Tandartswereld Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extremely bad . The seller sent a different model of brush . I have ordered oral b pro vitality x clean and the seller sent me only oral b pro vitality. A totally different model.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij tandartswereld.nl een nieuwe bestelling geplaatst. De Philips Sonicare borsteltjes zijn werkelijk super. Ik voel gewoon dat mijn tanden en kiezen schoner zijn en er mooier uitzien. Ben dus... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hallo

Hallo, zou mijn tandenborstel willen terug sturen voor herstelling, maar lukt niet om website te openen, ook contact via mail of telefonisch lukt niet mvg luc

29 de junio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dit is een stevige borstel

Dit is een stevige borstel. Doet zijn werk zoals het behoort. Aangeschaft via Tandartswereld. Over het algemeen vind ik de opzetborstels wel duur! Verzending duurde 1 dag, prima.

27 de junio de 2024

Tandartswereld onbetrouwbaar

Tandartswereld zette verkeerde informatie op hun website over een Oral B waterflosser. Het zou een waterreservoir van 600ml hebben Bij ontvangst van de door mij bestelde flosser, bleek het reservoir slechts 145ml, bij lange na niet voldoende om fatsoenlijk je tanden te kunnen flossen. Ten behoeve van retournering kreeg ik van Tandartswereld een link naar Oral-B. De verzendkosten ad 8 euro bleek ik echter zelf te moeten betalen. Omdat ik dit niet correct vond - want ik had iets besteld dat niet overeenkwam met de omschrijving op de website - heb ik gemaild met Tandartswereld die vervolgens niets meer van zich liet weten. Ik vind het echt heel slecht als een bedrijf vriendelijk is wanneer je iets koopt, maar vervolgens niet thuis geeft als het misgaat, in dit geval doordat ze zelf een fout maakten. Ik koop hier nooit meer iets en adviseer anderen om een betrouwbaar bedrijf te zoeken in plaats van Tandartswereld.

8 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle levering en betrouwbaar

Super snelle levering! Binnen 24 uur een duopak Oral B IO 8 tandenborstels besteld en keurig bezorgd met PostNL. Fantastische poetservaring. Na de eerste keer poetsen direct wittere tanden ervaren. Bestellen is voor herhaling vatbaar bij Tandartswereld.nl. Ik raad iedereen ook aan om hier te bestellen!

12 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Houden zich niet aan afspraak en zijn niet bereikbaar

Houden zich niet aan afspraak: na 3 volle dagen nog geen bericht over verzending terwijl met een dag geadverteerd wordt, geen telefonisch contact mogelijk, app geeft aan: niet in bedrijf en bij mailen zelfde boodschap!! Heb screenshots om aan te tonen. Tenslotte melden ze op hun eigen website een hoge score voor klantvriendelijkheid terwijl die bij jullie middelmatig is, kortom het klopt totaal niet!! Trouwens: zij geven aan dat minder dan 3 sterren zij de beoordeling zelf willen zien voor een periode van 7 dagen!! Onvoorstelbaar!!

9 de abril de 2024

Slechte ervaring.

Slechte ervaring.
Via bol.com helaas hier een oral b tandenborstel besteld.
Ik heb hem retour gedaan, maar het kan niet "aangenomen" worden omdat ik het doosje open gemaakt heb. (wat mij vrij normaal lijkt)

Ze komen allemaal met onzin praat dat ik het gebruikt zou hebben.
Nadat ik gezegd heb dat dat niet zo is zou ik hem niet gebruikt, maar getest hebben.
Ook niet waar...

Ze zeggen dat ik bij oral b moet zijn voor een retour, terwijl ik het toch echt bij hun besteld heb.

Ik snap niet dat bol.com en oral b hier mee akkoord gaan.

12 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blijkt de goedkoopste te zijn

Na lang zoeken ben ik Tandartswereld tegengekomen. Deze winkel blijkt de goedkoopste te zijn. Mijn ervaring is uitstekend! Heb mijn bestelling voor Sinterklaas op tijd geleverd gekregen. Service heb ik top ervaren, kreeg nog een vraag vanuit de klantenservice of alles naar wens was verlopen. Toppie top!

10 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service - koop hier niet

Het bestellen van het product gaat prima, maar als er iets mis mee is, heb je een probleem: tandartswereld.nl biedt geen service maar volstaat met een verwijzing naar de website van de fabrikant. Reparatie duurt lang en lost het probleem niet op: als het vervangend product nog steeds of wederom defect is, krijg je keer op keer de mededeling "stuur maar naar de fabrikant voor reparatie", ook al is inmiddels gebleken dat daarmee het probleem niet verholpen wordt. Doe jezelf een plezier en koop hier niet.

1 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen whatsapp is offline mailen kan…

Geen whatsapp is offline mailen kan niet en tandenborstel binnen 1 week kapot en je kan niet retourneren na openen en gebruik kortom jullie maken het zo ingewikkeld dat je denkt laat maar spijt dat ik bij jullie besteld beter de revieuws moeten lezen geen telefonisch contact een en al oplichting !!!

7 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, precies zoals beschreven

Ik had al eerder wat opzetborstels besteld, die order was allemaal goed gegaan. Nu wederom een elektrische tandenborstel gekocht en dit keer voor mijn kind, ook bij de 2e order ging alles goed.

Snelle levering, precies zoals beschreven.

17 de julio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het lijkt dat het pakket automatisch is…

Het lijkt dat het pakket automatisch is aangemeld maar dan gebeurd er niets meer. Ook chat is uitgeschakeld en moet je naar info mailen, UPDATE: ik kreeg nadat ik 06 nummer heb ingesproken reactie dat pakket echt bij Post.nl is. Ik wacht af maar heb zelf geen prettig gevoel hierbij. Ik pas graag mijn sterren aan maar dan wel eerst mijn al betaalde pakket...

4 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, klantenservice goed bereikbaar, snel antwoord/reactie. Was geholpen door Volkan.

27 de agosto de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.