Mødte Poul Stål første gang da han for mange år siden arbejdede i Nørresundby er så begejstret for hans arbejde at da han rykkede sit virke til Randers fulgte mine tænder efter. Kører gladeligt de 160... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Poul er ikke bare en god tandlæge men også en empatisk og fair person, hvilket tilsammen gør, at jeg aldrig har skyggen af modvilje mod at “skulle til tandlæge”.👍 Det må også gerne koste lidt mere... Ver más
Hos Tandlægerne i Hafniahus oplever du et altid venligt, smilende og yderst kompetent personale. Tillige er det en udsøgt fornøjelse gennem mange år at have samme dygtige tandplejer og tandlæge. Det b... Ver más
Altid en behagelig og tryg oplevelse, at komme til behandling ved Katrine. Meget dygtig og kompetent tandlæge som man kan stole på. Hun er omhyggelig og arbejder forsigtigt så det aldrig bliver en ube... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Hafniahus tilbyder vi dig de fleste typer af moderne tandbehandling. Kræver din behandling en specialkompetence, har vi et veludviklet netværk af eksterne specialister, som vi samarbejder med – bl.a. certificerede tandtekniske laboratorier.
Información de contacto
Kirkegade 11, 8900, Randers, Dinamarca
- 86 42 67 38
- info@hafniahus.dk
- tandlaegernehafniahus.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og god
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse. Tusind tak til verdens sødeste tandlæge Katrine og klinikassistent Gitte. Fantastisk faglighed ig omsorg🥰🥰🥰
Super god service katrine er rigtig dygtig og venlig hun er god til at informere hendes fremgangs måde. Nem og gratis parkering i baggården helt sikkert en god anbefaling her fra
God tid til forklaring omkring opgaven
God tid til forklaring omkring opgaven.
Flink personale.
Jeg hader at gå til tandlæge
Jeg hader at gå til tandlæge, jeg kommer nogen gange til at græde og synes det gør ondt... men Hafniahus er anderledes. Den gode stemning starter allerede i receptionen og den fortsætter hos Poul Staal, der rent faktisk kan lave smertefri behandling. Jeg føler mig i trygge og rolige hænder og behov, pris og mit selvbillede går op i en højere enhed. Det er ret unikt. Pernille skal også nævnes med sin ro og venlighed og endelig er der Hanne, der er en tandplejer i sin helt egen liga. Jeg ryster bogstaveligt talt af skræk før jeg skal ind til hende, men går altid derfra med et smil og en fornemmelse af at jeg er skøn!
En stor TAK til alle:-)
Jeg kommer gerne kørende fra Grenå igen og igen....
Kontrol ved tandplejer
Jeg bestilte en tid ved en tandplejer, da jeg frygtede der var noget galt med mine tænder. Hun var meget sød og imødekommende. Meget grundig og forsikrede mig om at mine tænder var i den fineste orden. Alt i alt var besøget helt perfekt. Har kommet der i en del år. Jeg føler at de lytter til ens behov og man er tryg ved at komme der, både ved min tandlæge og tandplejer
Lise Monrad er dygtig og meget rolig…
Lise Monrad er dygtig og meget rolig Tandlæge som sådan en med tandlægeskræk som jeg er , finder ro i at blive behandlet af .
Sød og venlig tandplejer og venligt…
Sød og venlig tandplejer og venligt personale,der gør at man føler sig tryk.
Altid super god service og forklaring
Altid super god service og forklaring
Meget professionel og venlig…
Meget professionel og venlig behandling, hurtigt og effektivt.
Jeg er altid tilfreds med at komme hos…
Jeg er altid tilfreds med at komme hos tandlægen og særligt er jeg tilfreds med at jeg altid kommer ind til den samme tandplejer.
Jeg har haft Mie som tandlæge de…
Jeg har haft Mie som tandlæge de sidste, måske 6 år
Hun startede med at lave en rodbehandling på mig
Hun gav selv en pris og udførte også selv rodbehandling
Jeg mener efter mine godt 50 år ved forskellige tandlæger Mie er yderst kompetent til sit arbejde og dejlig at snakke med
Hun har søde og dygtige klinikassistenter
Mvh Heine johansen
Godt tandlæge hus.
Godt tandlæge hus.
Tandlæge Susan Theodosiussen er både dygtig og meget rolig - og er rigtig god til at bedøve ikke mindst.
Tandplejer er på samme niveau.
Så selv om jeg har været nervøs for at komme til tandlæge - har jeg nu ro i maven når jeg kommer der
Godt sted at komme når man ikke er så…
Godt sted at komme når man ikke er så vild med at ligge i en tandlægestol.🤪🙂
God atmosfære og godt personale.🙂
Super super god behandling
Super super god behandling
Anbefaling 100% 👌😍
Seriøs venlig og faglig behandling
Sød venlig og serviceminded.
Sød venlig og serviceminded.
Såvel ved modtagelsen og behandlingen.
De er altid søde og smilende.
Sød og smilende altid og forklarer hvad de laver. God atmosfære.
Super dygtig personale og altid…
Super dygtig personale og altid smilende og venlige
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.