En mycket snygg klocka, efter att ha fått veta vilken app jag skulle använda på min mobil så var det lätt att installera klockan via appen. Bra och snabbt bemötande från er på företaget Kan rekomm... Ver más
Ett fantastiskt företag, all personal inkluderad. Har aldrig varit i kontakt med företag som detta, vill göra allt för att kunden ska bli nöjd! Så enkelt att komma i kontakt med företaget. Kan verkli... Ver más
Tack till en toppenpersonal som gör allt för att kunden ska bli nöjd. Är själv 80 år gammal och köpte min första. Smart watch för drygt ett år sedan. Tack vare den svenska bruksanvisningen klarade jag... Ver más
Det var lite av en chansning att köpa en Ultra X eftersom jag redan hade en annan smart klocka. Nu använder jag bara min Ultra X! Jag är fascinerad över hur man lyckats få in så många vettiga funktion... Ver más
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bra signal i alarmen
Bra signal i alarmen. Jag har nedsatt hörsel men vaknar lätt till min klocka. Det känns tryggt. Har använt blodtrycksmätare mycket och den stämmer vid kontroller. Tunn och smidig. Älskar den. Känns lite lyxigt faktiskt.
Carl-Gustav Hallqvist
Jag är otroligt nöjd med denna telefon…
Jag är otroligt nöjd med denna telefon och bra service när man behöver hjälp. Jag rekommenderar telefonen till 💯 %
Pia
Helt otroligt att folk inte kan lista…
Helt otroligt att folk inte kan lista ut att dessa klockor är direkt köpta från Temu och sen marknadsförs som ”svenskdesignade” bara att söka på valfri Kina-sida ”smartwatch” så fattar man

Respuesta de Svensk Technology
En mycket bra klocka
En mycket bra klocka. Har haft den på jobbet på en rivning av en fastighet. Funkar perfekt. Mycket nöjd..
En riktigt bra klocka för det här priset
Bra klocka , snabbt svar vid frågor ,bra service
Bra företag och toppenprodukt
Köpte en smart watch från Svensk Technology för ett par månader sedan. Min upplevelse är att det är ett bra företag med snabba leveranser och korta svarstider.
Watchen har många bra och användbara funktioner till ett mycket bra pris.
Rekommenderas varmt.
Mycket bra klocka lätt att använda och…
Mycket bra klocka lätt att använda och lätt att koppla till iPhone.
Smartklocka Deluxe Ultra
Köpte en smartklocka Deluxe Ultra och är mycket nöjd. Klockan har många funktioner och har elegant design. Rekommenderar varmt.
Jag köpte en smartklocka CF30 från…
Jag köpte en smartklocka CF30 från Svensk Technology för 1 år sedan och den är fantastisk. Jag älskar min klocka och alla dess möjligheter. Byter urtavla ofta. Ser över hur min sömn har varit, hur många steg jag har gått mm. Älskar designen och att den har så många användbara funktioner. Laddaren har lagt av 1 gång och blivit söndertuggad av valp 1 gång och då har jag fått ny laddare av företaget som har varit så hjälpsamma.
//Anette
Alltså vilken underbar klocka
Alltså vilken underbar klocka, och vilken service.
Är verkligen supernöjd med min klocka, jag har fått en ny snygg fantastisk accessoar.
Snabb leverans, och snabbt svar om svensk bruksanvisning.
Jag köpte en Invictus X hos Svensk…
Jag köpte en Invictus X hos Svensk Technology, vilket jag inte ångrar. Armbandsuret har en vacker boett och ett snyggt o funktionellt armband. Uret verkar vara av god kvalitet och har en otroligt lång batteritid. Installationen var enkel att göra.
Klockan har många tekniska funktioner som bör tillfredsställa den kräsne köparen. Mängden valbara urtavlor gör att jag kan förnya klockan ofta. Prisvärd. Jag är nöjd köpare.
Snabb leverans och en produkt (klocka)…
Snabb leverans och en produkt (klocka) som verkligen var lika bra som det stod i beskrivningen. Min fru blev helnöjd när hon fick klockan på sin födelsedag.
De får toppbetyg från mig
De får toppbetyg från mig, Super nöjd å den slår alla klockor som ligger i 5000 klassen.
Grym service å grym produkt 🙏 Tack 🙏
Mvh Chris Leon
Snygg och bra smartklocka;
Är jättenöjd med min smartklocka, snygg är den och enkel att hantera och att få igång och koppla den till mobilen. Toppen helt enkelt! Nöjd!
Bra service
Snabb leverans och bra service...och så klart, en prisvärd och lätt installera smartwatch...funkar fint
Snabb behandling och xtra svensk manual…
Snabb behandling och xtra svensk manual kom på mailen. Lätt att förstå. Klockan fungerar utmärkt och alla funktioner också, tar väl ett tag innan man prövat alla. Mycket nöjd med mitt köp. En bekant har redan beställt efter att ha tittat på min smartklocka.
Väldigt snygg och bra klocka!
Jag upplever smartwachten från Svensk Technology fantastisk. Jag älskar min klocka och alla dess möjligheter. Byter urtavla ofta. Ser över hur min sömn har varit, hur många steg jag har gått, vilket är viktigt för mig då jag är diabetiker.
Tycker om designen och att den så många användbara funktioner.
Más información sobre otros tipos de reseñas.