Banner for TagTech Danmark ApS - Flydende tagmembran  & Isolering

TagTech Danmark ApS - Flydende tagmembran & Isolering Opiniones 134

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tagtech fik tætnet vores meget flade og lidt komplicerede tagkonstruktion. Speciel tak til Brian som samvittighedsfuldt fulgte op og kom på besøg da det første resultat ikke var godt nok. De lavede de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt efterisolering af vores 70’er hus, hvor vi havde døjet med kolde vægge, samt radiatorer som ikke har kunne følge med, efter at vi havde fået lavet køkken alrum. Tagtech kom som aft... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super firma - kan kun anbefale dem på det varmeste! De kom fredag eftermiddag og selv om dagen blev lang, var service og humør stadig helt i top! Vi fik 300mm papiruld blæst ind på loftet - det kom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelle og hjælpsomme. Kan helt klart anbefale Tagtech Danmark. De lavede en termografisk undersøgelse af huset udevendigt, der konstaterede, at der ikke var brug for hulmursisolering.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Contratista de aislamiento
  2. Contratista de tejados

Acerca de TagTech Danmark ApS - Flydende tagmembran & Isolering

Escrito por la empresa

TagTech Danmark (Tagtech Danmark ApS) arbejder i hele Danmark med tagrenovering og energiforbedringer for både erhverv og private.

Flydende tagmembran / flydende silikone tagmembran

Vi er specialister i flydende tagmembran – herunder flydende silikone tagmembran – til flade tage, hvor der ofte er behov for en sømløs og driftssikker løsning. Vi hjælper blandt andet med udfordringer som utætheder, slidte tagpaptage og “svære” områder omkring gennemføringer, samlinger og inddækninger.

Vores arbejde starter med en vurdering af tagets tilstand og en plan for det nødvendige forarbejde. Derefter udfører vi grundig rengøring og relevante reparationer, før membranen påføres. Resultatet er en monolitisk tagflade uden samlinger, der er velegnet til tage med mange detaljer og tekniske installationer.

Ud over tagløsninger tilbyder vi indblæsning af isolering, herunder hulmursisolering og loftisolering. Indblæsning kan være en effektiv metode til at forbedre isoleringsevnen og reducere varmetab, afhængigt af bygningens konstruktion og behov.

Vi lægger vægt på tydelig kommunikation og realistiske forventninger, og vi dokumenterer ofte arbejdet med billeder eller video, så processen er gennemskuelig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele oplevelsen har bare været god

Hele oplevelsen har bare været god. De var hurtige ude og give et tilbud og havde god tid til at svare på spørgsmål. Da vi så tog imod tilbuddet kom de allerede dagen efter, og klarede det hele, 225 kvm, som er 2 teresser og en indkørsel, på et par timer. Selv afstandskanten til vores store bed havde de ordnet uden vi havde bedt om det og uden at det kostede mere.
Fliserne er blevet som nye og vi er ovenud tilfredse med behandlingen og resultatet.

7 de junio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et fint firma med orden i aftalerne

Et fint firma med orden i aftalerne - altid på pletten til aftalt tid.
Pris på tilbud svarer overens med den endelige pris på arbejdet, ingen overraskelser undervejs.
Kirsten og Erik
Aabybro

20 de mayo de 2019

En veludført tag-maling

Jeg har et rigtig godt indtryk af firmaet. Tagtech malede taget på vores sommerhus med et rigtig fint resultat til følge. Vi havde fra start en god dialog med firmaet omkring opgaven. I dette forløb følte vi os rigtig godt vejledt og fra de indledende samtaler til det færdige resultat, er alle aftaler blevet overholdt. De ansatte håndværkere var meget arbejdsomme og effektive og deres arbejde var veludført. Vi er meget tilfredse med forløbet og det endelige resultat.

9 de mayo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og utrolig ærlig

Fantastisk service og utrolig ærlig! Det er meget værdsat.

Vi har et gammel hus fra 1850, hvor vi troede, at der skulle hulmurisoleres. Men i stedet for blot at sælge og tjene penge, sagde tagtech istedet, at den tidligere ejer havde isoleret det rigtig fint, og det dokumenterede han via varmebilleder.

Derudover hjalp han med snak om valg af nyt pillerfyr og gik med rundt på vores grund for at optimere vores varmeforbrug. Alt sammen uden at han ville have noget for det.

Det er virkelig fantastisk service.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem!

26 de marzo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot arbejde og fantastisk service :)

Flot arbejde og fantastisk service :)
Jeg havde en mand ude og tage billeder af min vægge på huset og dermed give et tilbud, der bliver sendt på mail så vi har mulighed for at se det og tænke nærmere over tingene.
Jeg kigger så i min tilstands rapport og bliver noget i tvivl om det overhovedet kan lade sig gøre med hulmursisolering? Jeg kontakter firmaet og får aftalt han kommer ud den efterfølgende dag, hvor han vil lave en prøve.
Synes det er en fantastisk service, han kommer ud 2 gange, for jeg kan være HELT sikker på det er det rigtige jeg skal have lavet ved huset!
De kom ud og fik det lavet på en halv dag, det kunne mærkes i huset allerede om aftenen. Da de var kørt igen, havde de ryddet 100% op efter sig, man kunne knap se de havde været her.
Jeg anbefaler klart virksomheden til andre!

5 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale tagtech da de…

Kan varmt anbefale tagtech da de udfører god services og et godt stykke arbejde. Jeg er mere end tilfreds med mit hulmure og loftisolering, samt rådgivning og vejledning til den nye gangbro der skal etableres. Det har været Hugo der stod for projektet, rigtig fin person helt nede på jorden, samt professionel.

31 de enero de 2019

God professionel rådgivning

God professionel rådgivning. Alt blev klaret som aftalt. Der var pænt gjort rent og isoleringen var super effektiv. Kan kun give mine varmeste anbefalinger. 5 stjerner fra mig.

31 de enero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget kompetent energikonsulent fandt…

Meget kompetent energikonsulent fandt frem til den rigtige løsning på efterisolering af vores hus. Arbejdet blev udført godt og omhyggeligt, og oven i købet til en pris, hvor det alternative tilbud var mere end 50% dyrere.

Jeg kan kun konkludere: Fremragende arbejde.

Thorbjørn

23 de enero de 2019

Nyrenset og -malet tag på Havblink 13

Det har været en fin oplevelse at handle med Tagtech Danmark Aps.,
Vi synes vi har fået en rigtig fin behandling, og ikke mindst et godt produkt, med resultatet et rigtigt flot tag.
Når vi har venner på besøg er det første de lægger mærke vores fine nye tag.
Ingen form for efterladenskaber i form af affald, alt er fint og rent når firmaet er taget afsted.
Vi kan giver Tactech de allerbedeste anbefalinger.
Kirsten og Verner Jensen, Havblinkj 13, Hou.

19 de noviembre de 2018

Fremragende arbejde

Jeg kan kun anbefale dem til andre. Professionelle, dygtige, omgængelige og utroligt rare. Det er helt igennem en god virksomhed med rigtig gode og dygtige medarbejdere.

26 de octubre de 2018

Super firma

Super firma - kan kun anbefale dem på det varmeste!
Vi fik 300mm papiruld blæst ind på loftet - det kommer uden tvivl til at kunne mærkes på varmeregningen!

25 de octubre de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.