Los chicos fueron súper amables
Los chicos fueron súper amables! Gracias 🤩 es lo que se espera de un delivery 🚚, pero tuvieron la amabilidad extra de ayudarme y desempacar el producto! Gracias totales!
Taskrabbit Delivery (formerly Dolly) re-imagined big-and-bulky moving and logistics services to major retailers and consumers alike. With nationwide operations and millions of moves and deliveries completed, the platform accommodates specialized hauling and specific delivery types—including Room of Choice delivery for retail partners, final-mile store fulfillment, small business inventory transfers, and transport for oversized retail purchases.
How it works:
For more information on Taskrabbit Delivery, or to book your next big-and-bulky move alongside your everyday household projects, visit www.taskrabbit.com/delivery or download the Taskrabbit and Taskrabbit Delivery app on iOS or book directly without download over the web app at book-delivery.taskrabbit.com.
10800 Alpharetta HWY, STE 208-562, 30076-1467, Roswell, Estados Unidos
Hice una compra el día 26 de mayo q debía llegar el día 30 de mayo.. Hoy ya es 4 de junio y no he recibido nada y el seguimiento por la página no existe.. Una muy mala experiencia..

Respuesta de Taskrabbit Delivery (formally Dolly)
No invierten en su plataforma no pagan las cantidades que corresponden no tiene soporte para reclamos específicos y la aplicación cancela servicios aveces y se traba y no envía mensajes

Respuesta de Taskrabbit Delivery (formally Dolly)
Tengo dos bebés y no puedo entrar el sofá. Y el servicio disque solo hasta la puerta

Respuesta de Taskrabbit Delivery (formally Dolly)
Demasiado caro.un traslado cercano y casi 100 dolares .