1. Tienda de muebles
  4. Tienda para la reforma del hogar
  5. Tienda de mobiliario para salones
  6. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Svenska Hem är en svensk möbelkedja som erbjuder kvalitetsmöbler och designklassiker från ett stort antal starka varumärken. I vårt sortiment hittar du klassiska varumärken som tex DUX, Swedese, Stolab, Stressless, Bröderna Andersson, Brunstad, Jensen mfl. Men även ett unikt sortiment som är designat och tillverkat exklusivt för Svenska Hem. Vi har e-handel på www.svenskahem.se och 35 st enskilda möbelbutiker med personal med stor kunskap och ett genuint intresse för möbler och heminredning. Varmt välkommen!

3,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fina möbler men så fruktansvärt dyrt.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Svenska Hem AB

Tack för din feedback om våra möbler, vad roligt att du gillar dem! Våra möbler är tillverkade med fokus på kvalitét, hållbara material och lång livslängd, vilket påverkar prisbilden. Vi har produkter i många olika prisklasser så vi hoppas du hittar något som passar framåt. Välkommen åter! Vänliga hälsningar Svenska Hem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den 6 februari fick jag bekräftelse på…

Den 6 februari fick jag bekräftelse på min order och enl de skulle ta 2-3 arbetsdagar, idag den 21/2 har inget kommit. DÅLIGT
Det var första och sista gången beställde jag där.

21 de febrero de 2026

Respuesta de Svenska Hem AB

Hej Margareta, kan tyvärr inte finna ditt namn bland våra e-handelskunder och eftersom vi inte har 2-3 arbetsdagar som leveranstid så undrar vi om du har gett omdöme till rätt bolag? Vänligen skicka ett mail till e-handel@svenskahem.se eller ring 010-3500610 så hoppas vi kunna räta ut ev frågetecken. Vänliga hälsningar Svenska Hem / Anna

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reservdelar

Köpte en våningsäng för över 1 år sedan och råkade nyligen slarva bort 2 delar till sängen. Skrev till Svenska hem och frågade om reservdelar kunde lösas. De skickade delarna helt utan kostnad och jag är faktiskt otroligt tacksam och förvånad då företag aldrig brukar vara så generösa. Skrev aldrig något omdöme när jag köpte våningsängen, men nu tyckte jag faktiskt att det verkligen förtjänades.

2 de febrero de 2026

Respuesta de Svenska Hem AB

Stort tack för din återkoppling! Vad roligt att vi kunde hjälpa er och att höra att du blev nöjd. Varmt välkommen åter!
Vänliga hälsningar Svenska Hem

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undvik denna koncern!

Undvik denna koncern!

Om du får problem med det du köpt får du ingen hjälp!

Som svar på ert svar, så är köpet gjort hos ett av era bolag, Stalands, men ni skriver väl samma till alla för att försöka komma undan negativa recensioner. Er logga finns i orderbekräftelsen.

Ytterligare en bekräftelse på att man bör undvika er…

13 de octubre de 2025

Respuesta de Svenska Hem AB

Hej Victor och tack för att du delar din feedback. Vi har gått igenom våra uppgifter men kan tyvärr inte hitta någon order hos Svenska Hem via vår e-handel kopplad till denna recension och dina kontaktuppgifter eller att vi har haft en konversation om ert ärende. Om köpet har gjorts i en fristående butik vänligen kontakta berört företag angående ert ärende.
Med vänliga hälsningar Svenska Hem

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.