Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundtjänst svarar inte på något!!!! Vill reklamera smycken som oxiderar på min arm, trots att den ska vara ”guldplätering” dom lurar kunder. Dom tar även bort dåliga omdömen på sin hemsida, så det går... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jättedålig service. fraktbolaget slarvade bort mitt paket, och medgav det. men swedora ville ändå inte hantera det. när jag hotade med polisanmälan fick jag tillslut tillbaka pengarna.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade med detta "företag" att göra för något år sedan, beställde en vara och fick den aldrig, inte pengarna tillbaka heller. Kundservice svarar inte, iallafall inte då. Tror detta är rent lurendrejeri.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde några smycken, fick dem efter två dagar så är väldigt nöjd med den snabba leveransen, dock så var ett smycket trasigt så jag skickade till kundtjänst och dem beklagade detta och har redan sk... Ver más

1,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig kvalitet och usel service – undvik att handla här!

Jag hade samma dåliga upplevelse som flera andra som har skrivit omdömen här. Jag önskar att jag hade läst dem innan jag gjorde min beställning. Istället gick jag efter recensionerna på deras hemsida, som bara var positiva, och beställde några smycken. Tyvärr var allt av väldigt dålig kvalitet. Båda halsbanden jag köpte gick sönder efter att jag bara hade använt dem ett par gånger. Jag reklamerade enligt deras instruktioner på hemsidan, men de svarade inte förrän jag försökte skriva en recension om de trasiga halsbanden. Då hörde de av sig, men min recension publicerades aldrig på deras sida.

De krävde att jag skulle betala 79 kr för frakt för att få nya halsband skickade till mig och vägrade ge mig pengarna tillbaka. Jag påpekade att det enligt deras egen hemsida står att de ska stå för returkostnaderna, men de hänvisade bara till sin policy med vad som verkade vara ett standardsvar. Jag avråder starkt alla från att handla från dem. Produkterna är av riktigt dålig kvalitet, och kundservicen är usel.

18 de marzo de 2025

0 stjerner

Desværre kan man ikke give nul stjerner....
Min datter har i julegave fået en halskæde fra Swedora, som efter få dage desværre knækkede. Skrev til deres kundeservice, som i starten var ikke eksisterende. Efter en del mails frem og tilbage, hvor de i starten beklagede at de havde fejl i deres returneringsproces og håbede på tålmodighed, er det nu endt med, at vi godt kan få den byttet, vi skal bare selv står for fragtomkostningerne ifb. med at sende reklamationen retur.....

3 de febrero de 2025

Anmälda till Konsumentverket

Beställ för guds skull inte härifrån. Allt jag beställde kom som trasigt. Jag har i veckor och veckor försökt få skicka tillbaka för att få nytt. Och de ska ha pengar för att byta. Frakt säger de. Men enligt konsumentverket så ska de byta ut trasiga varor och stå för all merkostnad. De struntar i det. Jag ger bara upp nu. Betalar så jag får nya grejer men vill verkligen varna för detta företag. Och har anmält dem till Konsumentverket uppmanar alla med liknade upplevelse att göra det samma så de får sluta lura unga tjejer att betala mycket pengar för skräpet som de sen inte tar ansvar för.

24 de enero de 2025

Slutar svara vid reklamation

Mitt halsband gick sönder efter några få gångers användande, kontaktade Swedora för att reklamera det. De sa att de skulle skicka ett nytt efter att jag skickat tillbaka halsbandet men ville att jag skulle stå för frakten. När jag sa att det ska företaget stå för vid en godkänd reklamation (vilket även står i deras egna villkor under reklamation) slutade de svara. Har försökt både via mail och chatt men de slutar svara efter att man påpekar detta. Vill heller inte svara på vad de menar i villkoren att de står för frakt vid godkänd reklamation. Jag tolkade det som att det var en godkänd reklamation när de sa att de skulle skicka ett nytt efter de sett bilder på hur halsbandet var trasigt som...tråkigt att de inte ens svarar en kund som uppenbart fått ett halsband med dålig kvalitet...

29 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

IKKE kjøp fra denne nettsiden!!!!

IKKE kjøp fra denne nettsiden, det er svindel nettsted.
Bestilte 2 firkløver armbånd og et kjede.
Alle har gått i stykker. Ett av de var ødelagt før jeg i det hele tatt tok det ut av pakningen.
Jeg forsøkte å skrive til kundeservice flere ganger, også i forsøk på å få pengene tilbake, men har aldri fått svar eller penger tilbake. Dette er nå over 2 måneder siden.
Så ikke bestill noe herfra, det er lureri.

14 de julio de 2024

Bluff

Bluff. Fick ett halsband som gick sönder direkt. Försökte få tag på kundtjänst för att göra en reklamation flera gånger. Tillslut skickade de en retursedel så att jag skulle kunna skicka in det trasiga och få ett nytt halsband tillbaka men retursedeln är redan förbrukad och fejk. Bojkott

13 de septiembre de 2024

Det är en scam webbsida

Det är en scam webbsida. De skickade fel armband, det armbandet fanns inte ens på deras webbsida, det kom med en "review this item" och bilden för den var Ytlligare ett annat armband plus att de "verifierar" reviews så naturligtvis är det bara fejkreviews på webbsidan.

Jag har mailat dem om återbetalning eller att skicka korrekt armband men jag tvivlar i högsta grad att dessa bluffare kommer svara. Om du ser ett generiskt bullshiat svar från dem nedanför denna review så ta det med en stor nypa salt :)

1 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.