Door een fout van mijn kant duurde de uitbetaling lang. Toen ik ze buiten openingstijden om op zaterdagmiddag appte, zijn ze er direct mee aan de gang gegaan en hebben ze t snel opgelost. Dikke 5 ster... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Really good and reliable service. Used and as advertised on website very quick payment within the set hours as explained. Very good customer service, quick reply. Very happy with my orders. Thank you... Ver más
Topbedrijf! Het ontzettend snel en betrouwbaar en communicatie is ook altijd beleefd, snel en ik kan niks anders dan dit bedrijf ontzettend aanraden! Dank jullie wel!
Van de week voor t eerst 2 bonnen ingeleverd. Keurig uitbetaald. 1 binnen de beloofde 2 uur, de ander na bijna 3 uur. Volgens google kan ik Bol.com bonnen inleveren bij Swappy. Alleen deze staan niet... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Cadeaubon verkopen of kopen met korting.
Información de contacto
Westerstraat 10, 3016 DH, Rotterdam, Holanda
- info@swappy.nl
- swappy.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle service snelle uitbetaling
Omwisselen cadeaukaart voor cash.
Ik besloot mijn niet gebruikte fashionkaart in te wisselen bij Swappy. En ik heb geen spijt! De uitbetaling ging supersnel. Echt top!
Van de week voor t eerst 2 bonnen…
Volgens google kan ik Bol.com bonnen inleveren bij Swappy. Alleen deze staan niet in het keuzemenu. Wel als logo eronder. Iemand advies?
Ik had 's nachts een cadeaubon nodig en…
Ik had 's nachts een cadeaubon nodig en had hem na betaling binnen een paar minuten in mijn inbox. Geweldige service. Jammer dat betalen met creditcard niet mogelijk was, maar de snelheid maakt veel goed.
Snel en eenvoudig!!
Snel en eenvoudig! Een top oplossing voor je ongebruikte kaarten.
Top bedrijf reageert uitstekend en…
Top bedrijf reageert uitstekend en afspraken worden nagekomen.
Snelle en goede service
Was sceptisch omdat je normaal geen cadeaukaarten kan retouneren. Maar had 2 kaarten liggen, had wat geld nodig en ging die kaarten niet gebruiken. Na het insturen WhatsApp contact gehad. En na het insturen duurde het ongeveer 1 a 2 uur toen het op men rekening stond. Super service!
Tot de volgende keer.
Na 3 uur nog niks ontvangen
Na 3 uur nog steeds niks op rekening ontvangen Echt belachelijk!
Snelle service en top communicatie
Snelle service en top communicatie! Goede prijs voor je cadeaubonnen waar je eigenlijk niet meer zoveel mee wilt doen.
Echt een aanrader!
Super snelle uitbetaling
Super snelle uitbetaling. Ook contact zoeken via whatsapp is geen enkel probleem ik kreeg zelfs na 20:00 op een maandag nog antwoord! Toppers
Beste wissel site
Zelfs in het weekend binnen 5 minuten…
Zelfs in het weekend binnen 5 minuten het geld op mijn rekening gehad had zelf een foutje gemaakt dus had te klanten service benaderd gelijk een reactie en binnen 5 minuten het geld op mijn rekening ik zou iedereen aanraden om het hier te doen veel sneller dan dit is namelijk niet mogelijk
Geen uitbetaling gekregen na meerdere…
Geen uitbetaling gekregen na meerdere berichten waar geen reactie op is gekomen. BESTEL HIER NIET!
Er wordt niet uitbetaald
Er wordt niet uitbetaald, je krijgt wel een bevestiging hiervan per mail, maar de uitbetaling vind niet plaats
Kreeg geen duidelijke bevestiging maar…
Kreeg geen duidelijke bevestiging maar ik benaderde de klantenservice op whatsapp en die behandelden mijn transactie direct!
Netjes en snel gehandeld
Netjes en snel gehandeld. Contact via whatsapp was goed en alles netjes overgemaakt.
Super fijne service
Super fijne service. Snel en gemakkelijk. Een aanrader.....
Zeer vlotte en snelle afhandeling van…
Zeer vlotte en snelle afhandeling van de verkoop. Top service !
Más información sobre otros tipos de reseñas.