Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke bare en traditionel gavekasse. Absolut lækkerier i topklasse. Meget tydeligt, at der er tænkt på enhver detalje. Derfor får man også lyst til at åbne og lukke kassen et par gange for at få den fa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god service. Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sar... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering, fin indpakning så produktet ikke bliver skadet. Det er madvarer som vi ikke har smagt på endnu, men det ser lækkert ud😃

Información sobre la empresa

1. Carnicería delicatessen
  2. Tienda de canastas de regalos

Escrito por la empresa

Tastefulness er en webshop dedikeret til at levere eksklusive gavekurve fyldt med nøje udvalgte delikatesser. Vi er passionerede omkring at skabe unikke smagsoplevelser, som kombinerer høj kvalitet og æstetik. Vores gavekurve indeholder produkter fra producenter i Nordsjælland og Europa. Vi lægger stor vægt på at udvælge delikatesserne for at sikre den perfekte uforglemmelige oplevelse for modtageren. Tastefulness – etableret med kærlighed til smag og kvalitet.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

21 de octubre de 2024

Kære Joanna,😊
Tak for din fine anmeldelse og de 5 sterner.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det betyder meget for os, at vi har levet op til levering og service.
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.❣️
De bedste hilsner Sara - Tastefulness🎁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

simpelthen så lækre bolcher jeg fik…

simpelthen så lækre bolcher jeg fik købt :-) det skal nok blive gentaget, og mega hurtig levering.
1000 tak til jer.
Hilsen
Diana
Skanderborg

14 de octubre de 2024

Kære Diana😊
Tusinde tak for den fine anmeldelse.🙏
Vi er så glade for, at du nød bolsjerne, og at leveringen levede op til forventningerne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og give dig flere skønne smagsoplevelser!🥰

De bedste hilsner,
Sara - Tastefulness🎁

Spændende gavekasse

Deres udvalg af nye og spændende varer er stort. Det er en fornøjelse at modtage den flot indpakkede kasse med lækkerier.Har aldrig smagt trøffel før, her kan du købe trøffel olie,chips, grissini,peanuts osv.Samt lækre Kronborg bolcher, saft fra Kagerup , mandarin sodavand osv osv. Jeg anbefaler alle at forkæle enten jer selv eller andre med en gavekasse .

21 de octubre de 2024

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner❣️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du sætter pris på vores udvalg af lækre og unikke produkter. Vi gør en stor indsats for at finde spændende delikatesser, og det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med trøffelprodukter, bolcher fra Kronborg og de andre specialiteter.😊

Det glæder os også at vide, at du synes om vores gavekasser – de er nemlig skabt til at sprede glæde og forkælelse!🎁

Endnu en gang tak for din varme anbefaling!🩷

De bedste hilsner,
Sara fra Tastefulness

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super varer og fine små gaver

7 de octubre de 2024

Respuesta de Tastefulness

Tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!😊
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores varer og de små gaver. Det betyder meget for os, at vi kan bringe glæde med vores produkter. Vi ser frem til at betjene dig igen❣️
Hilsen Sara - Tastefulness 🎁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er super fedt og indpakningen er…

Alt er super fedt og indpakningen er bare flot. Man ønsker bare at gemme kassen

26 de septiembre de 2024

Respuesta de Tastefulness

Tak for din skønne anmeldelse❣️
Vi er så glade for, at du er tilfreds med både produkterne og indpakningen.
Vores gavekasser er designet til at være både smukke og holdbare, så vi håber, at du vil få glæde af dem igen og måske bruge dem til opbevaring.
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk – vi ser frem til at levere endnu flere lækre oplevelser til dig i fremtiden!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Perfekt gave til medarbejdere m.m.
Vil helt sikkert bruge Tastefulness når det er tid til julegaver til personale :-)

14 de agosto de 2024

Respuesta de Tastefulness

Tak for den flotte anmeldelse.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er utrolig glade for at gaverne spredte glæde.
Endnu en gang tak for din anmeldelsen og at I valgte at handle hos os.❣️🎁

Valorada con 3 estrellas sobre 5

øv halve flaske - ikke markeret tydeligt

øv jeg troede jeg købte hele (normale standard flakser og ikke halve flaske. det ikke markeret tilstrækkeligt tydeligt.

7 de agosto de 2024

Hej😊
Vi beklager at du ikke oplever, at det var markeret tilstrækkelig tydeligt, at det var en halvflaske. Vi har ellers skrevet på billedet med flasken, at det er en miniature, herudover fremgår det også at der er 375 ml. i flasken, samtidig så er det et billede af flasken som også viser en mindre flaske. Men vi vil efter denne anmeldelse prøve om det kan gøres tydligere og gøre hvad vi kan for at få fremhævet yderligere, at det er en halv flaske.
Endnu engang beklager vi, at du har haft den oplevelse.
De bedste hilsner Sara - Tastefulness😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitet og service i top ...

Hurtig og venlig ekspedition. God kvalitet, flot udvalg og emballage. Service og vejledning i forbindelse med bestilling...

8 de julio de 2024

Hej Kim😊
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. De bedste hilsner og god sommer☀️😊

Fantastisk service

8 de julio de 2024

Vi er dybt taknemmelige for din anmeldelse!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Din feedback betyder meget for os, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi håber at du vil handle hos os en anden gang🎁🤗

Fantastisk gavekasse fra Tastefulness

Jeg købte en gavekasse fra Tastefulness og er meget tilfreds. Hurtig levering og lækre produkter. Alt var flot pakket og af høj kvalitet. Vil klart anbefale!

3 de julio de 2024
Opinión espontánea

Vi er dybt taknemmelige for din anmeldelse!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.