Skvělá služba, vstupenku jsem prodala během dvou dnů a třetí den jsem měla peníze na účtě. Rozhodně doporučuji těm, co si chtějí ulehčit prodej vstupenek od zdlouhavého domlouvání přes chat, nebo náku... Ver más
La empresa ha respondido
TOP! Sehnala jsem 4 listky na vyprodany konzert. Celkem vlastne 5, v jednom pripade jsem dokonce dostala penize zpet, protoze se jednalo o podvodnika. Vsechny 4 listky byly platne a vsechno probehlo b... Ver más
La empresa ha respondido
Pôvodne mi po kúpe prišlo len prázdne PDF. Nápisal som na suport a pochvíli mi prišiel správny lístok (samozrejme s ospravedlnením sa za chybu). Lístok mi pri vstupe platil. Vynikajúca skúsenosť s por... Ver más
Vse probehlo bez problemu, se vstupenkou nic nebylo a byla 100% pouzitelna. Swapper me zachranil, listky uz byly beznadejne vyprodane, ale zde se nasly. Priznam se, mel jsem obavy pred akci, proto rad... Ver más
Simple and secure marketplace with e-tickets. / Jednoduché a bezpečné tržiště s e-vstupenkami.
Podpuklí 2382, 73801, Frýdek-Místek, República Checa
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Je to legit, ale stránka/firma je jeďte na začátku. Minimálně aplikace pro iOS by měla být jit standardem pro obdobné firmy

Respuesta de Swapper
Koupil jsem lístky na koncert Tame Impala. Dva dny po tom se ozval manažér s tím že jsou nefunkční a že prodal je falešný prodavač, a vrátil peníze. Na stránkách byly k expozici i jiné lístky. Na stránkách bylo napsáno že 99% vstupenek jsou v pořádku a myslel jsem že to byl jenom jeden nepodařený moment. V den koncertu se zjistilo že i druhé lístky byly falešné. Peníze se doposud nezplatili i přesto že jsem posílal fotku turniketu, kde bylo napsáno "vstupenka neznámá".

Respuesta de Swapper
Putting ticket up for sale was very easy, intuitive and money came very fast after selling.
positive outcome, it was my very first time buying tickets on Swapper.

Respuesta de Swapper
Technická podpora reaguje velmi rychle. Všechno naprosto perfektní :)
Great platform! It's a safe way how to sell tickets that you no longer need. Thanks!

Respuesta de Swapper
Přidala jsem akci a není v seznamu. (A pak usnu a vstanu na datum 23.4.2026)

Respuesta de Swapper
Koupila jsem 2 vstupenky a vše v pořádku proběhlo. Jsem spokojená a doporučuji.

Respuesta de Swapper
Tickets i received are fake, qr code is really weird and blurred. But support was really quick and solved my problem. And i ended up getting all my money back

Respuesta de Swapper
Děkuji bylo to rýchlé, poslední lístek jsem koupil za par miunut. Jen doporučuji.

Respuesta de Swapper
Po obavách koupit vstupenky jinde mohu jen doporučit 👌

Respuesta de Swapper
I wanted to sell a ticket for a concert that was the same day. Found this website by a quick search, I liked the clean, minimalistic website, a simple, no nonsense approach to the transaction.
The ticket was sold within hours, money transfer went smoothly.
If I will have a need to sell a ticket in the future, I will not search the web anymore. I'll just come back here.

Respuesta de Swapper
Vše proběhlo naprosto hladce, nákup vstupenky netrval ani 5 minut, a hned jsem měla lístek v emailu. V den akce bylo také vše naprosto v pořádku. Kdybych někdy zase sháněla lístky, ráda službu využiju znovu.

Respuesta de Swapper
Vše super, lístky byly platné, takže jsme se v pořádku dostali na koncert.

Přehledné, rychlé a bezpečné
řešení. V dnešní době podvodníků skvělá možnost, jak získat/nabídnout v normální distribuci již neprodávané vstupenky. Děkuji a přeji mnoho dalších úspěchů.

Respuesta de Swapper
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.