La empresa ha respondido
Det virker sku stabilt nok - jeg er ny bruger så det er selvfølgelig svært at sige allerede, derfor “kun” 4/5 stjerner (Efter noget tid så potentielt 5). Men jeg synes det virker som et trygt og sikke... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig lækker app, det gik hurtig og nemt med at få oprettet og godkendt betaling af min køber - kan klart anbefale, lækkert at være sikret betaling
La empresa ha respondido
I forbindelse med en bilhandel blev jeg nødt til at benytte tredjepartsbetalingssystemet SafePay, da formidleren havde valgt dem som eneste mulige betalingsløsning. Det betød i praksis, at jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Safepay passer vi på dine penge, når du køber og sælger – både i privathandler og professionelle transaktioner. Vores escrow-løsning betyder, at betalingen opbevares sikkert og først frigives, når de aftalte betingelser er opfyldt. Det skaber tryghed for både køber og sælger og reducerer risikoen for misforståelser eller svindel. Vi kombinerer sikker betaling, digital dokumentation og automatisk håndtering af processen i ét samlet flow. I privatsamhandel kan du desuden tilvælge fragt direkte i appen og nemt indlevere varen ved nærmeste pakkeshop. Safepay er godkendt af Finanstilsynet og opererer som licenseret betalingsinstitut under tilsyn (FT ID. 22041). Vores mål er enkelt: At gøre betalinger trygge, gennemsigtige og professionelle – hver gang.
Staktoften 22 B, 2950, Vedbæk, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk produkt!! Har aldrig følt mig sikker ved at handle secondhand men med SymblePay er der ingen risiko ved at gøre det mere

Respuesta de Safepay
Jeg brugte Symblepay til at købe et brugt tv med. Da jeg fik det virkede skidtet ikke som lovet. Heldigvis kunne jeg bare afvise varen og få mine penge retur uden problemer.

Respuesta de Safepay
Virker rigtig godt og giver en dejlig sikkerhed. Gør det meget mere behageligt at købe brugte ting.

Respuesta de Safepay
Det er virkelig nemt at komme igang med app’en, og jeg kommer helt sikkert til at bruge den for fremtiden, da den er brugervenlig og sikkerheden er i top.

Respuesta de Safepay
Tak for den app, SymblePay! Kan man også bruge den i butikker online? Eller er det kun når private handler med private? Nogle gange kan man jo også blive snydt af en butik online fx. er farverne ikke som på billederne eller kvaliteten er for lav osv. Ville være fedt hvis I også kan passe på pengene der?

Respuesta de Safepay
Innovativt produkt privat online handel er blevt sikkert

Respuesta de Safepay
Virkelig smart app der tager utrygheden ud af on-line handel. Nem og hurtig at betjene. Genialt👏👍

Respuesta de Safepay
Symblepay fungerer helt perfekt! God og brugervenlig app der sikrer en risikofri handel. Fem stjerner herfra

Respuesta de Safepay
Er blevet super glad for at bruge Symblepay når jeg handler, da jeg nu trygt kan overføre penge uden at blive snydt, og modsatte vej, sende min vare afsted og være sikker på at jeg får mine penge. Det hele fungerede upåklageligt og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger app’en!

Respuesta de Safepay
Yes! Virkelig fedt at både pengene og varen er sikret hele vejen. Slut med at blive snydt online. About time … og så er fragten inkluderet i appen. Mega nice. 5 stjerner herfra.

Respuesta de Safepay
Super nemt at hente app og oprette profil - meget brugervenligt. Det spiller max! Kommer helt sikkert til at bruge SymblePay fremadrettet. 👍

Respuesta de Safepay
Más información sobre otros tipos de reseñas.