Super verse taarten altijd en als je een foto taart laat maken ziet die er prachtig uit. Wordt op witte chocolade gedrukt voor mooi strak resultaat en belangrijkst: vooral ook ontzettend lekker! Kla... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Aanrader! Goed contact via de mail, behulpzaam, snel en informatief. Wij hadden de grote harttaart in het wit en 20 petit fours voor trouwen. Waren prachtig en héérlijk. 1 opmerking, zet erbij dat de... Ver más
Was lang opzoek naar een betrouwbare Verse Taarten maker en kwam hieruit gewoon op!!
La empresa ha respondido
Aangezien onze organisatie 35 jaar bestaat, wilden wij bij een groot aantal klanten taart laten afleveren. Fijne service vooraf in 't bestelproces zorgde voor snel bestellen! De petitfours zijn... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de Taarten.nl
Escrito por la empresa
Taarten.nl maakt een uitgebreid assortiment taarten en andere lekkernijen. Al onze producten worden gemaakt door onze ambachtelijke banketbakkers
Taarten.nl maakt een echte slagroomtaart.
Geen cake met een logo erop en een randje slagroom eromheen. Dat is geen slagroomtaart maar cake met een randje slagroom. Taraten.nl spuit de gehele bovenzijde van de taart op met slagroom. Daar boven op komt je afbeelding geprint op witte chocolade.
Bezorging
Taarten.nl bezorgd dagelijks in heel Nederland en België. Al onze taarten en andere lekkernijen worden met de grootste zorg geleverd door onze eigen koerier. Natuurlijk altijd met een glimlach.
Over Taarten.nl
Taarten.nl heeft ruim 21 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste taarten in Nederland. Taarten met logo, foto of tekst. Of het nu 1 taart op 1 adres is of meerde taarten of meerdere adressen. Dit is voor Taarten.nl geen enkel probleem. Orders van 2.500 taarten op 2.500 adressen in Nederland zijn geen uitzondering. Bezorging in heel Nederland en België. Onze taarten worden altijd gemaakt door de ambachtelijk banketbakker en bezorgd door onze eigen chauffeurs.
Información de contacto
Peppelkade 32, 3992 AK, Houten, Holanda
- 0302445975
- info@taarten.nl
- taarten.nl
Als je opzoek naar Verse heerlijke Taarten gebakken bent Dan weet je waar je moet zijn!

Super service
Het gebak was heerlijk, maar vooral de snelle en persoonlijke service waren geweldig.

Excellent Service
I placed an order for 6 cakes, late in the afternoon.
To be delivered to 6 different locations across the Netherlands the following day.
Taarten.nl made and delivered the 6 cakes the following day. The cakes were great and the deliveries were perfect.
Thank you Taarten

Respuesta de Taarten.nl
Prachtige nette taart en op tijd…
Prachtige nette taart en op tijd geleverd

Geweldig!!
Vanmorgen werd er een fantastische taart bezorgd. Iedereen was vol lof. Zo lekker! Keurig op tijd bezorgd zoals afgesproken. Een heel goed adres.

Absolutely awful
I ordered my birthday cake in good time. It arrived completely broken. For €45, €8.50 of which was delivery, I would expect my cake to arrive beautiful, not cracked, not falling apart, not broken. It's horrible.

Respuesta de Taarten.nl
Het uploaden van de foto ging niet…
Het uploaden van de foto ging niet helemaal goed. Helaas kon je je bestelling ook niet controleren op dat moment..
Na een aantal gemiste oproepen en emails van taarten.nl die hun best hadden gedaan om de missende foto op te vragen. Heeft Michel ervoor gezorgd dat zelfs vrijdagavond (na zijn werktijd) de foto nog in productie werdt genomen. De volgende ochtend stond keurig optijd een prachtige taart voor de deur! De smaak en de presentatie was top! Complimenten aan Michel van Taarten.nl voor de goede extra zorgen!!

Heerlijke petit fours
De petit fours zagen er mooi uit en smaakten ook heerlijk!

geweldig
geweldig , 1 partij die al mijn klanten van taarten kon voorzien, super geregeld, snel en overzichtelijk
heb al een volgende order geplaatst

Respuesta de Taarten.nl
Geen Bossche bollen bestellen!
Ik ben, na een voor mij teleurstellende levering gebeld en keurig te woord gestaan. Duidelijke uitleg gekregen en ik waardeer zeer dat er contact is gelegd! Taarten.nl nemen hun product serieus en na mijn eerdere review is een tweede wel zo netjes!
Tot ziens taarten.nl

Top!
Zoals beloofd een eerlijke recensie.
Na een leuke zaak te hebben gedaan met taarten.nl werden wij verrast met een heerlijke chocolade slagroomtaart. Zeker een aanrader!
Bedankt namens ons hele team!
Prettig en duidelijk contact
Prettig en duidelijk contact, behulpzaam en heerlijke taarten!

Kindertaart
Taart kwam keurig op tijd, echter niet overeenkomend met de foto helaas, leek snel afgeraffeld. Ook de bijbehorende accessoires waren niet compleet. Kan helaas geen foto uploaden.

Goede service,snelle respons
Goede service, snelle respons van Michel van de klantenservice.
Voor herhaling vatbaar :)
Fijne communicatie en service
Fijne communicatie en service. Product is ook erg goed!

Taart was super lekker
Taart was super lekker. Service was ook top. Echt een aanrader.

Betrouwbaar !
Ik woon in het buitenland en ben afhankelijk van een betrouwbare leverancier. Dat is Taarten.nl. Absoluut. Levert juiste product op juiste adres op juiste tijd. Goede taarten ook.

Respuesta de Taarten.nl
Veel dank voor de prachtige taart
Veel dank voor de prachtige taart. Het contact verliep soepel, vriendelijk en klantgeoriënteerd. Levering werd op de gewenste dag vroeg uitgevoerd.

Respuesta de Taarten.nl
Antwoord Taarten.nl op formaat taart…
Antwoord Taarten.nl op formaat taart van 10 personen.
“Maar als u grotere stukken snijd dan wordt het aantal inderdaad minder.”
Op onze site spreken we alleen van een 10 personen taart.
Nergens noemen we 10-12 personen. Qua maat houden wij aan dat de stukken gesneden worden in ca. 6 x 6 cm, de maar van een ruim gebakje. En dan zouden er 10 stukken uit komen. Maar als u grotere stukken snijd dan wordt het aantal inderdaad minder.
De maat van 6 x 6 cm is een gebruikelijk formaat om aan te houden voor het snijden van een taart.

Respuesta de Taarten.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.