, så vi kunne nyde turen Max. Det tog ikke lang tid at få styr på kajakkerne og finde balancen og med to teenage piger gik der hurtigt konkurrence i hvem der var hurtigst.
Vi fik den bedste service fra Suså kano og kajak og det er bestemt ikke sidste gang at vi skal på sådan en tur igen.
God betjening og virkelig hyggelig rute, men ….
Vi havde ifm med vores kanotur lejet en hytte hos Suså kano og kajak. Hytten vi havde lejet fremstod med beskidte lagner - som bar tydeligt præg af, at der havde været sovet på dem. Lagnerne lå løse og kringlet med tydelig spor efter spild, græs og beskidt fodtøj i benenderne. Så vi endte pænt med at smide nøglen i postkassen efter endt kanotur og droppe vores overnatning til 500,-
Serviceniveauet og ruten er klart 5 stjerner - men standen hytten, hvor vi havde glædet os til at nyde snobrød, bål og samvær trækker virkelig meget ned! 2 stjerner herfra

Respuesta de Suså Kano & Kajak
Vi var to tøser der ville prøve en tur i nogle kajakker ned af Susåen.
Vi blev mødt af to super søde medarbejdere, som tog rigtig godt imod os, og gav nogle gode instrukser, da den ene af os aldrig havde prøvet det før. Vi var helt trygge og var i gode hænder.
Og sikke en flot tur!
Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger dem.
Vi var tre veninder som gerne ville prøve en tur i kajak og det er bestemt ikke sidste gang efter denne tur!
Må sige at kundeservicen er i top og hjælpsomheden ligeså 😃
Tak for en kanon oplevelse! 🤩
God service og gode råd at hente hos Christiane.
Generelt fin oplevelse, og gode overnatningsmuligheder.
Eneste minus er at posen med brænde man kan tilkøbe er ret lille ift. den bliver beskrevet som værende til en aften.
Vi havde en fantastisk oplevelse med suså kano og kajakudlejning :)
Vi kom i vanskeligheder på vores 3 dagstur ned af susåen. På 2 dagen var to af vores gruppemedlemmer ikke i stand til at sejle videre. Vi var derfor i dialog med Christiane og Rene som var yderst hjælpsomme med at finde en løsning på vores problem.
Vi blev derfor på campingpladsen i 2 nætter i stedet for den planlagte ene nat, hvor Rene senere kom os til undsætning og hjalp os af med kanoerne et andet sted end det planlagte.
De to sødeste og hjælpsomme udlejere som vi nogensinde har mødt.
5 STORE stjerner herfra.
Hilsen 2 pensionister 3 børn og 2 halvskadede voksne :)
Jeg ventede et par dage på at få faktura og bekræftelse for tuden, men da vi først kom afsted på åen, var Christiane og Co. til rådighed hele tiden. De hjalp sågår med at finde ekstra kanoer. De er enormt søde og virkelig professionelle. Stor anbefaling herfra! Jeg ønsker blot for dem, at de får bedre tekniske løsninger på nettet ifb bestilling :)
Endnu en gang fantastisk service fra Kano på Suså. Hjælpsomme, fleksible og har bare begrebet kundeservice helt inde under huden!
Booker helt sikkert hos dem igen :)