Altid en god oplevelse at være til tandlæge hos Tim, hvor jeg efterhånden er kommet i mange år. Han og hans team er søde og professionelle og klinikken er altid ren og pæn.
Consulta las opiniones de los clientes
Altid dejligt at komme hos Tim & Co. også selvom det koster 😉 Tim har altid tid til en snak både før og efter behandlingen. Man bliver altid taget imod med et smil og et velkommen. Alt i alt kan... Ver más
Tim er altid venlig, velkomne og dygtig til sit arbejde! Hans kollegaer er lige så søde og venlige og man føler sig altid godt tilpas når man sidder i stolen! Helt klart en anbefaling at komme... Ver más
Altid god og professionel behandling af mine tænder. Jeg er kommet her i flere år og har fået en god service hver gang. Personalet er meget flinke. Jeg kan varmt anbefale tandklinikken og der en d... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Jyllingescenteret 41, 4040, Jyllinge, Dinamarca
- info@tand41.dk
- tand41.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De allerbedste anbefalinger…
Jeg har været tilknyttet klinikken og Tim i mere end 8 år, og er mere end tilfreds. Tim og hans assistenter er top professionelle, virkelig dygtige og søger for trygge rammer. Tim er god til at involvere og opstille muligheder for behandling, og er hjælpsom ift. forsikringer mm. Har jeg haft akut behov for hjælp, finder han altid tid og er ligeledes altid behjælpelig efter behandlinger. Endelig er de søde til at tage diverse individuelle hensyn ved undersøgelser og behandlinger. Giver Tim og hans hold de bedste anbefalinger.
Perfekt :-)
God til at berolige når man er mega nervøs.
Personale professionelle og dygtige
Venlig personale og god service
Dygtigste tandlæge!
Jeg har været ved mange tandlæger , men ingen er så dygtige og kompetente som Tim. Kæmpe anbefaling herfra !
Altid søde og god behandling
Altid søde, venlige og smilende. Rigtig god behandling og altid i trygge hænder.
Kære tandlægeteam,
Kære tandlægeteam,
Jeg skriver for at udtrykke min store tilfredshed med det fremragende besøg hos jer for nylig. Både tandlægen og klinikassistenten viste en bemærkelsesværdig professionalisme og venlighed. Hele oplevelsen var utrolig behagelig og tryg fra start til slut. Jeg er dybt taknemmelig for den omsorg og opmærksomhed, jeg blev mødt med. Jeg kan varmt anbefale jeres klinik til alle.
Søde og professionelle læger.
Super behandling
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Personalet er venligt, imødekommende og professionelle, og man føler sig tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Go oplevelse
Go oplevelse ! :) altid profferionelt og sød betjening
Meget tilfreds
Jeg har kun de bedste anbefalinger
Jeg har kun de bedste anbefalinger. Jeg startede med at have en hel del tandlægeskræk, hvilket gjorde det til en udfordring at få ordnet de mange ting, jeg skulle have lavet, men jeg blev mødt med forståelse og tålmodighed. Nu i dag er mine tænder og jeg et meget bedre sted, og jeg kommer nu regelmæssigt ned og får tjekket mine tænder.
Super oplevelse
Jeg var til konsultation og fik renset tænder med ultralyd og mærket stort set ingen ting🤗 det var helt klart klinikassistenten der bare havde styr på det👌kan kun anbefale Tim og hans klinik 🦷👍
Rigtig godt tandrensning og kindtand…
Rigtig godt tandrensning og kindtand rodbehandling.
Har været hos Tandlægen i Jyllinge…
Har været hos Tandlægen i Jyllinge center idag god og PROFF. Betjening
venlig modtagelse af Tandlægen
dejlig sted og behandling
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.