System Audio 40.2 DS sounds very nice and have some very practical features that integrates them into the room. Use the pair for TV as much as Hi-res streaming. Very good sound from my large scree... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte en subwoofer sub8 til mit køkken til at spille sammen med et par Lyngdorf satellitter. Det lyder super fedt - men fik en løfte pegefinger fra min nabo... Har også en center højttaler Si... Ver más
La empresa ha respondido
Fik mine Silverback 40 opdateret til DS. Jeg er vild begejstret for den nye opgraderet lyd, især på bassen og mellemtone. Har haft mine Silverback 40 i ca. 6 år nu, og elsker den gode lys ti, færre... Ver más
La empresa ha respondido
SA legend Silverback 5DS Utroligt at de kan fylde et rum op som var det meget større højttalere, endda med en overraskende dyb bas.. nyder dem maks . Undrer mig dog stadig over, at firmaet har en... Ver más
Langebjerg 35A, 4000 , Roskilde, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har et HiFi system, der består af et sæt vidunderligt vellydende SA Pandion 20, en toprenoveret Luxman 430 forstærker og en Technics SL-100CEG monteret med Ortofon 2M Bronze.
I de 40 år, jeg har været HiFi-sindssyg har jeg haft 15-20 højttalere (4 af dem fra System Audio) og masser af forstærkere og pladespillere/pickupper i kampen om at få den lyd, der i MINE ører er naturtro og ægte.
Mange af mine tidligere højttalere har kostet langt over 50.000.
System Audio SA Pandion 20 kostede ca. 20.000 pr. stk. og er de suverænt mest agile og (igen i MINE ører) naturligt lydende højttalere, jeg nogensinde har haft. Og så er de oven i købet pæne. De bliver ikke skiftet ud!
Så hvis du ligesom jeg elsker 70-80'ernes bedste forstærkeres musikalske gengivelse i kombination med den ofte lidt mere analytiske klang fra moderne pladespillere/pickupper og højttalere, kan jeg 100% anbefale højttalere fra System Audio - uanset om du vil have en højttaler i A4 format eller en søjle.
Have sendt them mails. No answer. They have also blocked me on facebook. (SA Cool Scandinavian Loudspeakers) i know this because when i search them on facebook from my friends facebook, they show up. This is total crap! And i dont know why im blocked.
SA silverback 7.2.
Imponerende lyd.
Desværre er teknikken bagved mere sløj.
Har nu haft højtalerne i 2 år. Ofte - ALT for ofte oplever jeg at højtalere og hub ikke har forbindelse.
Troede først det var min opkobling til nettet der gjorde udslaget, har ny fiber og stadig det samme. Nærmest hver eneste gang der skal lyttes musik skal der ny opsætning til.
Har endog været forbi SA idet de manglede opdatering ! / som jeg kun blev oplyst om idet jeg gentagende ringede forhandler op og klagede.
En trist omgang og har efterladt mig med er sæt der nærmest aldrig bliver brugt.
Så på trods af god lyd har min bruger oplevelse været ringe.
These guys are snob unprofessionals and they dont have the slighest idea what costumer service is!!!!
I sent them 3 email asking informations about their speakers and no one answer me.I sent them 2 messages through messenger and after several days a guy answer me (i think that he was the owner) and with ironic style like nothing happen and then again after i say my complains and what i want to ask them he never reply!!!
I spoke several times through emails with huge audio companies and they always were very helpful and answer to all of my qusestions.
Companies that they dont give a damn about their costumers doesnt worth their money and time.
It is not accidental that you can't review them in Google!!!!
Dont buy from them be aware!!!
Fin lyd, dårlig kundeservice - hold jer væk
Jeg købte System Audio Saxo-5 Active i marts 2017. Højttalerne spiller rigtigt fint, jeg har dem hængende på System Audios eget vægophæng og bruger dem både til streaming af musik og TV samt til min pladespiller - jeg synes de lyder rigtigt godt, især for deres størrelse.
