Bestälte en halskrage som skulle returneras. Bad om retur sedel! 1) Swemed bad om foto af förpackning 2) Därefter bad om foto av originalkartong 3) Därefter fråga om paketet har varit öppnat ren... Ver más
Jag talade med kundtjänst då jag hade några frågor, jag fick ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Gällande min order av tappningskatetrar så är de av mycket hög kvalitet. Har använt katetra... Ver más
Man kunde bestämma dag och tid för att få leveransen var olika alternativ. Leveransen kom enligt det och punktligt. Priset var bästa jag fick om man jämföra med andra leverantörer.
Acerca de Swemed
Escrito por la empresa
Handens stationsväg 17, 136 40, Handen, Suecia
- support@swemed.com
- swemed.com
Ha contestado el 19% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snabb att få hem varorna
Levererat snabbt
Snabb och bra leverans med bra priser.
Bra produkter
Ambitionen var ju att det skulle bli en…
Ambitionen var ju att det skulle bli en snabb leverans men Postnord tog ju inte in i porten så att jag fick produkterna utan de fick lämnas över till ombud och det tog väldigt lång tid innan jag fick möjlighet och hämta ut dem. Det var ju inte ett fel men det kanske skulle använda någon annan transportör.
Man kunde bestämma dag och tid för att…
Lätt att beställa och snabb leverans.
Meine Bestellung am 20.03.2026
Meine Bestellung am 20.03.2026, aber bis 14.04.2026 habe ich meine Bestellung noch nicht erhalten. Ich kontaktiere den Kundendienst. Leider keine neue Nachricht mehr ab 31.03.2026
Snabb leverans utan krångel
Snabb leverans utan krångel, dessutom levererades direkt till dörren! Leverans till dörren hör inte till vanligheten när det är Postnord som levererar!
Snabb leverans och nöjd med produkten👍
Snabb leverans enda negativa var att…
Snabb leverans enda negativa var att mina små kartonger kom i 2 stora lådor fast dom hade fått plats i en
Dåligt för miljön
Más información sobre otros tipos de reseñas.