W odpowiedzi postanowiłem edytować komentarz ale umówmy się tak że jak będą problemy u starych graczy to proszę reagować w sposób techniczny aby rozgrywka była płynna wszystko wiemy i uczymy się rozwi... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Witam kupilem the last of us konto Steam, i niechcący dałem zły adres mailowy napisałem od razu do pomocy, i powiem że obsługa klienta jest naprawdę super, napisałem do nich o 12 w nocy a dzisiaj o 11... Ver más
Świetna obsługa klienta szybki kontakt i do tego bardzo sprawny widać ze są nastawieni do klienta kupiłem tam juz kilka fajnych tytułów i jak dotąd nie jestem zawiedziony bardzo polecam ja na pewno wr... Ver más
Jak zawsze zakup bez zastrzeżeń. Mimo pomyłki z wersją (przez przypadek zakupiłem konto Xbox zamiast PC) od ręki dostałem wymianę dostępu na właściwy. Jedyne do czego można się przyczepić - to trudnoś... Ver más
W naszym serwisie możecie zakupić dostępy do kont współdzielonych steam, epic games, origin, ubisoft oraz Xbox One – Series X/S. Wszystkie nasze konta pochodzą z legalnych i licencjonowanych źródeł. Odpowiadamy na wasze pytania i problemy codziennie od 10 do 21. Każda gra jest w pełnej wersji z możliwością gry jedynie offline.
, , , Polonia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Szybka dostawa oraz szybka pomoc.Bardzo duży wybór gier na wielu platformach oraz niski koszt produktów.
Bezproblemowy zakup gier i szybka odpowiedź od supportu. Zdecydowanie polecam.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Wszystko w porządku. Transakcja przebiegła szybko. Konto działa bez zarzutów. Jak najbardziej polecam.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Witam chłopaków polecam robią dobrą robotę to że czasami zdarzają się awarię nie powinno nikogo dziwić pozdro :)

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Kontakt z administracją błyskawiczny. Wiele razy dokonywałem zakupu, nigdy nie było problemów z dostępem do kont.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Spoko strona! Dziwne za to te negatywne opinie. Wiele razy korzystałem i jakiekolwiek problemy były szybko i uprzejmie naprawiane (czyli raptem ze dwa razy na wiele zamówień). Wszystko działa i jest tanio, czego więcej chcieć? :)
Jestem zadowolony z szerokiej oferty.
Gry na premierę, dobry kontakt z firmą. Polecam

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Bardzo spodobała mi się strona i szybkie otrzymanie instrukcji jak odpalić grę. gra odpalona bez problemu aktualizacje i dodatki dostępne od razu.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Strona mega super. Dużo rozrywki, fajny klimat. Można się mega wczuc i zapomnieć na długie godziny.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Duży wybór tanich kont z grami.Działa wszystko pieknie, pozdrawiam.
Bardzo dobre ceny gier. Wiele nowości dostępnych w dniu premiery w niskich cenach.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Ekspresowa realizacja, dobry kontakt z obsługą. W razie problemów można śmiało pisać i pomogą. Polecam

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Bardzo świetna storna szybko wszystko się dostaje oraz szybko odpowiadają

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Świetna stronka z dostępem do najnowszych gier. Polecam z całego serca!

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Uczciwa strona, kupuje tam gry od dłuższego czasu i nie napotkałem żadnego błędu. Polecam serdecznie

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Generatow kodów nie działa, oszustwo.
Obsługa kompletnie nie zna się do się dzieje, kodów nie wysyła.
Omijać tą stronę.
Niestety oszustwo. Choć login do konta przyszedł od razu, trzeba wielokrotnie meilowo kontaktować się w sprawie zakupu ponieważ nikt nie dostarcza kodu guard do logowania na koncie steam. Bez niego login i hasło są do niczego nie przydatne. Po kilku wiadomościach dostałem wiadomość od osoby z obsługi, że nie posiada ona kodów guard tylko loginy. Kod guard na podanej zgodnie z instrukcją stronie nie został po zamówieniu w ogóle przez obsługę wprowadzony, a minęło kilka dób. Obsługa cały czas pisze o problemach z automatem nie rozumiejąc w ogóle, że nie chodzi o login, który przyszedł tylko o inny kod tj. guard. Przykro to pisać, bo nie lubię pisać takich opinii, ale to typowe tego typu oszustwo. Nie polecam.

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Nigdy więcej Sprzedawca nie chcę zwrócić pieniędzy za wybrakowaną grę (wpiera że to moja wina)

Respuesta de Tanie-Granie.pl
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.