Da jeg kommer hjem fra sommerferie 2021, virker højttalerne imidlertid pludselig ikke, hvilket jeg finder underligt, da de virkede upåklageligt inden, og vi ikke har brugt dem i mellemtiden. Jeg skriver til System Audio på Facebook d. 11 september, og de mener det nok er den indbyggede forstærker der er gået i stykker. De beder mig skrive til forhandlere jeg købte dem ved, hvilket jeg gør og sender dem derefter ind til forhandleren. Forhandlere siger, at det er forstærkeren, og at det vil koste 1250 kr. at få dem repareret. Jeg skriver til forhandleren, at jeg må være omfattet af den 7-år lange garantiperiode, da jeg har den originale kvittering. Forhandleren ringer til System Audio, der fortæller, at højttalerne ikke er registreret hos dem, og derfor ikke er dækket af garanti. Jeg tænker, at det er uheldigt, men at vi må kunne finde en løsning, da jeg har den oprindelige kvittering og højttalerne trods alt kun er 4 år gamle. Jeg ville forvente at de holdt mere end 4 år, som et dansk kvalitetsmærke. Jeg ville også forvente, at et firma som SA ville have en højere standard for deres højttalere, og dermed være interesseret i, at vi finder en løsning.
4. november skriver jeg derfor til SA på Facebook igen. Der er fortsat intet svar d. 8. november, hvorfor jeg rykker dem. Jeg kan se, at de har set mine tidligere svar, men der er fortsat intet svar fra dem - heller ikke et "vi arbejder på sagen" eller lignende. d. 10 november skriver jeg til dem igen, nu pr. mail., men der er intet svar stadig. Jeg skriver til dem på Facebook d. 11. at jeg har skrevet dem en mail, hvilket de ser, men stadig ikke så meget som et "OK, vi kigger på det".
Jeg har været glad for højttalerne indtil de gik i stykker og har egentlig også ville anbefale dem, men at de allerede står af ved ganske almindelig brug efter 4 år, synes jeg er under den kvalitetsstandard som SA ellers proklamerer. At de ikke svarer på beskeder, som jeg kan se, at de har set, synes jeg er under lavmålet for en virksomhed af deres kaliber.
Jeg vil personligt anbefale folk at gå udenom firmaet, om end højttalerne lyder godt.
Har kun positive ord at sige om mit køb af højtalere.
De kom personligt ud og opdaterede de købte højtalere og rettede nogle småfejl.
System Audio kan VARMT anbefales.
Er på mit 3. Eller 4 sæt SA-højttalere. Hver eneste gang har den i forvejen høje kvalitet fået et løft.
Jeg undersøgte markedet for trådløse højttalere grundigt - kiggede bl.a. på Dali og Sonos, men det var først da jeg hørte SA Legend 5 Silverback at jeg fandt noget der spillede godt nok til at tage skiftet fra kabler til den nye trådløse teknologi.
So rude and arrogant!!Had a question about the poor sound quality of my SA-speakers. Was dismissed, and ignored!!
System Audio skilter stort med 7 års garanti på forsiden af deres hjemmeside:
- Du får 7 års fabriksgaranti fra købsdato.
- Den ekstra garanti er gratis og forpligter dig ikke til noget.
- Du kan overdrage garantien, hvis du sælger dine SA højttalere eller andre System Audio produkter.
Det lyder jo rigtig godt men efter 2 år og 1 styk defekt højttaler så fortæller de at den 7 års garanti kun er gældende ved registrering af produktet. Det vil sige jeg rent faktisk er FORPLIGTET til at registrere produktet for at få garantien. Det mener jeg er ret misvisende i forhold til hvad de skilter med på forsiden.
Jeg gør dem opmærksom på ovenstående men min eneste mulighed for at få min højttaler repareret forbliver betaling ved kasse 1.
Derudover bekymrer det mig at man allerede efter 2 år skal opleve problemer med højttalere der skulle være af høj dansk kvalitet.
Más información sobre otros tipos de reseñas.