Har netop modtaget en regning på 300 kr for 3 min hvor jeg nærmest ikke nåede at hænge min jakke. Jeg havde forinden ringet til sekretæren med spørgsmål om et forløb jeg havde fået et tilbud på. Fik... Ver más
La empresa ha respondido
Har ellers været glad for den behandling, som jeg har modtaget indtil d.d., hvor en furie af en tandlæge efter at have kigget kort på røngtenbilleder, proklamerede som et maskingevær, at to tænder er... Ver más
La empresa ha respondido
Det er virkelig utroligt at jeg skal betale over 800 gode ganske danske skatteplagede kroner for at få en stifttand sat fast, når det er de "pilfingre" altså tandlæger og tandplejere der ifm. med u... Ver más
Jeg kan klart anbefale denne tandklinik, lige fra man træder ind af døren møder man søde medarbejdere som er smilende og hjælpsomme, god og tryg stemning. Og så er jeg så heldig at have den bedste,... Ver más
La empresa ha respondido
Høj kvalitet til færre penge. Vi har professionelle tandlæger og tandplejere under samme tag, hvor vi har fokus på høj kvalitet til yderst rimelige priser. Vi giver gerne et gratis og uforpligtigende overslag på implantater, kroner og broer på op til flere tænder. Vi glæder os til fortsat at kunne byde dig velkommen hos Wølund & Wolf.
Kirkevej 8, 2630, Taastrup, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
jeg bliver altid godt behandlet når jeg efter syn hos tandplejerenog
hos tandlægerne
Hilsen Knud

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Søgte efter ny tandlæge som var god til kroner. Fandt Tandklinikken Wølund & Wolf via Google. Fik en super venlig behandling allerede ved tidsbestillingen i telefonen og tillige en hurtig tid. Ved ankomst på dagen bliver man modtaget af to smilende og glade piger i receptionen som byder velkommen i rigtig hyggeligt venteværelse.
Forundersøgelsen resulterede i to overslag på hhv. tandudtrækning samt ny krone, som hurtigt blev accepteret, da de var lidt billige end min "gamle" tandlæge. Efter super kompetent behandling af Louise, viste det sig at prisen endda blev en hel del billigere end overslagene, da overslagene var max. pris. En helt igennem super god og positiv oplevelse.

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Tandlægerne Wølund og Wolf kan anbefales, hvis man søger en professionel og kompetent tandbehandling til en rimelig pris, i afslappede og rolige omgivelser. Intet der kan forbedres. Altid god service og glad personale.

Flot arbejde.
Meget professionelt arbejde og venligt/imødekommende personale.
Priserne er der heller ikke noget at udsætte på.
Jeg er meget tilfreds.

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Det kan vist ikke gøres så meget bedre 😊

Hej W&W
Venlig og dejlig modtagelse når jeg træder ind af døren, tak piger.
God behandling, (tror jeg nok) jeg kommer der tit.
Jeg har desværre problemer med at forstå hvad der bliver sagt af tandplejeren pga. af sproget.
Kjeld Horn

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Meget fin behandling - meget sød tandlæge - alle er venlige, og så skal man altså langt ned i Polen for at få det billigere!
Tak - og tilgiv mig, at jeg ikke håber, vi ses igen :-)

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Kan klart anbefale Tandklinikken Wølund & Wolf. Søde og yderst kompetente, og med tid og plads til os, der normalt ikke synes, at et tandlægebesøg er særligt rart.
Man føler sig i sikre og rolige hænder hele vejen, hvilket er alfa og omega for mig, med en anelse tandlæge skræk. Klar anbefaling herfra. 👍👍

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Kompetent og grundigt tandeftersyn. Kan kun anbefales og til en rimelig pris.

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Jeg vil gerne takke for en altid venlig og professionel behandling, når jeg har besøgt klinikken. Både ved modtagelsen og ved selve behandlingen er jeg altid blevet professionelt betjent, og hvis jeg står i et akut problem, har klinikken altid fundet en extraordinær tid i nær fremtid til mig. Endvidere føler jeg, at personalet altid giver sig god tid i forbindelse med min tandbehandling. Selv da jeg var til kontrol d. 23.04 (midt under Coronakrisen) følte jeg mig helt tryg, så jeg har anbefalet og vil stadigvæk anbefale jer til venner og bekendte. Med venlig hilsen Søren Kristiansen

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Super klinik👍 Jeg har gået på tandklinikken i nogle år med stor tilfredshed, og har fået dygtig, kompetent og meget tilfredsstillende behandling. Personalet er yderst venlige og imødekommende, og priserne er fornuftige og rimelige🇩🇰🤗

Respuesta de Tandklinikken Wølund & Wolf
Más información sobre otros tipos de reseñas.