Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Ver más
La empresa ha respondido
1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Ver más
La empresa ha respondido
Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt... Ver más
La empresa ha respondido
Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Ver más
La empresa ha respondido
Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min tandlæge oplevelse var helt fantastisk. Jeg skulle få lavet en ny fortand, fordi jeg var rigtigt ked af den jeg havde (fortanden knækkede da jeg var barn). Den er ikke alene flot, men tandlægen var yderst professionel og virkelig service minded. Jeg følte mig i gode hænder, og jeg har efterhånden været hos mange tandlæger i mit liv, men hun var nok den absolut bedste!

Respuesta de Tandliv
Mathias er super grundig og efter at have haft en tandlæge, der borede ved skyggen af et hul, har jeg fået tillid til at mine tænder er stærke og gode.
Absolut den bedste anbefaling herfra til Mathias og klinikken :)

Respuesta de Tandliv
Mie er den ABSOLUT BEDSTE tandlæge man kan ønske sig. Super sød og meget skånsom. Jeg har døjet med tandlæge skræk, men efter at jeg har fået hende som tandlæge er det slet ikke så slemt at komme til tandlæge mere. Hun er bestemt 5 stjerner værd

Respuesta de Tandliv
Hannah var den bedste for mig som har lidt tandlæge skræk

Respuesta de Tandliv
De var super søde og kvikke, kan helt klart anbefalde denne klinik.

Respuesta de Tandliv
Jeg lider af voldsom tandlægeangst. Tandlægen Zohair og hans assistent var utrolig hjælpsomme og forstående ift. dette. Jeg kan virkelig anbefale Tandlægerne Enghave Plads 6, de er professionelle, imødekommende og hjælpsomme. Det var en utrolig positiv oplevelse, og min tandlægeangst blev håndteret på en meget venlig og professionel måde. Jeg kan kun anbefale klinikken, tandlægerne er imødekommende, der er smuk kunst på væggene og der er en rolig og imødekommende atmosfære fra man kommer til man går.

Respuesta de Tandliv
Grundig og effektiv behandling.
God udnyttelse af et afbud, hvorved jeg fik en tid et par dage efter.

Respuesta de Tandliv
Fik en hurtig akut-tid. Tiden blev overholdt. Og tandlægen var forstående ( jeg har det skrækkeligste tandlægeskræk ) uden at gør et stort nummer ud af det. Effektiv og så hurtig han kunne være.

Respuesta de Tandliv
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft!

Respuesta de Tandliv
Jeg har slem tandlægeskræk og HADER at tage til tandlægen!
Jeg kan helt ærligt sige at jeg føler mig sygt taknemlig for personalet, tandlægerne og hele oplevelsen HVER gang jeg tager til tandlægerne på enghaveplads!♥️
Havde Mie i dag. Hende beholder jeg. Nænsom, sympatisk og super kompetent ✨

Respuesta de Tandliv
Formår at favne angste patienter, så arbejdet på tænderne bliver gjort og det tager den tid, det tager, uden der presses på. Søde og betænksomme.

Respuesta de Tandliv
Altid varm og imødekommende velkomst. Kompetente tandlæger og tandplejere og stor respekt om tandlægeskræk

Respuesta de Tandliv
Jeg var ind for et tjek op og tandrensning. Jeg blev mødt med smil og god service i reception. Jeg kommer ind til tandplejer får jeg en god, grundig og behagelige behandling. Jeg er yderst tilfreds med mit besøg.

Respuesta de Tandliv
God og sikker behandling med høj faglighed i arbejdet.

Respuesta de Tandliv
Más información sobre otros tipos de reseñas.