Svennecleaning Opiniones 7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Fijn product

Na lang zoeken ben ik op deze stoomreiniger terecht gekomen en het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Zeer krachtig en handig in gebruik. Haalt vuil goed weg en ook de opzetstukken zijn goed van kwaliteit. Zeer tevreden over deze aankoop!

4 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk een impulsieve aankoop waar ik echt trots op ben!

Echt tevreden over deze stoom reiniger.
Ik schrijf nooit reviews maar aangezien ik zelf zo twijfelde voor ik hem kocht vind ik dat ik er nu 1 moest schrijven want ik ben echt blij :)
Ik ben geen ster in nieuwe apparaten begrijpen(!) en gebruiksaanwijzingen doorlezen vind ik ook vervelend. maar het viel reuze mee. Ik zag een uitlegfilmpje en het was eigenlijk voordehand liggend simpel vanuit de verpakking al. Deze stoomstofzuiger/stoomreiniger glijdt over alle oppervlaktes, is SUPERLICHT en m'n witte(!) bank is weer als nieuw. Je kunt dit apparaat echt voor alles gebruiken, ik heb nog niet alle mogelijkheden geprobeerd, maar tot nu toe al echt superblij.
Mijn buurvrouw (met kwijlende hond) heeft hem even geleend en er toen ook gelijk 1 besteld want die is het vele handmatige dweilen erg zat en zag hoe snel en simpel het ging.
Het maakt schoonmaken zeer efficient.

3 de junio de 2026

Geslaagde aankoop!

Hele fijne ervaring gehad hier. Het werd een dag nadat ik bestelde geleverd en het apparaat doet heel goed z’n werk. Ik had nog een inhoudelijke vraag en die werd dezelfde dag nog goed beantwoord. Al met al een goeie ervaring.

3 de junio de 2026

Super handig ding

Eindelijk krijg ik voegen schoon die eerder nooit lukte. Ik gebruik hem graag voor m’n buitenmeubels en vloer/tapijt/oven etc. Apparaat werkt stil en kabel is lekker lang.

27 de mayo de 2026

Toppie

Wat een TOP ding. Net binnen gekregen. Makkelijk in elkaar te zetten. Super snel op temperatuur. Vloer droogt prachtig op, kan ik met de hand niet tegenop dweilen. Zeker een aanrader!

2 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig handig apparaat, scheelt tijd!

Geweldig handig apparaat, waarom heb ik dit nu pas?!
Scheelt me zo veel tijd! Super eenvoudig in het gebruik en doet perfect wat hij moet doen. Display geeft duidelijk via licht en geluid aan wanneer het reservoir leeg is. Stoomt fantastisch! Heb mijn bedden en beddengoed, alle tapijten en meubelen gedaan en alles is in mum van tijd heerlijk schoon en zichtbaar opgeknapt! bij een parket is het belangrijk om alles heel kort te behandelen en het oppervlakkige vuil vliegt ervan af. Daarna meteen in de was zetten. Ben heel tevreden met het apparaat. Ik hoef niet steeds meer mijn vloerkleed, kussenhoezen etc.. tussentijds te wassen of laten reinigen wat vaak een heel gedoe is en veel tijd kost. Kan het iedereen aanraden met name als je huisdieren hebt.

2 de junio de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.