Super tilfreds. Bestilte, søndag aften, 24 par bambus strømper: 3x2 par knæstrømper, 9 par alm. længde, samt 9 par korte ankelstrømper. Ordrebekræftelsen kom straks. Afsendelses mail kom mandag.... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte nogle bambus sorte sokker i begyndelse af året. Det var en GOD oplevelse kundebetjening i top. Jeg tog igen kontakt til T-shirten i Kolding denne gang fik jeg forkert farve, jeg løb ind i en... Ver más
Jeg bestilte bambussokker. Fik bomuldssokker og de har ikke leveret de ekstra bambussokker jeg tog med for at undgå fragt. Så nu står jeg med de forkerte sokker, de har ikke leveret halvdelen af det j... Ver más
En smule forsinkelse, men pga. eksterne faktorer (leverandørs forsinkelse). Rigtig god service og også en fin lille kompensation for forsinkelsen. Jeg oplevede lidt problemer med at få svar ved s... Ver más
La empresa ha respondido
Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.
Seest bakke 39, 6000, Kolding, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt var fint, udover mængden af emballage og tid brugt på at pakke ud. Købte 2x9 par sorte bambusstrømper på tilbud. Det tog mig 15min at befri dem fra pap, snore og plastik, og var efterladt med en urimelig stor bunke til udsmidning. Det må kunne gøres på en smartere måde.

Respuesta de T Shirten
Næsten en mdr forsinket og når pakken endelig ankommer er kvaliteten af deres såkaldte marinouldstrømper ikke overvældende.
På varen står der heller ikke det er marinould, men blot uld. Det lugter lidt, for når man efterspørg dokumentation på det faktisk er det produkt de påstår af sælge, så skriver de bare at det ER marinould.
Det lugter sgu lidt
Købte to langærmede T-shirts, hvor jeg ved deres ankomst må konstatere, at det ikke er europæiske størrelser, idet t-shirten var alt for lille- set i forhold til når jeg normalt køber denne størrelse.
Retursending er IKKE gratis.

Respuesta de T Shirten
De er for stramme, jeg havde 3 large. For tæt vævet, så svært at transpirere i. Øv.

Respuesta de T Shirten
Bestiller 3 microfiber klude, af en rigtig god kvalitet samt størrelse, efter at have talt med en yderst venlig herre, disse modtager jeg 1 hverdag efter bestilling, så kan det vist ikke gøres bedre.
Til alle som ikke modtager en bekræftigelse mail, efter endt bestilling, check jeres spam mappe, det kan ske, at de lander der.

Respuesta de T Shirten
Jeg har genem ført køb men har ikke modtaget nogle varer, er godt nok heller ikke blevet trukket for beløbet , men det var jo meningen at jeg ville købe nogle sokker.
Øv.

Respuesta de T Shirten
Jeg køber bokseshorts i ens farvet og med mønstre på.
Prøver dem da jeg modtager dem.
De ensfarvet lever op til størrelsen men de mønstrede svinger meget i størrelsen.
Dem jeg prøvede var okay. Men efterfølgende når jeg har vasket dem alle så der 2 par som er stramme og flækker.
Skriver om aften på 14dagen. De vil ikke samarbejde og sende nogle ens farvet eller penge retur. Når man køber xxl skal de jo ikke svinge fra small til xxl

Respuesta de T Shirten
Hurtig levering og gode strømper til prisen