SynVest Opiniones 834

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het zijn geen 5 sterren omdat de resultaten van het Duitse fonds al lange tijd ondermaats zijn. Het Nederlandse fonds doet het goed en het bedrijf communiceert duidelijk en regelmatig. Ik had gehoo... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op uitnodiging van Synvest deed ik een extra storting!

Op uitnodiging van Synvest deed ik een extra inleg. Goed dat ze die mogelijkheid beden. Maar ook belangrijk is dat het heel erg simpel is om bij te storten. Een Wero betaling en het is gereed! De bonus is natuurlijk de drijfveer, maar het maandelijkse rendement, met directe uitbetaling, is goed!

1 de abril de 2026

Respuesta de SynVest

Wat fijn dat de extra inleg zo eenvoudig was! We zijn blij te horen dat de storting via Wero vlot verliep en dat u tevreden bent met het maandelijkse rendement. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heldere communicatie via verschillende…

Heldere communicatie via verschillende kanalen, goed online portal, en fijn om iedere maand een uitkering te krijgen.

2 de abril de 2026

Respuesta de SynVest

Wat fijn dat de heldere communicatie en het online portal u bevallen, en dat u tevreden bent met de maandelijkse uitkering. Bedankt voor uw positieve feedback!

Degelijke belegging

Synvest komt tot nog toe de afspraken goed na met maandelijkse uitkeringen van een voorschotrente. Of de uiteindelijke opbrengst hoger wordt, is nog in de nevelen van de toekomst verborgen. Het lijkt op een degelijke belegging en daarom heb ik erin geinvesteerd.

1 de abril de 2026

Respuesta de SynVest

Fijn om te horen dat de maandelijkse uitkeringen naar wens verlopen. We waarderen uw vertrouwen in onze belegging en hopen op een positieve uiteindelijke opbrengst in de toekomst. Bedankt voor uw feedback!

de geplande opbrengsten

Duidelijke informatie over de investeerde gelden in projekten en doelstellingen

30 de marzo de 2026

Respuesta de SynVest

Fijn dat u de duidelijke informatie over de projecten en doelstellingen waardeert. We zijn blij met uw positieve feedback en uw tijd om dit te delen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tot nog toe geen problemen

Tot nog toe geen problemen. Wat xe zeggen klopt.

27 de marzo de 2026

Respuesta de SynVest

Fijn om te horen dat alles naar wens is! We waarderen uw feedback en zijn blij met uw positieve ervaring tot nu toe.

Goede voorlichting en uitleg

Goede voorlichting en uitleg. Proactief in hun opvolging.

12 de marzo de 2026

Respuesta de SynVest

Wat fijn dat u tevreden bent over onze voorlichting en proactieve opvolging. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Een vriendelijke medewerker

Een vriendelijke medewerker, die goede uitleg heeft gegeven en antwoorden op mijn vragen. Attent.

3 de marzo de 2026

Respuesta de SynVest

Wat fijn dat onze medewerker zo attent was en uw vragen goed heeft beantwoord. We zijn blij met uw positieve feedback en bedanken u hartelijk!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en snel bevestigde accurate…

Goed en snel bevestigde accurate informatie over een investering bij een betrouwbare investeerder in de redelijk veilige markt van vastgoed.

5 de marzo de 2026

Respuesta de SynVest

Fijn te horen dat u accurate informatie over uw vastgoedinvestering heeft ontvangen. We zijn blij dat u tevreden bent met de snelheid en betrouwbaarheid. Dank voor uw feedback!

Doen wat ze zeggen

Werken precies zoals ze dit communiceren. Snel, duidelijk en to the point

2 de marzo de 2026

Respuesta de SynVest

Fijn om te horen dat onze werkwijze zo goed aansluit bij uw verwachtingen. Dank voor uw positieve terugkoppeling; dat waarderen we zeer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het zijn geen 5 sterren omdat de…

Ik had gehoopt en gerekend op een beter all over rendement. Hoop op spoedige verbeteringen in Duitsland.

26 de febrero de 2026

Respuesta de SynVest

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de duidelijke communicatie en de prestaties van het Nederlandse fonds waardeert. We betreuren het dat het totale rendement niet aan uw verwachtingen voldoet en hopen op verbetering in Duitsland.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Koers Duitsland is flink gedaald maar…

Koers Duitsland is flink gedaald maar dat kan je SynVest niet aanrekenen. Wat SynVest goed doet is in deze moeilijke tijden het fonds zo goed mogelijk managen. Ik heb begrepen dat er veel beleggers uitstappen, typisch voor de particuliere belegger die uitstapt op het dieptepunt terwijl het tij aan het keren lijkt te zijn. Dat betekend dat het herstel straks door minder beleggers gedeeld hoeft te worden dus dat is alleen maar positief voor diegene die een beetje begrijpen hoe het met beleggen werkt en vertrouwen hebben in Synvest

25 de febrero de 2026

Respuesta de SynVest

We waarderen uw inzichtelijke feedback over de koers van Duitsland en uw vertrouwen in ons fondsbeheer. Fijn dat u onze inspanningen in deze uitdagende tijden waardeert. Uw begrip van beleggingsdynamiek is helder. Dank voor uw steun.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bevries je geld en verlies het ook nog!

