Det er altid dejligt med hurtig og nem handel på nettet samt hurtig ekspedition. Der var en god og positiv oplevelse at mine glasflasker var pakket på en så gennemtænkt måde, at de enkelte flasker sto... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget hurtig ekpedition. Jeg fik pakken på 3. dagen efter bestilling. Jeg fik tilsendt tre kasser med weck sylteglas. I en af kasserne var der gået et glas itu. Ved fremsendelse af foto refunderede... Ver más
Jeg er super tilfreds med købet. Priserne er overkommelige, og der er et stort udvalg af varer. Af de store glas jeg købte var 3 ud af 12 i stykker da pakken kom, med det er selvfølgelig ikke butik... Ver más
Da jeg modtog min ordre fra Sylteglas, var der desværre et par par glas, der var gået i stykker under transporten. Det krævede dog blot en henvendelse til Sylteglas (uden ventetid på telefonen) og 2 d... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Sylteglas.dk
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Du finder Danmarks største udvalg af WECK sylteglas, saftflasker og originalt tilbehør på Sylteglas.dk - og vores salgsteam sidder naturligvis klar til at hjælpe dig på 60606642.
Información de contacto
Lindeallé 1, 6870, Ølgod, Dinamarca
- info@sylteglas.dk
- sylteglas.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig levering og altid god…
Super hurtig levering og altid god kundeservice.
antal gummiringe passer ikke til antal glas og clips
Bestilte 12 små geleglas. det passer med to poser clips. Men det passer ikke med gummeringe i 10 stk poser. Øv.
Meget langsom levering
Meget langsom levering, bestilte søndag og her fredag er min ordre ikke kommet. Har talt med to personer hos sylteglas,.dk der snik-snakker om fragt og om deres rettigheder i forhold til at trække beløbet fra min konto ved afsendelse, som påstås at være i mandags. Aldrig har DAO haft så lang vej til mig.
Der er stor plads til forbedring hos Sylteglas.dk
Hanne
Stort udvalg af kvalitetsglas til…
Stort udvalg af kvalitetsglas til fornuftig pris. Hurtig og sikker levering
Hurtig ekspedition og Super service
Meget hurtig ekpedition. Jeg fik pakken på 3. dagen efter bestilling.
Jeg fik tilsendt tre kasser med weck sylteglas. I en af kasserne var der gået et glas itu. Ved fremsendelse af foto refunderede Sylteglas.dk glasset uden kommentarer.
Jeg bestilte straks flere glas. 😄
En helt normal levering, næsten
En helt normal levering. Men priserne er høje. Og forsendelsesomkostningerne er de mere end det dobbelte af, hvad jeg før har måttet beale.
Glad for produktet
Glad for produktet, som jeg fandt lidt billigere hos jer, fedt !! men jeg mangler en faktura til regnskabet håber I sender den :-)
Hurtigt levering ingen problemer
Hurtigt levering og nemt at finde de…
Hurtigt levering og nemt at finde de glas jeg ville ha
Super hurtig levering
Hurtig leverans og supergodt pakket.
rigtig fine varer ,hurtig levering
Fint udvalg og hurtig levering
Super flexiible og nemme at handle med
Billigt og hurtig behandling
Utrolig hurtig levering
God oplevelse
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.