swiss-pro.nl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via Blokker bij Swiss pro een handstoomstrijkijzer besteld, partnerverkoop heet dat, geloof ik. Ik wilde hem retourneren, want bedenkelijke kwaliteit, moest ik naar Swiss pro mailen voor retourinstru... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pannenset Swiss-pro. Bij 3 pannen worden blijkbaar maar 4 handvatten geleverd. Heel irritant, dan moet je gaan wisselen. In ons geval zijn er maar 2 handvatten geleverd. Over de nalevering van simpel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een waterkoker gekocht. De Chinese kwaliteit is bedroevend slecht. Overal polijst krassen, ketel veel te dun metaal. De doos en handleiding zijn alleen in bedroevend slecht engels met spelfouten.... Ver más

Información sobre la empresa

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een Swiss pro+ dinner4all gourmetset…

Een Swiss pro+ dinner4all gourmetset gekocht.
Amper 3x gebruikt, gingen er 2 aan/uit knopjes al niet meer branden.
En 1 bakplaatje gaf kortsluiting, stop eruit geslagen en stuk dus.
Swiss pro geeft geen reactie op mail met de vraag naar de garantie.

Voor mij dus geen swiss pro meer.... heel jammer dat het zo'n slecht bedrijf is.

20 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is een aantrekkelijke maar levensgevaarlijke oven

Het is een aantrekkelijk geprijsde oven met een hoog temperatuurbereik. Ik heb m gekocht en 3 x gebruikt en me 3 x ernstig verbrand, 1 x zelfs met een 3e graads brandwond. Het is een levensgevaarlijke oven voornamelijk door het moment dat je een ovenschotel in de oven wil brengen en het draagoppervlak meteen bezwijkt. Daarbij maakt het gewicht van de schotel niet uit. Je ovenschotel valt daarbij op de brander en bij de reddingspogingen loop je brandwonden op. Logisch, dat ik m niet meer gebruik. Ik heb het snoer verwijderd en de oven bij het grofvuil gezet. Jammer van mn geld.

8 de octubre de 2025

If i could give them a 0

If i could give them a 0. Doing lost luggage at Brisbane airport. Useless!! No communication, no update, no delivery. Hope and pray that your luggage does not get lost on the way to Brisbane!

23 de marzo de 2025

Geen enkele service!!

Knoppen van pannendeksels zijn na 1 jaar verpulverd. Krijg geen reactie op mijn mails alleen een leesbevestiging. Telefonisch onbereikbaar. Geen Zwitserse kwaliteit maar Zwitserse oplichters!!!

6 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit, onbetrouwbaar en niet te bereiken

Ik wilde hem retourneren, want bedenkelijke kwaliteit, moest ik naar Swiss pro mailen voor retourinstructies. Tweemaal gemaild maar geen enkele reactie. Toen Blokker ingeschakeld, die hebben gemaild maar nog geen reactie. Toen heeft Blokker het bedrag geretourneerd aan mij. Dus 5 sterren voor Blokker, 0 voor Swiss pro.

26 de septiembre de 2024

Opgelet

Opgelet, oplichters, ik heb de veiling een maand geleden gewonnen en ik heb de eerste dag nog steeds niet het product ontvangen waarvoor ik heb betaald. Ze beantwoorden geen e-mails en ze nemen de telefoon niet op.

24 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na bestelling sturen ze niks!

Na een maand geleden een swisspro tafel grill gewonnen te hebben bij vakantieveilingen heb ik deze na een maand nog steeds niet ontvangen!
Ze zijn totaal hier niet voor bereikbaar!
Ik wil dan ook bij deze nog graag contact met het bedrijf hier over.

28 de agosto de 2024

Pannenset gekocht van Swiss pro+

Pannenset gekocht van Swiss pro+
Handvat afgebroken na 8 maanden, mail gestuurd naar Swiss pro+ reageren niet ook niet op herhaling,je krijgt wel een leesbevesting.

Mijn advies geen producten kopen van het merk Swiss pro +

16 de septiembre de 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Niets kopen. Cliënt kocht compressor in maart 24 en is nu al kapot. Swiss-pro zegt 2 maanden garantie dus bekijk het maar... Aan een dergelijk bedrijf heb je niets...

