Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Svindel

Nu er det 2 måneder siden jeg har bestilt min Randers FC tøjre. Og den er ikke kommet. Og får ingen svare fra dem mere . Pengene er trukket 😡

6 de agosto de 2025

Flere ugers forsinkelse

Flere ugers forsinkelse, og da forsendelsen endelig kommer, er det kun en del af ordren, resten er stadig ikke modtaget.
Kan ikke anbefales.

22 de septiembre de 2025

Dårlig service

Det har været en rigtig dårlig oplevelse,har bestilt en vare for 1,5 måneder uden at have modtaget mine varer, men mine penge de er da forsvundet fra kontoen, hvilket ikke er helt lovligt, og når man så prøver at komme i kontakt med dem sker der ingenting
Så hold jer væk fra dette site

23 de agosto de 2025

Dårlig kundeservice

Havde købt den nye Brøndby udebanetrøje med påtrykt navn og nummer. Der blev lovet levering efter 2-7 arbejdsdage. Skriver flere gang til sælger, som ikke svarer. Efter 5. henvendelse modtager jeg endelig en mail om, at de ikke har trøjen, men at de vil prøve at bestille den hjem. Men de har mange andre trøjer. Da jeg beder om at få mine penge igen er dette ikke en mulighed, og jeg bliver igen opfordret til at vælge en anden fodboldtrøje - Seriøst! Skulle jeg så købe en FCK-trøje til min Brøndby-fan?!? Heldigvis har jeg brugt PayPall ved betaling, der hjalp mig med at få mine penge igen så jeg kunne handle et andet sted. Kan på absolut ingen måde anbefales!

27 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestil ikke fra denne hjemmeside

Jeg bestiller en ordre den 30/7 og har dags dato stadig ikke modtaget ordren den 15/9. Der stod i ordrebekræftelsen at levering vil ske indenfor 5-7 hverdage. Der er nu gået 47 dage !!

Den 9/8 rykker jeg for en status, da ordren stadig ikke er sendt, til gengæld er mine penge trukket for kontoen.

Jeg rykker jævnligt og gør stadig da jeg stadig intet har modtaget. De svarer engang imellem med samme standard svar
” Hej, på grund af vores store ordrevolumen har vi 2.000 trøjer, der skal sendes dagligt, så det kan tage lidt tid. Din vare er i øjeblikket i produktion og er på vej til logistik. Vi har ekspederet din ordre og sender dig et sporingsnummer, så snart den er afsendt. Vær tålmodig. Den ankommer snart.”

Efter at have rykket utallige gange får jeg en mail den 8/9 om at nu er varen udsolgt.

De nævner jeg kan få sendt en anden trøje, men det er jo den trøje som jeg har bestilt til min nevø han ønsker sig, så jeg beder om de indsætter mine penge retur, men har hverken fået penge retur eller hørt fra dem endnu.

Lad være og benytte jer af denne hjemmeside

15 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er op af bakke med Tanball

Det er op af bakke med Tanball. De lover levering indenfor 2-7 forretningsdage, og kun når man rykker får man besked om at de har travlt men ikke hvornår varen bliver leveret. Efter 3,5 uge kommer halvdelen af ordren uden besked om hvornår man ser resten. I skrivende stund ved jeg ikke hvorvidt jeg kommer til at se den sidste del af ordren - men mon ikke den kommer. Det er ikke nogen scam , men de har tydeligvis ikke styr på deres forretning.

12 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slow delivery

Update, arrived 1 month later. But too late for me. I needed them for a trip before. And only one shirt arrived so far. Ordered 2

Slow delivery, been 9 days and nothing yet. Money is withdrawn, but their costumer service say they have 2000 orders so that why they are slow.

6 de agosto de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.