Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de belleza
  2. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

TallowTouch er en dansk hudplejevirksomhed, der tilbyder 100% naturlige og håndlavede hudplejeprodukter udviklet med fokus på kvalitet og effekt. Vores sortiment er skabt med en særlig kombination af biodynamisk, græsfodret tallow og omhyggeligt udvalgte planteolier, som arbejder i synergi for at støtte hudens naturlige funktioner og balance. Alle vores produkter produceres i Danmark med rene ingredienser og uden unødvendige syntetiske duftstoffer eller skadelige tilsætningsstoffer. Vi vægter renhed og næring højt, og derfor er hele vores sortiment velegnet til sensitiv hud samt hud, der har behov for ekstra fugt, ro og balance.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Klar anbefaling herfra!

Jeg har prøvet mange naturlige hudprodukter, men Tallowtouch er uden tvivl det bedste. Min hud føles blød, gennemfugtet og meget mere rolig efter bare få dage

1 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er rigtig glad for TallowTouch

Jeg er rigtig glad for TallowTouch. Produkterne føles rene og nærende, og min hud bliver både blød og godt fugtet uden at fedte. Leveringen var hurtig, og det hele virker gennemført. Klart et godt valg, hvis man vil have enkel og naturlig hudpleje, der virker.

26 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og oplevelsen.

Fantastisk læbepomade

Fantastisk læbepomade! Har reddet mig gennem de kolde måneder😁

15 de marzo de 2026

Respuesta de TallowTouch

Det er vi rigtig glade for – tusind tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har prøvet adskillige slags cremer

Jeg har prøvet adskillige slags cremer. Men denne her creme ligger klart som top favorit. Den holder hele dagen og får min hud til at skinne! Og det er så skønt at bruge et rent produkt som denne her med god samvittighed. Anbefaler til alle.

16 de febrero de 2026

Respuesta de TallowTouch

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at cremen er din favorit, og at du værdsætter de rene ingredienser 🙏🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er virkelig den bedste ansigtscreme…

Det er virkelig den bedste ansigtscreme jeg har prøvet. Det føles helt mærkeligt, når jeg nogen gange glemmer at bruge den. Ingen tvivl om, at det her bliver min go-to cream fremadrettet.

13 de febrero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at cremen er blevet din go-to. Det er præcis den effekt, vi ønsker at skabe.

Elsker TallowTouch

Elsker TallowTouch!
Deres hudplejeprodukter er noget af det bedste, jeg har prøvet. Alle produkter er 100% naturlige, håndlavede og føles virkelig nærende på min hud 🌿 – huden efterlades blød, fugtet og i balance. Jeg oplevede hurtig levering og god kundeservice, og det føles trygt at handle hos en dansk producent, der vægter naturlighed højt 💚.
Kan varmt anbefale TallowTouch til alle, der ønsker ren og effektiv hudpleje!

10 de enero de 2026

Respuesta de TallowTouch

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter, og at de fungerer godt for din hud.

Bedste Cream Nogensinde

Jeg har tør hud og specielt om vinteren og har aldrig prøvet en ansigtscreme som TallowTouch. Ingredienserne er helt i top, og jeg sætter stor pris på, at den udelukkende indeholder rene, naturlige ingredienser uden unødvendig kemi.
Cremen har en fantastisk konsistens, der absorberes hurtigt uden at fedte, og den efterlader min hud med en utrolig blød og velplejet følelse hele dagen. Siden jeg begyndte at bruge den, har jeg oplevet at min hud har fået en flottere glød. Kan varmt anbefales til andre med der går op i hudpleje!

5 de enero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at cremen hjælper din tørre hud og giver både blødhed og glød – især i vinterperioden.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.