Købte kost og fejebakke...! Alt forløbet perfekt..! Hurtig nem ekspedition , overskueligt. God info hele vejen igennem. Vil på det varmeste anbefale dette Firma ⭐⭐⭐⭐⭐ Absolut ikke sidste g... Ver más
Susanne Schmidt Interiør
Consulta las opiniones de los clientes
Om formiddagen, dagen efter at jeg havde købt varen, blev den leveret på adressen. Det var også nemt at foretage købet på Nettet. Så det var altså både nemt og hurtigt at handle hos Susanne Schmid... Ver más
Wow, de har god service! Jeg købte en vare hos dem for flere måneder siden som uheldigvis gik i stykke. Efter jeg skrev til dem fik jeg inden for et døgn et nyt produkt med posten uden tøven. Kan kun... Ver más
Fantastisk kundeservice! Jeg havde bestilt en glasæske, og da jeg modtog den, var den gået i stykker i den ene side og havde ridser på glasset. Skrev til kundeservice, hvorefter de straks sendte en ny... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nøje udvalgte kvalitetsprodukter til din indretning, madlavning, rengøring og meget mere.
Información de contacto
Jernbanegade 16, 3480, Fredensborg, Dinamarca
- info@susanne-schmidt.dk
- susanne-schmidt.dk
De sendte det lovede
Fin og hurtig service🌟
Fin vare og hurtig levering
God smag i det meget fransk-fyldige…
God smag i det meget fransk-fyldige varesortiment. Effektiv og venlig betjening både fysisk og online.
hurtig levering af de rigtige vare 😄
Første gang jeg har købt der
Første gang jeg har købt der. Produktet kom hurtigt og var lige så lækkert som jeg forventede.
Virkelig hurtig forsendelse og godt og…
Virkelig hurtig forsendelse og godt og grundligt pakket ind
Bestildte 4 krus
Bestildte 4 krus
Fik efter MEGET lang ventetid, en mail med at varen ikke var på lager.
Fik så endelig, efter lang ventetid, 2 + 2 forskellige krus. Havde bestildt 4 ens krus. Hele handlen virkede rodet.
V. h. Lilian

Respuesta de Susanne Schmidt Interiør
God oplevelse, alt fungerede som lovet .
Fra Ordredato til levering, fungerede alt perfekt , med løbende orientering om hvor langt vi var kommet i leveringsfasen ,
Den gode service.
Hurtig og sikker levering 😀
Fantastisk butik
Fantastisk butik med smukke og fine varer af høj kvalitet, god service, store smil og hyggelig atmosfære.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.