Polecam naprawdę jestem osobą która się szybko denerwuje i podziwiam naprawdę ze admini mają tyle cierpliwości kupiłem przed chwilą grę Dying Light The Beast i zobaczymy czy zadziała ale wszystkie gie... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
W odpowiedzi postanowiłem edytować komentarz ale umówmy się tak że jak będą problemy u starych graczy to proszę reagować w sposób techniczny aby rozgrywka była płynna wszystko wiemy i uczymy się rozwi... Ver más
La empresa ha respondido
Świetna obsługa klienta szybki kontakt i do tego bardzo sprawny widać ze są nastawieni do klienta kupiłem tam juz kilka fajnych tytułów i jak dotąd nie jestem zawiedziony bardzo polecam ja na pewno wr... Ver más
Jak zawsze zakup bez zastrzeżeń. Mimo pomyłki z wersją (przez przypadek zakupiłem konto Xbox zamiast PC) od ręki dostałem wymianę dostępu na właściwy. Jedyne do czego można się przyczepić - to trudnoś... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
W naszym serwisie możecie zakupić dostępy do kont współdzielonych steam, epic games, origin, ubisoft oraz Xbox One – Series X/S. Wszystkie nasze konta pochodzą z legalnych i licencjonowanych źródeł. Odpowiadamy na wasze pytania i problemy codziennie od 10 do 21. Każda gra jest w pełnej wersji z możliwością gry jedynie offline.
Información de contacto
, , , Polonia
- taniegranie.serwis@gmail.com
- tanie-granie.pl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Żetelna firma
Gorąco polecam zawsze szybko i skutecznie. Jestem zadowolony pomimo zdazajacych się problemów z dodaniem konta lub wyrzucaniem z gry. Wtedy wystarczy mail do firmy i mili państwo szybko pomagają. Pozdrawiam i jeszcze raz polecam...
Alan Wake
Niestety nie otrzymałem dostępu do konta, ani odpowiedzi na maila wysłanego do supportu

Czasem działa
Czasem działa, czasem nie. Stosuje się do instrukcji, a grę w niektórych porach na prawdę nie da się zagrać Po prostu wyrzuca bez żadnego komunikatu

Odradzam
Chłop sprzedaje grę co tryb fabularny wymaga dostępu online i co chwilę ktoś wchodzi xD nie polecam

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Trochę namysłu i ryzyka…warto było
Wpierw kilka dni zastanawiałem się czy w ogóle warto wydać pieniądze na konto czy to nie scam, koniec końców Banishers na xbox mnie przekonało ceną za dostęp do tytułu i działając zgodnie z instrukcją nie miałem żadnych problemów. Mail z danymi, logowanie, potwierdzenie ekspresowo odchaczone dodatkowo wszystko ładnie opisane co i jak zrobić. Liczę na kolejne udane zakupy i polecam.
Polecam dla osób, które chcą zaoszczędzić na grze. Kupiłam z miesiąc temu grę i wszystko działa bez problemów! Miałam troszeczkę problemy z zalogowaniem się na wybrana platformę, ale support
szybko odpowiadał i był pomocny. Więc wszystko się skończyło dobrze i cieszę się z użytku. Możliwe, że jeszcze kiedyś skuszę się na kupienie kolejnej gry. :D
Legit strona do kont
Dostaje się to co, co się kupuje, czyli dane do kont, które DZIAŁAJĄ. Natomiast, jeśli nawet zdarzy się sytuacja, gdzie jest problem z danymi wystarczy napisać maila do supportu i pomogą sprawnie i szybko. Polecam
Nie dostałem tego czego zakupu…
Nie dostałem tego czego zakupu dokonałem. Pomoc nie pomaga, nie polecam ryzykować zakupem na stronie.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Podają konta z błędnym loginem i hasłem
Wszystko działa jak w szwajcarskim zegarku!
Doskonały i szczegółowy opis aktywacji produktu.
Poprostu zajebiste tanio szybko i duży…
Poprostu zajebiste tanio szybko i duży wybór lepszej strony nie mógłbym znaleźdż.
dobre ceny i kontakt
co tu dużo mówic banalna łatwośc zakupu,szybka obsługa klienta i dobre ceny czyli wszystko czego oczekuje jako klient polecam
Wydaje mi się że to oszuści
Wydaje mi się że to oszuści. Do tej pory nic nie dostałem..

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Bardzo dobra i zaufana stronka
Bardzo dobra i zaufana stronka. Zakupiłem Ghost of Tsushima na steam, wszystko działa i jest dobrze zautomatyzowane :) POLECAM

Super strona
Super strona tanie gierki wszystko profesjonalnie łącznie z obsługą
Wszystko gra wrażenie niesamowite
SUPER serwis
SUPER serwis! Świetna współpraca nawet kiedy pojawi się błąd, są wstanie siw dogadać

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Jestem bardzo zadowolony z korzystania
Jestem bardzo zadowolony z korzystania z tej aplikacji. Jest niezwykle intuicyjna i łatwa w obsłudze, a jej interfejs jest przyjazny dla użytkownika. Funkcje, które oferuje, są dokładnie tym, czego potrzebowałem, a ich działanie jest szybkie i bezproblemowe. Bardzo polecam

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.