En español Muy buena app Pude sin problemas realizar mi pago Fácil Se acreditó sencillo creo Es de los mejores intermediarios que puedo tener cuando son pagos a cambio de divisa

Muy facil de usar rapido en las transacciones igual en las de despositar wue retirar todo instantáneo i sin errores
Tarda un poco en verse reflejado el activo en tu cuenta , y te asustas al no ver tu dinero , pero llega todo ok.
Hice mi primera compra y la verdad que fue rápido, sencillo y todo salió bien, espero que siga así.
Swapped.com is trusted by over 1.5M+ users as a reliable, secure, and easy way to buy cryptocurrency. With a focus on customer satisfaction, we’re proud to offer 24/7 live support, ensuring there’s always someone available to help with any questions or issues. We have the lowest fees in the market, making crypto more affordable for everyone. Our transactions are quick and seamless; as soon as we receive your payment, your cryptocurrency is sent directly to your wallet within seconds. You can trust that your funds are secure, as we never hold your crypto - everything goes straight to your wallet for maximum safety. Swapped.com operates globally, supporting users in 150+ countries. Swapped is regulated by AUSTRAC Australia, Fintrac Canada, the Financial Supervisory Authority of Norway, and the Financial Supervisory Authority of Denmark.
Rosbjergvej 22A, 8220, Brabrand, Dinamarca
Da confianza cuando te dan los informativos eso me llevó a créeles

Respuesta de Swapped.com
We need just to be transfieres instead of "purchase" a cryptos

Respuesta de Swapped.com
Muy bueno la página u todo muy fino y elegante

Respuesta de Swapped.com
Fue bastante rápida la transacción y muy segura. Además de que las comisiones no son tan altas y abusivas. Sin duda la mejor opción para comprar criptos.