Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en bideskinne d. 13.12. I dag d. 22.12 har jeg stadig ikke hørt fra dem. Ingen track & trace intet. Har skrevet til dem at jeg godt vil annullere ordren. Men det har de heller ikke reager... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveret ikke dag til dag som lovet. Først 8 dage efter bestilling kom varen. Jeg havde inden da skrevet til dem og bedt om at få annulleret ordren, da handlen allerede her ikke overholdt betingels... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 3 skinner, de fungerer rigtig fint. Instrukserne er gode, dog måtte jeg første gang lave skinnen om ved at genvarme dem og forme dem igen. Det var dog nemt nok og jeg lærte at jeg skulle varme... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para odontología

Escrito por la empresa

Tandbideskinnen.dk sælger billige bideskinner mod tandskæren og tandslid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,9

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan anbefales som et godt og billigt…

Kan anbefales som et godt og billigt alternativ.

25 de agosto de 2023

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Det er fantastisk at høre, at vores grej gør tricket! Vi er super glade for at kunne hjælpe - Kasper :)

Super produkt

Jeg døjede meget med tandskæren og hovedpine, men det er stort set væk nu! 5 stjerner herfra!

11 de julio de 2023

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Skønt at høre, at du er glad for vores sager! - Kasper :)

Uden hovedpine!

Jeg købte 3 bideskinner og modtog dem i forrige uge - så hurtig leveringstid, det kan man ikke klage over!
For mig har det været vigtigt at finde nye bideskinner og jeg tror at jeg nu har fundet dem jeg vil handle hos fremadrettet. Vigtigt er det at de ikke smager og lugter af noget som helst når jeg ligger mig til at sove. Tak for det!
Min læge spurgte mig om jeg var afslappet nu og det må jeg bare sige at jeg er!

Super fedt, selvfølgelig skal I have min anbefaling!

15 de agosto de 2023

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Kanon at høre, at vores leveringstid var hurtig og at vores produkter opfylder dine behov! Vi er glade for, at det har været den rette løsning for dig. Tak for din tillid og anbefaling – det betyder meget for os! - Kasper :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt til meget billige…

Fantastisk produkt til meget billige penge og levering på små 2 dage! Tak til teamet bag 🎉

8 de agosto de 2023

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Vi sætter stor pris på dine rosende ord! Tak for feedbacken - Kasper :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse i sidste ende!

Jeg havde tidligere en dårlig oplevelse med bideskinnerne, men var dog så heldig at de rakte ud til mig og tilbød mig 3 nye stk. med en brugsanvisning inkluderet.

Efter et mislykket fik jeg anden gang lavet mig en skinne som jeg bruger nu og som virker som den skal. Så efter noget tid var det en god oplevelse i sidste ende. Det sgu iorden - ja det var så.

16 de abril de 2023

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Vi er kede af at høre om den første dårlige oplevelse, men det glæder os, at vi kunne rette op på det ved at tilbyde dig nye bideskinner og en brugsanvisning. Det er fantastisk at høre, at den anden gang var en succes, og at du nu har en skinne, der fungerer perfekt for dig. Tak for din tålmodighed og for at give os en chance for at gøre det rigtigt!" - Kasper :)

Fint produkt

Fint produkt. Levering overholdt til tiden. Jeg fik ikke en brugsvejledning med og skrev til firmaet, de vendte retur med at de prøver at blive grønnere og derfor er vejledningen på deres hjemmeside. Så ved man altid hvor den er 😊

2 de febrero de 2023

Mangler vejledning -kan ikke bruges

Kan ikke sige noget om produktet. Har bestilt og modtaget men ikke modtaget den udførlige vejledning om hvordan jeg skal gøre bideskinnen klar.
Har skrevet til dem to gange vedr. det men uden svar.

25 de enero de 2023

Ingen kundeservice

Skal ikke kunne sige om produktet er godt. Har godt nok modtaget bideskinnen men uden vejledning i hvordan man skal gøre den klar til brug.
Har gentagne gange skrevet til deres kundeservice uden at få svar. Yderst utilfredsstillende🤬

3 de enero de 2023

Intet er som lovet!

Leveret ikke dag til dag som lovet. Først 8 dage efter bestilling kom varen. Jeg havde inden da skrevet til dem og bedt om at få annulleret ordren, da handlen allerede her ikke overholdt betingelserne.
De er meget længe om at svare og selvom jeg blev lovet at blive ringet op, er dette ikke sket.
Der er intet nummer man kan ringe til.
Varen kom uden brugsanvisning eller noget som helst andet.
Alt omkring dette er under al kritik!!

27 de diciembre de 2022

Penge ud af vinduet

Leveringstiden på den bestilte tandbide skinne var ok, men skinnen er ubrugelig! Alt for lille skinne, som ikke kunne justeres til at kunne sidde fast. Det er penge direkte ud af vinduet! Jeg har forsøgt at kontakte firmaet på telefon, men det er opgivede nummer er ikke i brug. Jeg har sendt to mails med reklamation over produktet, uden at få svar. Jeg vil fraråde alle at købe fra dette sted. Der er elendig/ingen service

16 de agosto de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffet

Fik først varen efter næsten 2 uger. Den er ret lille. Slet ikke nok til hele munden.

21 de mayo de 2022

Meget tilfreds med produktet

Meget tilfreds med produktet - jeg har mindre hovedpine og sover bedre om natten.

jeg har tidligere købt gennem andet firma, men køber fremadrettet herfra.

14 de abril de 2022

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Hej Andreas - Tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe med at reducerer din hovedpine og at du sover bedre om natten.

Du skal være mere end velkommen til at oprette en ny ordre.

God dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej seriøst det virkelig dårlig service…

Hej seriøst det virkelig dårlig service i skriver 1-3 hverdage og idag er 3 dag og jeg har ikke modtaget en mail fra dem om at min bideskinne er blevet sendt og jeg har ikke modtaget noget. Da jeg virkelig har brug for den da jeg river så meget tænder at jeg seriøst lyder som en kakkelak. Håber i ser denne anmeldelse da jeg er tæt på at lave en indsigelse hos banken og finde et nyt firma. 2069 odrenummer

14 de abril de 2022

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Hej Taha - vi er meget ærgerlige over din oplevelse.

Har du mulighed for at sende dit ordrenummer eller sende en mail til info@tandbideskinnen.dk - så får vi kontakter vores leverandør og finder en løsning med dig.

Rigtig god påske.

Super godt produkt

Super godt produkt, bøvlede meget med hovedpine - det har bideskinnen løst!
Stor anbefaling her fra

19 de febrero de 2022

Respuesta de Tandbideskinnen.dk

Hej Nicolaj - tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kan være behjælpelige med at reducerer din hovedpine og at du vil anbefale os til andre.

Rigtig god dag.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.