Goede prijs kwaliteit bij trapbekleding "caracter" . Nette behandeling in de winkel en duidelijke afspraken via email. Ook het verzetten van de het leggen van de trapbekleding ging probleemloos. Alle... Ver más

La empresa ha respondido
Bedrijf heeft het goed gedaan, kwamen 1 week later dan gepland maar communicatie hierover was prima. Bij het leggen kwamen ze met 2 personen waarvan er een hard aan het werk was en de ander de halve... Ver más
La empresa ha respondido
Omdat ik deze ervaring al heel wat jaren terug. Hebt meegemaakt toen ik nog thuis bij mijn ouders : woonden die hebben altijd tapijt of vaniel gekocht👍en dat is ons altijd goed bevallen de service e... Ver más
La empresa ha respondido
Wij kwamen met n moeilijke vraag. We hadden maar n klein stuk vloerbedekking nodig. Wij zijn erg vriendelijk en uiterst prettig geholpen, er werd meegedacht en een oplossing geboden. Daarom deze war... Ver más
Escrito por la empresa
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Graafseweg 773, 6603 CG, Wijchen, Gelderland, Holanda

Invita a los clientes a opinar
Aardige en kundige mensen. Werken hard en netjes.
Zeer tevreden

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Vriendelijke mensen. Keurig gewerkt. Netjes opgeruimd. Op tijd komen vind ik ook prettig.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Prima geholpen door Raymond van Tapijtcentrum Wijchen. Nam de tijd, dacht goed met ons mee. Fijne adviseur/ verkoper.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Vlotte bediening in gemoedelijke sfeer en de montage ging erg vlot en vakkundig.

Deskundig advies . Behulpzaam

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Super fijne service en advies die ik heb gekregen bij de aankoop van mijn tapijten en in het verleden ook met mijn vitrage.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Super flexibele tapijtleggers. En verder goed contact met iedereen in de organisatie van Tapijtcentrum Nederland (accountmanager, kantoor, etc.).

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Prettige ontvangst, er werd geluisterd en mee gedacht wat de beste oplossing/ keuze voor ons was. Voelde daarbij geen druk dat er ons iets werd aangepraat.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Ik kwam voor een rond kleed. Heel prettig en meedenkend geholpen. En ook tot aankoop overgegaan.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Goed geluisterd naar onze wensen mbt kleur en gebruiksdoeleinden. Nuttig advies gekregen omtrent leggen van de vloer en de planning daarvan.
Daarnaast gewoon een prettige ervaring met de aankoop. Tevreden over de prijs.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
We zijn netjes en prima te woord gestaan. Denken met je mee en zoeken een oplossing

Vriendelijk personeel.
Goed advies over laminaat en jaloezieën gehad.
Meedenkend over kleurencombinaties.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
We werden prettig geholpen. Met ons meedenkend kwam de verkoper met precies de trapbekleding die wij zochten
Bij het leggen bleek deze zo dik te zijn dat het niet lukte. Hele vriendelijke trapleggers. Na overleg en met andere mensen en andere lijm, is de trap vakkundig bekleed. Het meedenken en daarna de moeite om de trap z.s.m. te bekleden, hebben wij als zeer goed ervaren. Een groot compliment van ons

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Plezierig vriendelijk geholpen. Aanspreekbaar en behulpzaam zonder opdringerig te zijn.
Ruime winkel met overzichtelijke en duidelijke informatie over producten

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
De vloerbedekking keurig gelegd op de trap en overloop en ziet er weer heel strak uit en we zijn er erg blij mee, super!

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Bij de aankoop zeer prettig geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om ons van advies te dienen. Levering ging volgens de afspraak. Het was jammer dat de juiste lijm niet voor handen was, waardoor er een tweede afspraak nodig was.

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Net een vloerkleed gekocht ,fijn geholpen door de verkoper en een goed advies over de verschillende vloerkleden gekregen .top wij komen zeker terug dan voor raamdecoratie.
gr leonie Stefan .