Tandlæger Støvring | Grangårdscentret Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min mand og jeg har skiftet tandlæge til tandlægerne Grangaardscentret i Støvring. Vi er meget tilfredse med klinikken og det flotte arbejde de har udført. Min mand har fået lavet en større opera... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft tandlægerne i Grangårdscentret de sidste 15 år, og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Jeg har egentlig aldrig haft noget med mine tænder, andet end tandrensninger, men i april k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle optræder venlige og professionelle og alt foregår i en rolig atmosfære. Jeg føler mig tryg og godt behandlet, og alle jeg kommer i kontakt med udviser ro og nærvær. Jeg får konstruktiv vejled... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anmeldelsen - jeg plejer ellers kun at anmelde til Politiet - gives på baggrund af den venlige, men samtidig også professionelle atmosfære man befinder sig i lige fra man møder receptionisten... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista

Escrito por la empresa

Tandlæger Støvring | Grangårdscentret, har i gennem mere end 35 år haft fokus på at være førende, når det gælder kvalitet i håndværket og god kundeservice. Vi er glade for den store tilfredshed og loyalitet, som patienterne viser overfor klinikken samt de nære relationer, vi skaber til hver enkelt patient. Det er derfor meget vigtigt for os, at alle vores patienter kan lide at komme på klinikken og har lyst til at anbefale os til andre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

stor empati og faglighed ift. tandlægeskræk

Personalet på klinikken har i forbindelse med min tandlægeskræk været yderst professionelle og ikke mindst empatiske. De har fra starten af taget min skræk alvorlig, taget sig tid til at indsamle information om i hvilken grad og form min skræk forhindrede mig i at passe på mine tænder i form af regelmæssige tandlægebesøg. De har før, under og efter besøgene sikret sig at jeg kunne håndtere situationen og tilpasset deres undersøgelser og behandling til min situation. Jeg har under mit sidste besøg i denne uge (uge 11 -2019) erfaret at jeg nu kan håndtere meget mere end jeg kunne ved første besøg og er nu ikke så forbeholdende i forhold til at besøge min tandlæge i Grangårdscentret i Støvring mere. Stor succes for mig.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre, der ligesom jeg har haft svært ved at tage til tandlæge pga. tandlægeskræk, at besøge tandlægerne i Grangårdscenteret i Støvring.

15 de marzo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behageligt besøg hos tandlægerne i Støvring

Undersøgelse, hvor tandplejeren kontinuerligt gav information og spurgte ind til evt gener.
Behandlingen foregik roligt og behageligt.
Faglig kompetent, yderst informativ
og krydret med en behagelig og empatisk personlighed.
En god oplevelse.

12 de marzo de 2019

God stemning

Har kommet hos tandlægerne i Grangårdscentret i tre år og har kun været tilfreds med klinikken.
Der er en god stemning og tandlægerne er dygtige og gode til at informere udervejs.
Jeg har fuld tillid til klinikken og kan kun anbefale den til andre.

8 de marzo de 2019

Udskiftning af guldkrone

I forbindelse med en udskiftning af en gammel guldkrone, har jeg kun oplevet at få en yderst kompetent og behagelig behandling. På intet tidspukt har jeg følt utryghed og ubehag. Selv under tidspres i forbindelse med en forestående ferie, lykkedes det for tandlægen og personalet at færdiggøre hele behandlingen. Der har ikke været den mindste ubehag / gener efterfølgende. Følt sig i trygge hænder i hele forløbet.

Er tilbudt en gave i forbindelse med denne anmeldelse.

Behandling startet den 30/1 (2019) og afsluttet den 7/2 (2019).

2 de marzo de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.