Hurtig opfølgning da ikke alle varer var tilængelige. Vi fandt en god løsning over telefonen
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er normalt en tilfreds fast kunde hos Tapet og kunst, men ikke mere. Jeg bestilte noget selvklæbende folie med nuancerne brun og sort ifølge billedet, jeg modtager så noget med nuancerne brun og b... Ver más
Jeg bestiller en tapet, og modtager en anden. Intet mindre end 13 mails (incl. 2 ifm. ordrebekræftelsen), skulle der til, før jeg kunne få svar på at den vare jeg oprindeligt havde bestilt fra dere... Ver más
Kjøpte selvklebende folie for å dekorere på rommet til vårt barnebarn som en overraskelse. Og det ble det. Hun ble strålende fornøyd. Enkle knep som gjør stor forandring. Dette er ting vi nok kommer t... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Billig tapet
Billigt tapet og jeg fik det hurtigt leveret. Super god service 😊

Perfekt
Super service hurtig forsendelse...handler gerne igen og igen

Respuesta de Tapet og Kunst
Super produkt og hurtig levering
Jeg har brugt dem i flere omgange til bestilling af selvklæbende folie til udskæring på kærestens skæremaskine.
Produkterne er god kvalitet og hurtig ekspedition og levering

Hurtigt og nemt!
Lidt dyrt med forsendelse. Kostede ligeså meget som den lille rulle hyldepapir jeg købte. Men hyldepapiret var virkelig sødt og jeg fik pakken hurtigt.

Fantastisk! 👍🏻
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller hos tapetogkunst.. Super tilfreds med mine vare og hurtig levering!! 😃👍🏻
Kun stjerner her fra! ☺️

Tapet
Fik mit tapet efter blot 2 dage, vil helt sikkert anbefale dem til venner og familie.

Hurtig og effektiv handel
Tak for en god tapet og hurtig ekspedition.
Dag til dag levering
Super service. Et døgn fra bestilling til postkasse. Gode materialer til en fornuftig pris.
Anbefalingsværdigt.

Dårlig stil
Reklamerer på hjemmesiden med tapet som ikke findes mere.
Sindssyg dårlig stil.
0 stjerner herfra.

Respuesta de Tapet og Kunst
Ikke så meget at skrive om !
Fandt hvad jeg skule bruge, lagde det i kurven og betalte ! Fik nøjagtigt de varer jeg havde bestilt, hverken mere eller mindre, 2 dage senere !

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.