Bardzo dobry serwis kupuje tu już od kilku lat ( kiedyś mozna było kupic netflixa na rok za grosze ) niestety teraz przez weryfikację konto jest na miesiąc nie zmienia to faktu ze jest wszystko premiu... Ver más
La empresa ha respondido
Konto zostało zablokowane jeszcze przed końcem opłaconej subskrypcji – totalna kpina. Po połowie okresu dostęp nagle przestał działać, a kontakt z supportem praktycznie nie istnieje. Zero odpowied... Ver más
La empresa ha respondido
Korzystalem wczesniej z uslug taniepremium i bylo ok az do teraz , po dwoch tygodniach konto zostalo zablokowane,troche to trwalo ale dostalem calkiem nowe konto za ktore chce podziekowac ,jesli tak z... Ver más
La empresa ha respondido
Jestem na platformie od 2 lat. Kody do konta przychodzą od razu. Czasami zdarza się, że konto traci ważność kilka dni wcześniej, ale jest to zrozumiałe – logistyka dystrybucji miesięcznego konta międz... Ver más
La empresa ha respondido
Oficjalny profil sklepu taniepremium.pl. Nie jesteśmy powiązani z taniopremium.pl ani innymi domenami o podobnej nazwie. Opinie dotyczą wyłącznie zakupów dokonanych na taniepremium.pl. Tanie Premium to sklep z kontami, który działa nieprzerwanie od 2017 roku. Specjalizujemy się w sprzedaży kont premium do popularnych usług VOD i nie tylko. Przez te wszystkie lata wypracowaliśmy sprawny model, który gwarantuje zadowolenie klientów! Działamy na rynku polskim i obsługujemy klientów z całego kraju, oferując szybki, prosty i bezpieczny dostęp do kont VOD w konkurencyjnych cenach. Nasza oferta to idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą korzystać z usług premium bez przepłacania. Do zakupionych kont logujesz się na oryginalnych aplikacjach, a nie zewnętrznych serwisach! Co nas wyróżnia na tle konkurencji? Przede wszystkim tempo działania. Konta premium wysyłamy bezpośrednio po zaksięgowaniu płatności. Więc tylko kilka minut dzieli Cię od zanurzenia w świat pełen rozrywki! Ponadto błyskawiczna obsługa klienta i sprawne rozwiązywanie reklamacji. Każde zgłoszenie traktujemy indywidualnie, stawiając na przejrzystość, uczciwość i realne wsparcie. Jeśli szukasz zaufanego miejsca, gdzie kupisz konto premium szybko i bezproblemowo – jesteś we właściwym miejscu.
al. Jana Pawła II 43A/37B, 01-001, Warsaw, Polonia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Polecam serdecznie wszystko w najlepszym porządku. Wrazie problemów kontakt wzorcowy,korzystam już wiele miesięcy

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Zawsze szybko i sprawnie. Jeśli zdarzy się wpadka z niedziałający kontem ekspresowo załatwiają reklamację! Całkowicie polecam!!

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Wszystko działa jak należy , bardzo szybka wysyłka danych , w razie problemów natychmiastowa reakcja . Polecam :-)

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Od dłuższego czasu kupuje konta tylko u tego sprzedawcy bo
-dostaje dokładnie to za co płacę
-w razie jakiegoś problemu mogę liczyć na ich pomoc
- mają naprawdę przystępne ceny
Jestem z ich bardzo zadowolony i mogę ich uczciwie polecić.

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Korzystam od kilku lat. Wszystko działa jak należy. Gdy pojawiają się problemy jest link do reklamacji i szybka reakcja. Naprawdę polecam!!!

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Korzystałam z usług wielu firm i z pewnością moge powiedzieć, że ta jeszcze nigdy mnię nie zawiodła. Cena? Oczywiście nie jest najtańsza, ale kosztem tego, nikt na tej stronie nie weźmie tych waszych 15 złotych i nie zwieje bez odpowiedzi. Co by się nie wydarzyło z kontem, odpowiedź zawsze jest. Nie po tygodniu, często w tym samym dniu od zgłoszenia. Polecam na prawdę uczciwie bo ludzie którzy się zajmują tą stroną są na prawdę mili.

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Zakupiony Netflix działa super.
Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry.
Przy problemach z logowaniem szybka reakcja i prowadzenie krok po kroku.
Kupuję od sprzedawcy już od roku i nigdy się nie zawiodłam :)

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Profesjonalna obsługa, szybkie rozpatrzenie reklamacji, znakomity kontakt ze sprzedającym.

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Kupujemy regularnie, zazwyczaj bez problemu, jeśli już pojawi się problem szybko jest rozwiązany na korzyść klienta😉

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Pełna profeska. Już od kilku miesięcy kupuję tylko tutaj, a długo szukałem wiarygodnego miejsca. W razie jakiegoś problemu sprzedawca reaguje momentalnie i zapewnia wsparcie z pozytywnym rozwiązaniem. Zdecydowanie polecam.

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Dostawy od razu, przy jakichkolwiek problemach w ciągu dnia odpowiadają i rozwiązują problem, dokładają rekompensatę. Bardzo często zdarzają się kupony rabatowe na różne produkty.

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Absolutnie proszę nie korzystać z tej oferty!!!.To oszuści.Otrzmalam kod który nie działa.Niestety zapłaciłam za swoją naiwność...

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Nie można dodać opini na ich stronie. To są tylko ich opinie 5 gwiazdek . Jak konto nie działa bo błędne hasło to się czeka tygodniami na zmianę. Nie polecam jest wiele lepszych stron z lepszym supportem

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Wykupiłem Netflix 27 grudnia. Dostęp do platformy miał być na miesiąc a trwał tylko trzy dni. Nie polecam. Omijajcie szerokim łukiem!!! OSZUSTWO!!!!!?

Dostęp Spotify kupiony 25.11 działał do 29.11
Miał być 30 dni.
Po prośbie o pomoc automatyczna odpowiedź w stylu - 9 na 10 pytań znajdziesz tutaj (link)
Próba reklamacji ( właściwie to proba zalogowania )pod podamym linkiem skończyła się czasowym zablokowaniem. Dobrze że na próbę kupiłem najkrótszy możliwy dostęp i zaoszczędziłem wiekszej wtopy.
Przestrzegam i ostrzegam tych którzy się zastanawiają - zakupy na pewno nie tu. Omijać szerokim łukiem.Mnie te cztery dni dostępu kosztowaly ponad 10 zł.

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Subskrypcja wykupiona na miesiąc działała 3 tygodnie. Kilkakrotnie zgłaszana reklamacja pozostała bez odpowiedzi. Zero profesjonalizmu. PS: początkowo chciałem wykupić subskrypcję na dłuższy czas, ale postanowiłem najpierw sprawdzić firmę. No i sprawdziłem. ZDECYDOWANIE NIE TYLKO, ŻE NIE POLECAM, TO OSTRZEGAM!

Respuesta de Tanie Premium - taniepremium.pl - sklep z kontami premium
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.