Det perfekte sabbatår
Jeg brugte et år i nogle af Europas smukkeste omgivelser i det sydlige Schweiz, hvor jeg havde privilegiet af at arbejde som tjener på et 4-stjernet superior-hotel. Det blev en oplevelse, der udviklede mig på utallige områder – både personligt og professionelt.
Jeg fik mulighed for at lære tysk og opleve forskellige kulturer gennem en fantastisk og multikulturel kollegagruppe. Ved siden af arbejdet nød jeg alt det, Schweiz har at byde på: skiløb i vintersæsonen og hiking samt badeture om sommeren. Mange af oplevelserne delte jeg både med mine kollegaer og de andre danskere i området, hvor vi skabte et helt unikt sammenhold og et stærkt community, som gjorde året endnu mere mindeværdigt.
Samtidig med, at det har været en fantastisk rejseoplevelse, vender jeg også hjem med en god opsparing, et stærkere CV og ikke mindst en enorm personlig udvikling.
Denne oplevelse havde ikke været mulig uden Swiss Work Travel og Louise, som har været den perfekte støtte gennem hele forløbet – fra start til slut.
20 de agosto de 2025
Opinión espontánea