T Shirten Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds. Bestilte, søndag aften, 24 par bambus strømper: 3x2 par knæstrømper, 9 par alm. længde, samt 9 par korte ankelstrømper. Ordrebekræftelsen kom straks. Afsendelses mail kom mandag.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte nogle bambus sorte sokker i begyndelse af året. Det var en GOD oplevelse kundebetjening i top. Jeg tog igen kontakt til T-shirten i Kolding denne gang fik jeg forkert farve, jeg løb ind i en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte bambussokker. Fik bomuldssokker og de har ikke leveret de ekstra bambussokker jeg tog med for at undgå fragt. Så nu står jeg med de forkerte sokker, de har ikke leveret halvdelen af det j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En smule forsinkelse, men pga. eksterne faktorer (leverandørs forsinkelse). Rigtig god service og også en fin lille kompensation for forsinkelsen. Jeg oplevede lidt problemer med at få svar ved s... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de camisetas

Escrito por la empresa

Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Qood quality and price

I was a little skeptical when I ordered the merino socks, but I was pleasantly surprised when I wore them. Very good price and quality.

1 de agosto de 2023

Respuesta de T Shirten

1,000 thanks for your review - We are pleased that you have been positively surprised by our merino wool socks from By JB.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en service og kontakt med…

Sikke en service og kontakt med firmaet.
Wow... Jeg havde købt trusser, alt for små, det var nemt og billigt at returnere selvom jeg selv skulle betale porto.
Da de har modtaget deres vare får jeg en mail at de er modtaget og om jeg ville have pengene tilbage eller andre trusser.
Hold da op, det er gået nok læ ge siden jeg har fået så god og rar service.
Fem store stjerner herfra.

4 de julio de 2023

Respuesta de T Shirten

1.000 tak for din fine anmeldelse - Vi gør vores bedste :-)

Problemer med levering *løst*

Kære T-shirten.dk,

Jeg vil gerne udtrykke min store tilfredshed med den flotte og problemløsende service, jeg har oplevet hos jer. Jeg er virkelig imponeret over, at I hurtigt sendte en ny pakke til mig, efter DAO havde mistet min tidligere pakke. Det overstiger mine forventninger.

Jeg vil også gerne takke jer for de fine sokker, jeg har modtaget til en god pris. Jeg er meget tilfreds med produktet.

Med venlig hilsen,

Andreas

6 de junio de 2023

Hej Andreas,

godt at vi fik løst problemet :-)

Hej Andreas - det er da super træls ...

Jeg har undersøgt din pakke og det at DAO ikke kender til den kan ikke være korrekt. Den er sendt fra os:

2023/06-07 16:54:30 Danmark
Pakken er indleveret

Vi har nu eftersøgt pakken og sender dig en ny i dag - Hvis den anden skulle dukke på så vil det være klasse om du lige vil sende en mail til vores os på: kundeservice@t-shirten.dk

Håber det kastede lys over sagen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet til en udemærket pris

Jeg købte 12 par tynde uldstrømper til min mand og kvaliteten er rigtig fin, også efter flere vask ved 40 grader som anbefalet. Derfor har jeg netop lavet en ny bestilling på 24 par og jeg vil sikkert fremadrettet kun købe min mands uldstrømper her.
Desuden er det en nem og overskuelig hjemmeside med en hurtig levering.

Eneste minus, når ordren laves, bliver man spurgt, om man vil være med i kundeklubben, MEN der stå ikke, noget som helst om kundeklubben på hjemmesiden, hvad fordelene er ved at være medlem eller man optjener point eller får andre personlige tilbud.

23 de abril de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de T Shirten

1.000 tak for dit køb - det bliver pakket og sendt så hurtig som vi kan :-) - Det med kundeklubben vi vi få samlet op på :-) 1.000 tak for tippet

Effektivt

Det fungerede gnidningsløst. Strømper i en rigtig god kvalitet

9 de abril de 2023

Respuesta de T Shirten

1.000 tak for de 5 stjerner - Dejligt at alt var som det skulle være :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.