Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kundeoplevelse kunne være bedre

Første indtryk godt - meget imødekommende. Ringede på dagen hvor de gerne ville komme for at rense og lukke hullerne i vores tagrender.
Det fik vi så i stand. Men arbejdet var ikke udført grundigt nok, så de skulle ud igen. De lovede at vende tilbage med en dato af flere omgange og efter flere opfordringer. Efter ca 5 uges venten, valgte vi at udbedre det på anden vis.

30 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet tillader at deres kassevogne i…

Firmaet tillader at deres kassevogne i fritiden parkeres på små veje, hvor de er til stor gene for beboerne. Firmaet er helt usanarbehdsvillige ift at benytte p pladser lige i nærheden.
Jeg ville aldrig benytte sådan et firma, som er fuldstændige kolde overfor hvor meget de generer de beboere der er på vejen.

27 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så useriøst et firma

Så useriøst et firma -
Vi har betalt 3700 kr for at få renset tagrender på vores hus -
Og måtte efterfølgende selv rykke for videodokumentationen -

De har efterladt et seriøst svineri - vores hvide filset vægge er ødelagte på den ene side af huset -
De har efter flere mails frem og tilbage gået med til at give halvdelen af beløbet tilbage - hvilke efter 3 uger stadig ikke er sket -
Og nu bliver der heller ikke svaret på mails -

7 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gennemgående god oplevelse

Gennemgående god oplevelse. Vi har et hus i 3 plan med høj kælder, så der er langt til tagrenden. Jeg ønsker ikke at sætte livet på spil for de håndører det koster, at få gjort det af professionelle.
Når der nu er så langt op som der er, har jeg heller ikke mulighed for at gå arbejdet efter, men der bliver efterfølgende sendt dokumentation for arbejdet i form af billeder af samtlige tagrender på ejendommen.
Kan anbefales til enhver tid!

13 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super

Rigtig fin service, lige fra bestilling til afslutning, hvor man får en fuld rapport med billeder af de rensede tagrender og evt. fundne mangler/skader. Vil helt sikkert bruge dem igen.

1 de mayo de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.