Dus ik heb 10000 euro belegd bij synfest na 12 maanden een dikke vette winst van 229.32 gemaakt en hierbij heb ik ook elke maand 100 euro ingelegd doe jezelf een plezier en leg het in op de Dow Jones of s&p 500 of koop gewoon simpel weg wat goud want alles heeft het beter gedaan den deze gasten te triest voor woorden

9 de febrero de 2026

kan beter …

kan beter ik heb een keer geen bericht ontvangen van verlaging koers German Realstate.

4 de febrero de 2026

Respuesta de SynVest

Het spijt ons te horen dat u geen bericht heeft ontvangen over de koersverlaging. We zullen dit intern onderzoeken om onze berichtgeving te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke en accurate informatie en…

Duidelijke en accurate informatie en tevens de risico's goed verwoord

1 de febrero de 2026

Respuesta de SynVest

Fijn dat onze informatie, inclusief de risico's, goed is overgekomen. Bedankt voor uw positieve terugkoppeling!

Geen aanrader!

Ik zou dit product aan niemand aanraden. Ik ben in 2020 begonnen bij Synvest. Inmiddels in een tijd dat de hele wereld van vastgoed drie keer over de kop gegaan is, ben ik ruim 25% van mijn inleg kwijt.

En wat ik dus helemaal spannend vind, hoe kan het dat er hier mensen zijn die zeggen 'goed rendement' dan krijg je toch helemaal het idee dat deze of: fake reviews zijn of: mijn geld als het ware naar hen vloeit (wat het een soort pyramidespel zou maken).

Let op, als je er geld af haalt, ben je ook weer een flink bedrag kwijt dus het feitelijk verlies ligt veel hoger.

Ieder maakt zijn eigen keuzes maar dit was wel een beroerde voor mij.

Overigens, als je ze een mailtje stuurt met vragen, krijg je een mail terug die qua toon dicht tegen het onfatsoenlijke aan ligt. Dat laat je denken dat er een stel tieners achter dit product zit. Ik heb al eerder een review geplaatst. Die hebben ze laten verwijderen... Terwijl ik, zoals gezegd, aantoonbaar al sinds 2020 geïnvesteerd heb.

(het gekoppelde account is rtinet, voordat er weer geprobeerd wordt om deze review te verwijderen)

6 de enero de 2025

Geachte heer Jonge,

Dank voor uw review en spijtig om te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Allereerst willen we u graag duidelijk maken dat onze organisatie een vergunning heeft van de AFM en daarvoor kwalificeert. We begrijpen uw teleurstelling over het rendement van uw belegging, maar we zijn bang dat u bepaalde zaken met elkaar verwart. De Nederlandse huizenmarkt is de afgelopen jaren enorm in prijs gestegen. U belegt echter in Duits vastgoed, waarvan de waarde in 2,5 jaar met 25% is gedaald door de slechte economische situatie en vele gedwongen verkopen van vastgoed in Duitsland. Hierdoor is ook de waarde van het vastgoed van het fonds gedaald. Inmiddels groeit de Duitse economie weer licht en herstelt de vastgoedmarkt. Er zijn er geen gedwongen verkopen meer. De waarde van de vastgoedportefeuille is weer toegenomen. Vandaar dat de koers van het fonds is verhoogd per 1 januari 2026.

De Nederlandse economie groeit en de vastgoedmarkt heeft niet geleden onder gedwongen verkopen. Beleggers in ons Dutch RealEstate Fund zijn tevreden over het rendement van het fonds.

Wij hopen u hiermee meer inzicht te hebben gegeven in de rendementen van de fondsen.

Review van H. Dekker

De informatie die Synvest geeft is duidelijk. De rendementen zijn tot nu toe goed.

31 de diciembre de 2025

Respuesta de SynVest

Fijn te horen dat onze informatie duidelijk is en de rendementen bevallen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij zeer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Staat onder toezicht van IMF .

Duidelijk en overzichtelijk.
Afspraken worden netjes uitgevoerd.
M.v.g.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de SynVest

Fijn om te horen dat onze duidelijke aanpak en correcte uitvoering u bevallen. Hartelijk dank voor uw feedback!

Vlot en overzichtelijk

Vlot en overzichtelijk

16 de diciembre de 2025

Respuesta de SynVest

Bedankt voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als vlot en overzichtelijk heeft ervaren.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.