Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had het verkeerde product bestelt en pas gezien na het plaatsen van de bestelling. Na een mailtje werd dit onmiddellijk door de mensen van Tackmaster.nl gecorrigeerd en het verschil werd onmiddelli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super D3 lijm aan competitieve prijs. Deze lijm is bij de betere op de Europese markt. Een simpele houtlijm met deze kwaliteiten is eerder zeldzaam. Ik gebruik hem voor fineer en onder lichte verhitt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering was vlot dus dat is mooi. De Brick fix lijmt als een malle maar bij mij had ik er wel een beetje last van dat de bakstenen gingen glijden op de lijm, even wachten met leggen van de stenen li... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De lijmkit en de schroeven die ik gebruikt hebben zijn van goede kwaliteit. De Lijmkit sterk onder warme omstandighedenen (volle zon) en de schroeven breken niet bij gebruik in hardhout. Ook niet, na... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de tornillería
  2. Tienda de materiales para la construcción
  3. Proveedor de materiales para la construcción
  4. Mayorista de material de construcción
  5. Proveedor de tornillos

Escrito por la empresa

Tackmasters is je online leverancier in lijm, kit, contactlijm, purschuim, bevestigingsmaterialen en gereedschap. We leveren al +8 jaar hoge kwaliteit producten aan fanatieke, professionele klussers. Denk aan bouwbedrijven, aannemers, dakdekkers, parketteurs, tegelzetters en sloopbedrijven. Én natuurlijk net zo goed aan de handige particulier. Hoe we van elke Tackmasters ervaring een feestje proberen te maken? Dat doen we door o.a. scherpe prijzen en een snelle verzending - gratis al v.a. €50,- ex btw. Daarbij pakken we je spullen netjes in. In zo'n stevige, knaloranje doos. Tenslotte het belangrijkste waar we torenhoog op inzetten: service! Daarom is onze klantenservice altijd goed bereikbaar om je vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Kortom, we zijn er vast & zeker, voor elke bouwer. 🧡

4,6

Prima lijmkit, snel geleverd

11 de octubre de 2023

Helemaal top. 🤩🚀

Top!

Bestelling gedaan op dinsdag! Op mijn verzoek versturen met post .nl. Donderdag nog niks gehoord dus gebeld. Het blijkt toch per dhl verstuurd te zijn. Ok, dit ging even mis! DHL zegt geen ontvangst van pakket te hebben. Pakket weg? Nick of Niek? Van tackmasters zegt een nieuw pakket te versturen, maar nu op mijn verzoek weer met post .nl. zaterdag ontvangst en de klus geklaard. Het wonder is geschied! DHL pakket is bezorgd op maandag j.l. Ik heb nu de dubbele bestelling, en mag hem houden. ( niet zoveel hoor) Bijna een week later.
Fantastische service van Nick en Dennis! Top!
Naar de wadden eilanden versturen met DHL of DPD , zijn rooksignalen of versturen op de rug van een zeeslak sneller! Tackmasters ,,, hulde!

28 de noviembre de 2023

Respuesta de Tackmasters B.V.

Okee, dit 'Tackmasters-avontuur' tovert een glimlach op ons gezicht, gezien uw vermakelijke uiteenzetting.

Gelukkig is het goed opgelost en de klus in het weekend geklaard. ✅ (Misschien moeten we inderdaad even noteren om geen DHL maar een opgevoerde zeeslak naar de wadden te sturen. 🐌🤭)

Hartelijk dank voor het delen!

top bedrijf

zeer snel met leveren
jullie bellen af en toe of we nog iets nodig hebben
de prijs is prima
ga zo door

en ik ben blij met het kratje.

2 de junio de 2023

Respuesta de Tackmasters B.V.

Bedankt voor de mooie review, Tack Master!

En, heel fijn dat het kratje bevalt. Wij zijn er zelf ook erg enthousiast over. 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Tackmaster.nl de Unibond…

Bij Tackmaster.nl de Unibond polymeerkit besteld, snelle levering, goede prijs en een uitstekende service!
Top⚽️👍🏻

31 de agosto de 2023

Respuesta de Tackmasters B.V.

Fijn te horen dat uw bestelling is bevallen. Wat een fantastisch review! Hartelijk dank.

super advies

super advies, snelle levering en betaallbaar

25 de agosto de 2023

Respuesta de Tackmasters B.V.

Bedankt voor het mooie, drievoudige compliment! 😊

Snelle verzending met dhl

Snelle verzending met dhl. Tevreden met de producten die ik tot nu toe besteld hebt.

8 de agosto de 2023

Fantastisch! We stellen uw review erg op prijs. 💥

TOP!

Had een mail geschreven over mijn klus en een vraag gesteld over welke kit ik daarvoor nodig had. Kreeg binnen een uur al reactie. TOP! ook supersnelle levering. Product is zeer goede kwaliteit. Dank jullie wel!

11 de agosto de 2023

Graag gedaan! Deze review maakt ons hartstikke blij. Bedankt. 🙂

1 tube silicone te kort in verpakking

Heb bestelling twee maal aangeboden thuis maar normaal wordt dit afgezet . Nu naar afhaalpunt .
Na controle bleek er maar 11 stuks silicone aanwezig .
1 te kort ? wel betaald .
Vorige bestellingen steeds vlug en correct
vandaag telefonisch contact gehad met Tackmasters met excuses voor het ongemak en een rechtzetting van de ontbrekende tube . Waardoor ik mijn beoordeling wel terug op zeer positief zet.
Vind het fijn dat dit zo , en zo vlug opgelost wordt. Ook loopt er iets fout als er een wil is kan het opgelost worden.

7 de julio de 2023

Respuesta de Tackmasters B.V.

Dit spijt ons te horen. Neemt u even contact op middels onze contactgegevens op tackmasters.nl? Dan verzenden wij u uiteraard de ontbrekende tube siliconenkit.

Gelukkig heeft u prima ervaringen met de voorgaande bestellingen.

Mvg, Tackmasters

Reactie op het bijstellen van de review:

Helaas gaat er soms weleens iets mis, zoals in uw geval. Super fijn dat we het goed voor u konden oplossen en hartelijk dank voor het aanpassen van uw review. Hopelijk zien we u weer terug op tackmasters.nl. 💥

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super stabiele levering en nooit…

super stabiele levering en nooit problemen. goed bereikbaar per telefoon en mail.

10 de julio de 2023

Respuesta de Tackmasters B.V.

Daar doen we inderdaad ons best voor, dank voor deze review! 💥

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering was vlot dus dat is mooi.

Levering was vlot dus dat is mooi.
De Brick fix lijmt als een malle maar bij mij had ik er wel een beetje last van dat de bakstenen gingen glijden op de lijm, even wachten met leggen van de stenen lijkt wel te helpen, verder is het doseren met de meegeleverde pistool vrij lastig, maar dat zal vooral aan mijn ervaring liggen. Ik heb ca 4x5m royaal kunnen verlijmen met iets meer dan 1bus dus dat is wel redelijk conform wat aangegeven wordt.

29 de mayo de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.