1,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Oacceptabelt bemötande från kundtjänst

Den 10 april kl. 17:10 kontaktade jag Svenssons kundtjänst angående en kommande leverans via DHL den 13 april. Varken jag eller min man hade möjlighet att vara hemma och jag behövde hjälp med en enkel lösning, exempelvis att vidarebefordra portkod så leveransen kunde ställas utanför vår dörr.

Samtalet pågick i 14 minuter och är utan tvekan det sämsta bemötande jag någonsin upplevt som kund. Jag var genomgående lugn, tydlig och saklig. Trots detta bemöttes jag av en nedlåtande och översittande ton, bristande lyhördhet och total avsaknad av lösningsfokus. Istället för att hjälpa mig fick jag irrelevant information och ett motvilligt bemötande.

När jag till slut påtalade beteendet höjde medarbetaren rösten och uppträdde direkt oprofessionellt. Han hotade även med att avsluta samtalet innan ärendet var löst, vilket är fullständigt oacceptabelt inom kundservice.

Efter att motvilligt ha lagt på för att kontakta DHL ringde han tillbaka. Då framkom det att DHL utan problem kunde ringa inför leverans och ställa bokhyllan utanför dörren. Det fanns alltså aldrig något faktiskt hinder – endast en ovilja att hjälpa.

Detta är ett allvarligt bristande kundbemötande och väcker frågor kring utbildning och lämplighet i rollen. Ett företag i Svenssons position bör kunna erbjuda professionell och respektfull service.

10 de abril de 2026

Scam!

Med största sannolikhet scam. Gjorde misstaget att betala med swish. Nu har företaget gått i konkurs..

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Idag har de gått i konkurs

Idag har de gått i konkurs. Kommer en popup när man försöker öppna webbsidan.

Dålig kvalitet på kläder och skor. Jag kan lägga ner att skicka returen (till Kina) och lär inte få några pengar tillbaka.

11 de diciembre de 2025

Kina produkt.

Totalt galet beskriven tröja det som kom var 100% polyester med 3 kvartärm och väldigt hög "krage". Svårt att få igen ersättning. 1 stjärna eftersom dom iallafall svara på mail. Jag ser det som felaktig vara, defekt ,får till slut tillbaka 20% av inköpspriset.

10 de diciembre de 2025

Så sjukt missnöjd

Så sjukt missnöjd! Beställ inte från dom . Fick en klänning som inte var den kvaliten jag förväntade mig. Försöker returnera men får bara som svar att jag kan få 10% tillbaka av priset om jag behåller den. Jag gjorde tabben att betala direkt via Swish!! Handla aldrig från dom !!! Usch känner mig så lurad

26 de noviembre de 2025

Bluff! Undvik företaget!

BLUFF!!!
Gjorde avsteg från mina rutiner och betalade med Swish före mottagen leverans… SÅ FEL!!
Klänningarna kom efter 3 veckor, en på tok för stor och den andra galet liten, ingen i det material som beskrevs. Inga returanvisningar, varken i försändelse, i orderbekräftelse eller på hemsidan, så jag mailade direkt och bad om instruktioner och adress för retur.
Svar kom efter 2 (!) månader, med en ursäkt men utan returadress. I mailsvar nr 2 fick jag adress till Kina och erbjudande om 20% i retur om jag behöll varorna istället. Accepterade detta (eftersom jag slängde varorna när jag inte fått svar efter 1 1/2 månad) och fick då svaret att returer endast godkänns inom 30 dagar!!! Har ställt frågan hur jag skulle agerat. Får bara automatgenererade mail med floskler….Jösses!
UNDVIK detta företag!!!

24 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Butikens hemsida lovar leverans med Postnord.

Butikens hemsida lovar leverans med Postnord inom 1-2 dagar.Detta ger en tydlig signal om att varan finns i Sverige. Det är fel. De använder dropshipping. Paketet, klädesplagget, kom efter tre veckor från Kina. Det var fel storlek men framförallt, så stämde inte klänningen med deras bild/film. Det var undermålig kvalitet och i ett helt annat tyg än den utlovade flanellen. De följer inte sin kundpolicy gällande retur, De skriver att de betalar returfrakt och ger pengarna tillbaka, om varan är felaktigt levererad. Jag fick fel storlek och vill använda mig av det som de lovar. Detta slingrar de sig ur. Jag som kund ska returnera varan till Kina. Vi har mejlat fram och tillbaka, men jag förlorar.

12 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oseriöst företag som i annons lovar att…

Oseriöst företag som i annons lovar att man kan skicka tillbaks , dock till Kina med hutlös frakt . Började Maila dem i augusti om retur och då lovar de istället 10% tillbaks men återkopplar först nu i november och då har det gått för lång tid !
KÖP INGET AV DETTA BLUGFÖRETAG !!!

16 de noviembre de 2025

Scam företag

Scam företag. Skickar dåliga kopior och svarar inte på mail. Mail är enda kontaktsättet. Lovar nöjda kunder och att höra av sig inom kort. För returer ska man kontakta dem, men eftersom de inte svarar går det ej att returnera. Betalade tyvärr med svish och kan förmodligen glömma att få tillbaka något.

22 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag vill varna för denna leverantör

Jag vill varna för denna leverantör. Produkten motsvarar inte alls bilden och är i usel kvalitet. Jag har skickat 3 st mail för att få en returadress, men de struntar i att svara mig. Jag har sett här på andra omdömen, att det är fler som har samma erfarenhet som jag.

13 de octubre de 2025

Rent bedragare

Rent bedragare. Man kan inte komma i kontakt med dem, det går inte returnera varorna. Ingen bra kvalitet på kläderna. Man får nog glömma att få pengarna tillbaka om man betalar direkt.

3 de octubre de 2025

VARNING!!

VARNING!!
BLUFF
Föredetta Sandbergs mode
Läs Trustpilot ang Sandbergs mode

31 de agosto de 2025

Varning! F.d Sandberg Mode

Detta företag har bytt namn från sandbergmode.se
Kolla in recensioner av Sandberg mode och undvik att betala överpriser för kläder med undermålig kvalitet som heller inte går att returnera.
Dropshipping när den är som mest skamlig!

28 de agosto de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.