Tanie-Granie.pl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

W odpowiedzi postanowiłem edytować komentarz ale umówmy się tak że jak będą problemy u starych graczy to proszę reagować w sposób techniczny aby rozgrywka była płynna wszystko wiemy i uczymy się rozwi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Witam kupilem the last of us konto Steam, i niechcący dałem zły adres mailowy napisałem od razu do pomocy, i powiem że obsługa klienta jest naprawdę super, napisałem do nich o 12 w nocy a dzisiaj o 11... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna obsługa klienta szybki kontakt i do tego bardzo sprawny widać ze są nastawieni do klienta kupiłem tam juz kilka fajnych tytułów i jak dotąd nie jestem zawiedziony bardzo polecam ja na pewno wr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jak zawsze zakup bez zastrzeżeń. Mimo pomyłki z wersją (przez przypadek zakupiłem konto Xbox zamiast PC) od ręki dostałem wymianę dostępu na właściwy. Jedyne do czego można się przyczepić - to trudnoś... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juegos
  2. Tienda de juegos usados
  3. Tienda de alquiler de videojuegos

Escrito por la empresa

W naszym serwisie możecie zakupić dostępy do kont współdzielonych steam, epic games, origin, ubisoft oraz Xbox One – Series X/S. Wszystkie nasze konta pochodzą z legalnych i licencjonowanych źródeł. Odpowiadamy na wasze pytania i problemy codziennie od 10 do 21. Każda gra jest w pełnej wersji z możliwością gry jedynie offline.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

79 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Generalnie sprzedający bardzo pomocny

Generalnie sprzedający bardzo pomocny, szybko odpisuje i pomaga w razie większych problemów z uruchomieniem gry. Na pewno jest to fajna opcja, żeby sobie przetestować gierkę bez płacenia całej ceny. Polecam. Jest tylko problem z generatorem kodów i niestety tutaj sprawa się trochę komplikuje. Niemniej 2 konto z inną grą działa bez zarzutu.

10 de marzo de 2025

Gra split fiction

Dzień dobry zakupiłem konto split fiction Xbox. Kiedy mogę oczekiwać danych do konta ? Pisze status zrealizowane a żadnych danych nie otrzymałem.

5 de marzo de 2025

Działa

Dostałem emaila, zalogowałem się (nawet nie trzeba było podawać kodu weryfikującego), poczekałem aż ktoś skończy pobierać, pobrałem, wylogowałem się, dziękuje do widzenia 5/5

4 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

scami i brak pomocy przy błędach

16 de febrero de 2025

Respuesta de Tanie-Granie.pl

Kupujący korzystał wcześniej z konta a na swój problem otrzymał odpowiedź w ciągu godziny i to w niedzielę lecz wcześniej musiał wystawić od razu ocenę 1 bo tak najłatwiej. Teraz brak kontaktu a korzysta dalej z konta

Polecam wszystkim

Polecam wszystkim wykupiłem pakiet Sims4 plus wszystkie dodatki i w 100 procentach jestem zadowolony miałem kilka problemów z logowaniem ale wysyłając meila zawsze pomagają dlatego polecam wszystkim

15 de febrero de 2025

Dziękujemy

oszusty internetowe

oszusty internetowe

13 de febrero de 2025

Respuesta de Tanie-Granie.pl

Zamówienie zostało wysłane od razu do kupującego oraz były wysyłane wiadomości do kupującego lecz brak odzewu z jego strony, brak stosowania się do instrukcji oraz wyzywanie nas od oszustów co jest zwykłym kłamstwem i oszczerstwem.

szybko

szybko, łatwo i nie drogo:)

26 de enero de 2025

Dokładnie, dziękujemy

Niska cena

Niska cena, prosta instrukcja instalacji.

26 de enero de 2025

Respuesta de Tanie-Granie.pl

I o to właśnie w tym chodzi, pozdrawiamy!

Gra działa

Myślałem że to scam bo najpierw przyszedł link który nie działał ale po kontakcie mailowym dostałem rano od razu odpowiedź i gra działa już sprawdziłem.

23 de enero de 2025

Respuesta de Tanie-Granie.pl

Zawsze odpowiadamy na problemy naszych klientów i pomagamy

SZKODA

SZKODA, ŻE OBIECUJĄ WSZYSTKIE DODATKI DO THE SIMS 4 A ŻADNYCH NIE MA OD MOMENTU WIEJSKIEJ SIELANKI

3 de enero de 2025

Respuesta de Tanie-Granie.pl

To Bardzo ciekawe co pani piszę - ponieważ na koncie znajdują się wszystkie dodatki razem z najnowszym który wyszedł - Życie i Śmierć. Wystarczy do nas napisać z takim zapytaniem że ma Pani problem - my wtedy na pewno byśmy odpisali i zapewne pomogli w problemie , ale oczywiście lepiej wystawić negatywny nie prawdziwy komentarz zamiast napisać do nas.

Pozdrawiamy

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Warto

Przeszkadza, że czasami trzeba "czekać" na włączenie gry. Jednak to jedyny minus, po za tym wszystko działa prawidłowo.

25 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.