Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

As others report, site works in concert with scammers who do not send anything, yet provide all manner of "events" for ghost parcels... even bogus delivery. USPS.com *will* have information on legiti... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Complete scam. Ordered something and recieved an order email, order can't be tacked, recieved no dispatch email almost 2 weeks later so emailed the customer service emails, there are 2 different ones.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horrible, je n'ai jamais vu cela, je devais recevoir un colis, je regardais tous les jours ...et le 5 octobre il avait marqué livré, sauf que je nai eu que le suivi le 8 octobre, allez comprendre pou... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

This tracking service sucks! The crappiest tracking service ever. Two days ago they claim my package has been delivered to the local carrier. But they neglect to say which carrier. Nobe of the carr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mensajería
  2. Servicio de mensajería y reparto
  3. Servicio de logística

Información proporcionada por diversas fuentes externas

17TRACK is the most powerful and inclusive package tracking platform. It enables to track over 170+ postal carriers for registered mail, parcel, EMS and multiple express couriers such as DHL, Fedex, UPS, TNT. As well as many more international carriers...

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Horrible

Horrible, je n'ai jamais vu cela, je devais recevoir un colis, je regardais tous les jours ...et le 5 octobre il avait marqué livré, sauf que je nai eu que le suivi le 8 octobre, allez comprendre pourquoi...
Et depuis j'essaye désespérément de savoir quel est la société de transport qui devait le livrer, mais les réponses qu'ils le donnent sont incompréhensible, vraiment à fuir ce site! Je ne sais même pas comment cela peux exister en 2025.

5 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Arnaque 45 jours pour recevoir soit…

Arnaque 45 jours pour recevoir soit disant la marchandise de Hong Kong achetée sur un faux site de marque avec une trentaine de stades d'évolution du colis pour être déclaré refusé par moi-même. Collusion possible entre le fournisseur qui a bien créé un faux site et pourquoi pas un autre de suivi de colis.

1 de octubre de 2025

Scam

I thought I was ordering an item from Costco as that’s what was advertised when I googled search what I was looking for. After waiting for 4 weeks and checking a fake transit updates, the updates stopped loading, and when I emailed the company I was responded with “this email address does not exist” response.

24 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

doit travailler avec des escrocs !!!

doit travailler avec des escrocs !!!, si sur le site que vous achetez 17track apparait couper immédiatement et faites opposition immédiatement auprès de votre banque . car vous ne recevrez jamais votre commande

20 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Står at pakken er levert..men var…

Står at pakken er levert..men var hjemme hele dagen..og ingen pakke kom..tror den tracking er fake..noe de oppdaterer selv..og sånn svindler de folk i Norge fra China..Står også at det er et postsenter hvor jeg bor men det eksiterer ikke..

12 de septiembre de 2025

Attenti alla 17tracl.net

Ancora una volta mi trovo a dover recensire la 17track.net che recentemente mi ha informato di servirsi di una REDCLOUD per i recapiti. Ma è falso! Per loro e per i venditori che, basano tutto sulle informazioni che la piattaforma gli invia dove si dice che tutta la spedizione risulta consegnata ma anche questo è falso.
Ho tentato di mettermi in contatto con loro ma dopo aver esposto la situazione ad un programma di AI per poter parlare con un umano mi è stato chiesto 1 euro cosa che ritengo vergognosa.
Loro asseriscono e giurano e si battono il petto affermando che sono un Azienda registrata ma non rispondono mai sul dove ma soprattutto sul chi avrebbe fatto la pretesa consegna
Tutti i venditori Cinesi usano questa piattaforma e non vogliono risarcire la scomparsa della spedizione.
Quando acquistate qualsiasi cosa e appare il nome della 17track.net lasciate perdere non acquistate nulla, loro non garantiscono nulla e non rispondono dei pacchi che si smarriscono o che vengono consegnati a chissà chi.
Diffidate!

don't trust
be careful

25 de julio de 2025

Complete Bogus Tracking Info

A classic example of "If it seems too good to be true..." Tracking shows the Chinese order was delivered three weeks ago, but nothing. After reading the other reviews on TrustPilot, seems like I am simply another victim of a scam. And why do people post defending the tracking company when nothing was delivered? How is that not part of the scam? They claim USPS delivered it, but no sign of it ever being in their system.

11 de agosto de 2025

WORTHLESS!!!!!!

What a terrible company this is. They claim it's been delivered, but there's no way to find out where it was delivered. And when you email, they keep stringing you along. Absolutely WORTHLESS!!!!!!

3 de agosto de 2025

Abus de confiance

J’ai acheté un article sur internet depuis presque 45 jrs . et après règlement , je constate que le site se trouve en Chine et jusqu’à ce jour, j’ai rien reçu. Je suis dans l’obligation de porter plainte pour escroquerie.

13 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

À bannir je DECONSEILLE fortement Car…

À bannir je DECONSEILLE fortement Car le service après vente est décevant. Le site ne donne aucune information du transporteur et vous confirme une livraison dans votre boîte aux lettres que vous ne recevrez pas. Il y a votre nom votre ville mais pas d’adresse sur le suivi de la livraison. Plusieurs tentatives d’e-mails sans aucune informations et c’est à vous de vous débrouiller. J’ai attendu plus d’un mois du 05/06/2025 au 10/07/2025 et je suis toujours dans la recherche de mon colis

15 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I was scammed by a chinese company…

I was scammed by a chinese company called unitmotor and this T 17track.net is just more insult to the injury shows up a month later in my email claiming my order from them was delivered--though it wasn't. I suspect they are out to cause more injury by getting customers to click on something that downloads their virus.

14 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

This tracking service sucks!

This tracking service sucks!
The crappiest tracking service ever. Two days ago they claim my package has been delivered to the local carrier. But they neglect to say which carrier. Nobe of the carriers in my country have a register of my package.
If you can't do the service you've been paid for to do, seek job elsewhere.
Unreliable, as duck!

10 de julio de 2025

A fuir

Commande chez size-paris. Envoi par ce transporteur avec un faux numéro d’envoi. A fuir vous n’aurai jamais aucun colis

9 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.