6 de septiembre de 2024

Ik heb 23 augustus via…

Ik heb 23 augustus via vakantieveilingen deze
Airfryer met ovenfunctie (12 L) met het ordernummer 48102301 gekocht
en gelijk betaald .
Ik heb de airfryer nog steeds niet ontvangen .
Als ik op mijn laptop op vakantieveilingen kijk, staat er dat het nog
steeds in behandeling is .
Als ik op mijn mobiel kijk, staat er dat de airfryer op 23 augustus geleverd is.
Dat kan niet, ik heb geen bericht van een vervoersbedrijf gehad en
geen bericht dat de airfryer onderweg is .
Op 23 augustus was ik gewoon thuis in verband met een gebroken teen .
Ik wil weten wat er mis is gegaan bij jullie .
Ik heb Vrijdag 30 augustus vakantieveilingen gebeld, ik moest contact
met jullie opnemen .
Ik heb jullie al 5 keer gebeld en elke keer krijg ik voicemail jullie reageren ook niet op mijn mail !!!!!!
WAAR BLIJFT MIJN AIRFRYER?
Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Linda

4 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een draadloze steel stofzuiger gekocht

Een draadloze steel stofzuiger gekocht, en binnen een jaar ( in garantie tijd) gaat accu stuk.
Gekocht via Bol.com
Maar via bol.com leveren/ verkopen ze niet meer??
Ze geven dus geen garantie ( wel betaling innen) en ik moet het maar met Bol.com uitvechten.
Schandalig wat een slechte service van Swiss-pro

Het valt me op dat de “geweldige” ervaringen bij een paar aankopen van een aantal jaren terug zijn.
En daar komt bij dat mijn klacht praktisch lijkt op de andere klachten die hier staan en ik heb nog steeds niets vernomen van dit “ geweldige” bedrijf sinds 17/06 2024

17 de julio de 2024

Op 1 juli- niet bereikbaar

Op 1 juli, product besteld nog steeds niet ontvangen. Al 2 x klantenservice gebeld maar krijg voicemail. Een e-mail gestuurd maar krijg geen reactie.

12 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn product is beschadigd aangekomen

Mijn product is beschadigd aangekomen. Ik heb meerdere e-mails gestuurd om een retourprocedure te starten, maar ik krijg geen reactie. Het lijkt wel een scam. Bovendien zag het product er erg goedkoop uit.

5 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb de Swiss Pro + electrische oven…

Heb de Swiss Pro + electrische oven gekocht bij budgetland.nl
Beide zeker geen aanrader!
De schaal en rooster zijn te smal voor de oven gevolg ,ze vallen gewoon naar beneden.
Goedkoop ,slechte koop!
Wanneer je een foto stuurt naar deze firma met het probleem ,krijg je een mail met foto terug waar de schaal (zogezegd ) blijft zitten , waarschijnlijk ondersteund!!!
Ook vertellen ze dat er nog nooit problemen zijn geweest.
Als je het artikel wil terug sturen ,zijn de portkosten voor de klant!(Deze kosten bijna evenveel als het artikel)
Heb de oven gehouden en extra ijzerdraad en folie rond gedraaid zodat het toch blijft zitten .
De schaal ondersteun ik met een ovenschaaltje.
Nooit zo'n rommel gezien!

22 de marzo de 2024

Levensgevaarlijke stofzuiger

Ik heb hier een stofzuiger gekocht. De stofzuiger had al gelijk erg weinig zuigkracht, daarnaast brak deze na 3 maanden af. Na contact met de klantenservice gehad te hebben heb ik een nieuwe stofzuiger ontvangen. Toen ik deze ging gebruiken en in het stopcontact deed ontplofte de motor. Blijvende brandschade in de vloer, de stofzuiger werkte niet meer en dagen lang een rookgeur in huis. Na contact met de klantenservice de stofzuiger teruggestuurd. We zijn nu 4 maanden verder en nog steeds niets van hen vernomen en op mijn mailtjes wordt niet meer gereageerd.

1 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pannenset gekocht van vertegenwoordiger…

Pannenset gekocht van vertegenwoordiger die een oplichter bleek te zijn. € 300. Geen factuur of handleiding voor de knoppen op de deksel.Swiss pro gebeld. De juffrouw aan de telefoon was zeer onvriendelijk en negatief, toen ik naar de klantenservice vroeg, zei ze dat ben ik. Ik zei geef me dan de manager maar, zei ze ook dat ben ik. Ik kan u niet helpen. Goedemorgen. TRAP ER NIET IN. WAARDELOZE ZAAK

8 de febrero de 2024

Erg slecht product.

Heb via een vertegenwoordiger de pannenset gekocht (met groene deksel en thermometer op deksel). Ik heb nog nooit zo'n slecht product gehad voor zoveel geld (900 euro). Deksels roesten en ondanks handwas komt er vocht in de thermometer.

27 de enero de 2023

Slecht!!

Slecht!!

Complete pannenset gekocht. Zou geschikt zijn voor inductie.
Ik moest meer dan een half uur wachten tot t water eindelijk kookte. En met saus meer dan drie kwartier. Dit is niet wat ik van een inductie had verwacht. Andere roestvrijstalen pannen besteld via een ander bedrijf en water kookt binnen 3 minuten zoals hoort. Mail gestuurd naar swiss pro reageren super laat. En vandaag de mail dat de 30 dagen om zijn en ik geen geld meer terug zal ontvangen.

Is gewoon een dure miskoop geweest van €250,-

Ps: de roestvrijstalen pannen heb ik voor €47,- aangeschaft en die werken top! Doe je voordeel ermee!
Koop nooit meer wat via dit bedrijf.

15 de enero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.