Banner for Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb Opiniones 1537

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skiftede for et år siden ca. og alle mine besøg og behandlinger er gået fuldstændig til Top Dollar. Professionelt, venlig omgangsmåde både ved skranken og til tandlægen. Kommer ind til tiden, behageli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk imødekommende og god behandling hos Hamza og Sabrina på Frederiksberg. Enormt professionelle og gode til at forklare og gennemgå under eftersynet. De tager sig god tid til spørgsmål og går... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger kun tandbro-Christihavn ca.hver anden MD fordi jeg værdsætter den varme mange af deres tandteknikere har. Idag var det Simone , meget empatisk og top Proff. Behandling. Hvis du vil give... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået opereret to tænder ud hos i dag hos Mathias og Diana - det dygtigste team jeg nogensinde har oplevet. Jeg græd af lettelse tak til Parkens tandlæger Mathias og Diana og selv receptioniste... Ver más

Información sobre la empresa

6. Servicio de blanqueamiento dental

Sobre Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

Escrito por la empresa

Velkommen til Tandbro

Tandbro er et klinikfællesskab med 6 topmoderne tandklinikker i København: Valby Tandklinik, Tandlægerne i Parken, Tandlægerne på Christianshavn, Tandlægerne i Rødovre, Tandlægerne ved Vanløse St. og Tandlægerne ved Gl. Kongevej

Hos Tandbro er du altid i trygge hænder. Vi har samlet et stærkt team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der tilbyder en unik kombination af nærhed, professionalisme og dedikation.

Vi lægger stor vægt på tryghed, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig som patient at føle dig godt tilpas og sikker under behandlingen. Vi har som regel korte ventetider og tilstræber, at patienter med akut behov kan blive behandlet samme dag.

Kontakt os gerne på telefon 69 89 69 88 eller e-mail info@tandbro.dk for spørgsmål eller tidsbestilling.

Vi passer på dig og dine tænder

Escrito por la empresa

Hos Tandbro prioriterer vi forebyggelse og personlig omsorg højt. Gennem grundige undersøgelser, professionel rådgivning og skånsomme behandlinger hjælper vi dig med at bevare sunde og stærke tænder livet igennem. Din tryghed og tilfredshed er altid i fokus.

Tandlægeskræk?

Smertefri behandling hos Tandbro

Smertefri behandling hos Tandbro
Vi ved, at tandlægebesøg kan vække bekymring og utryghed hos mange patienter. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe en rolig og tryg atmosfære, hvor du altid føler dig i kontrol. Vi arbejder nænsomt og tilpasser tempoet efter dine behov, så du kan føle dig tryg gennem hele behandlingen. Vores team møder dig med respekt, forståelse og omsorg – og vi hjælper dig med at overvinde frygten, så du kan få den bedste tandpleje uden stress.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige og professionelle tandlæger.

Skiftede til Tandbro Gl. Kongevej og har haft 2 tandeftersyn hos dem. Meget professionelle tandlæger og tandplejere. De har det nyeste udstyr som kan vise dig dine tænders tilstand på skærmen. Mit bilværksted kan lærer noget af dem, men ellers ingen sammenligning.

2 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel service og klinik

Super god og professionel service. Både min mor og jeg er blevet faste patienter der. Ren, moderne klinik med søde smilende behandler og receptionister. Vi får altid en grundig forklaring på forebyggelse af godt tandpleje og bedste mulige skånsomme behandlinger.

30 de septiembre de 2025

Virkelig god tandlægeoplevelse

Virkelig god tandlægeoplevelse. Jeg fik fjernet to visdomstænder, og efterfølgende fandt jeg ud af, at man kunne få studierabat på det. Jeg ringede og forhørte mig ad, og få dage senere fik jeg 1500,- tilbage på min konto. Det er bare god service.

Søde, dygtige og professionelle. Anbefaler alle at bruge dem.

5 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtig tandlæge og god behandling

Jeg er rigtig glad for, at jeg skiftede til tandlægerne på Christianshavn. Den tandlæge, jeg var inde hos, er dygtig, venlig og god til at forklare det, hun observerer, og hvorfor hun foreslår den pågældende behandling.

7 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg anbefaler bestemt Tandbro - professionelt, godt!

Profesionelle - alle:
- Reception til tidsbestilling og ændringer
- Tandlæge og klinikassistent til at forestå behandling

Stor fleksibilitet for min situation, og at behov kan ændres.
Proaktiv rådgivning; empatisk

Jeg fortsætter bestemt hos jer, og anbefaler jer også til andre.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var inde hos Morad i Valby i dag og…

Jeg var inde hos Morad i Valby i dag og det var den beste behandling jeg nogensinde har haft, følte mig tryk under hele behandlingen og velinformeret. Alt i alt var det virkelig professionelt og jeg vil varmt kunne anbefale Morad hvis du skal have lavet tandpleje.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

This people they care only about money…

This people they care only about money 💵
I have never ben there and they were like we wish you well
Even when they send you reminder for your appointment they say remember you have to pay after treatment is done 😂
Payments can not be divided
I unfortunately have to go there because they wer my only choice because i have emergency case but i will never ever again because i need to feel safe with the person whos treating me not feel like he doesn’t care about my health but so much care about my pocket

19 de diciembre de 2025
Logotipo de Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

Respuesta de Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

Dear Noah,

We are sorry to hear about your experience at our clinic. We would very much like to better understand your disappointment in order to assist you in the best possible way.

Could you please let us know which of our clinics you visited, so we can locate your information in our system? You are welcome to call us directly at 69896988 or contact us at info@tandbro.dk

Regarding payment, for transparency reasons, we always inform our patients that payment is due upon completion of treatment. Unfortunately, we are not able to divide payments into installments. However, we do collaborate with a financial institution that may assist in arranging payment in installments.

We look forward to hearing from you.

Best regards,
Tandbro

Perfect experience

Perfect experience, I had two wisdom teeth removed and a root canal, and the dentist was excellent and very kind. He explained the situation to me thoroughly and helped me. They are all professional and very kind.

18 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.