Zeer tevreden over Take Aware op de markt. Het assortiment is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en dat is duidelijk terug t... Ver más
La empresa ha respondido
Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje doo... Ver más
La empresa ha respondido
J'ai 80 ans et je continue à travailler pour le plaisir, mais!!! C'est la dernière année et j'ai commandé pour la dernière fois des sacs fruits pour y placer 2 raviers de fraises, les sacs commandés... Ver más
La empresa ha respondido
Gemakkelijke en vlotte website om mee te werken en een groot aanbod artikelen. Verder een vlotte verzending naar België. Misschien één punt die beter kon, was dat er geen vermoedelijk uur van levering... Ver más
La empresa ha respondido
TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Steeds in orde, vlotte levering en vriendelijk geholpen bij vragen.
Een tevreden klant uit België!

Respuesta de takeaware.nl
De levering van de ijsbakjes was snel geregeld en keurig afgehandeld

Respuesta de takeaware.nl
Een mail gestuurd en geen antwoord op gekregen.
Heb dus bij een andere webshop besteld.
Was toch een order van € 400,-
Gemiste kans.

vriendelijke personeel
en altijd keurig netjes op tijd

Respuesta de takeaware.nl
In alle haast hadden wij de verkeerde maat bakjes besteld.
Toen we dit hadden aangegeven werd er mee gezocht naar de juiste maat en een passende oplossing bedacht en kunnen we de verkeerde bakjes inruilen tegen de juiste en het wordt administratief ook netjes afgehandeld.
Dus voor de volgende keer letten wij beter op maar bestellen we hier zeker weer.

Respuesta de takeaware.nl
Goede producten, scherpe prijzen heel transparant en snelle betrouwbare levering!

Respuesta de takeaware.nl
Snelle reacties op whatssapp vraag.
Ook aanmaken account snel geregeld.
Kortom Top

Respuesta de takeaware.nl
Wij hebben een goeie ervaring met takeaware, op 6 juni hebben wij de chauffeur gemist toen is ons pakket terug gestuurd naar het magazijn, na wat berichtjes na elkaar is de bestelling weer in het systeem gezet en word die weer netjes aangeboden, bedankt 👍🏻

Rapide et bonne qualité.
Prenne le temps de nous contacter pour convenir de la livraison.
Top !

Respuesta de takeaware.nl
Snelle levering, goed product zoals omschreven

Respuesta de takeaware.nl
Ik vond direct het product wat ik wilde, omdat de opzet duidelijk is.
Levering kon snel.

Respuesta de takeaware.nl
Tasjes hebben goed kwaliteit! En de bestelling was op tijd geleverd!

Respuesta de takeaware.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.