Super snelle levering, en heerlijke kruiden. Doe ze overal bij, met het bijgeleverde receptenboek weet je gelijk welke kruiden waar je vooral goed voor kunt gebruiken. Maar experimenteren kan geeen kw... Ver más
La empresa ha respondido
Echt ontzettend blij met deze kruidenmixen! Er zijn veel verschillende mixen, waardoor je er echt alle kanten mee op kunt. Van vlees, vis en groenten tot aardappeltjes, pasta’s en andere gerechten... Ver más
La empresa ha respondido
Wat fijn om eindelijk een kruiden merk gevonden te hebben met puur natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegd zout of synthetische toevoegingen! Omdat er geen zout als goedkoop vulmiddel is geb... Ver más
La empresa ha respondido
Duidelijk product informatie, snelle levering
La empresa ha respondido
TastyChef is een Nederlandse direct-to-consumer seasoningbrand. Onze kruidenmixen zijn 100% natuurlijk: zonder zout of toegevoegd suiker, zonder vulstoffen of E-nummers, en Halal gecertificeerd. Waar een doorsnee supermarktmix vaak grotendeels uit zout, paneermeel en smaakversterkers bestaat, krijg je bij ons ± 120 gram pure kruiden en specerijen per pot. Met meer dan 21 unieke smaakprofielen, speelse productnamen en handige bundels maak je elke maaltijd makkelijk lekkerder, vanaf ongeveer 0,11 euro per maaltijd. Of je nu kookt voor Mexicaans, mediterraan, BBQ, Aziatisch of Amerikaans comfort food: er is altijd een mix die past. Onze mixen zijn bovendien hoog in vezels en een bron van eiwitten. Kwaliteit staat voorop. Onze productie voldoet aan internationaal erkende standaarden zoals HACCP, BRC en IFS, naast onze Halal-certificering. Zo weet je zeker dat elk potje voldoet aan strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Bestel eenvoudig via www.tastychef.com, met snelle levering in Nederland en België en een niet-goed-geld-teruggarantie. Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@tastychef.com. TastyChef: Flavor that Slaps!
Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ik ben erg blij met TastyChef. Grote potten met fijne kruidenmix die ook echt wat toevoegen aan mijn eten. En zoveel beter dan in de winkel in vergelijking met Knorr enzo omdat er bij de Chef geen zout in zit maar wel smaak. Echt fijn voor meal preps en dan wat afwisseling erin te brengen met de diverse kruidenmixen.

Respuesta de TastyChef B.V.
De kruiden waren de volgende dag meteen geleverd! De potjes zijn ook groter dan verwacht. Prijs kwaliteit verhouding is zeker goed. Ik heb voornamlijke interesse in de zoete kruiden. Candy crush is nu al mijn favoriet.

Respuesta de TastyChef B.V.
Really happy with these, finally some spices without a ton of salt, and they actually taste great. Highly recommend.

Respuesta de TastyChef B.V.
Kruiden besteld bij Tasty Chef, pakketje werd supersnel geleverd.
De kruiden zijn zonder zout of andere rommel, je krijgt een flinke pot en ze zijn goed van smaak. Zeker een aanrader.

Respuesta de TastyChef B.V.
Goede service, snelle levering, hoge kwaliteit van de producten en daarnaast simpelweg beter dan je supermarktkruiden. Echt een no-brainer!

Respuesta de TastyChef B.V.
Heerlijke kruidenmixen! Ze geven mijn gerechten veel smaak en zijn makkelijk te gebruiken. Echt top en erg blij met deze gezonde varianten.

Respuesta de TastyChef B.V.
De bestelde kruiden geven een extra smaakbeleving aan de maaltijden.
Vanaf bezoek website tot aan snelle levering boven verwachting zeer goed.

Respuesta de TastyChef B.V.
Vandaag is m'n eerste bestelling van TastyChef bezorgd. Keurig op tijd en precies zoals verwacht: lekkere kruiden zonder allerlei nare toevoegingen waar ik niet op zit te wachten als 'cleane eter'. Mooi uitgebreid aanbod op de webshop. Enige wat ik kan bedenken is dat het handig zou zijn als de naam van de kruiden ook op de bovenkant van het potje staat. Voor de rest helemaal blij met m'n bestelling, ga zeker weer bestellen!

Respuesta de TastyChef B.V.
Heerlijk qua smaak, eenvoudig qua gebruik en helpt qua inspiratie om de maaltijd net even anders op tafel te zetten. Geur is ook helemaal top, wij zijn fan!

Respuesta de TastyChef B.V.
Snel en vers geleverd, een aanrader als je echt alleen kruiden wil!

Respuesta de TastyChef B.V.
Super snelle levering! Precies op tijd voor de BBQ dit weekend.

Respuesta de TastyChef B.V.
Kruiden besteld en een goede ervaring. De potjes zijn groot en de levering ging snel. En het smaakt goed!

Respuesta de TastyChef B.V.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zit veel meer in dan verwacht!

Respuesta de TastyChef B.V.
Top! Onze bestelling werd snel en netjes geleverd. De afgelopen dagen al een aantal gerechten gemaakt en de kruiden vallen zeer in de smaak 😃 Heel benieuwd naar de andere smaken

Respuesta de TastyChef B.V.
In de supermarkt betaal je minder voor je kruiden, maar deze zijn dan ook (vaak) allemaal bewerkt met extra zouten en suikers.
Bij Tasty Chef krijg je puur natuurlijke kruidenmixen voor een waardige prijs!
Je hebt minder nodig, doet er daardoor langer mee en de smaken in je gerechten proef je aanzienlijk meer.
Maak vooral gebruik van de bundelkorting, ik ben fan!

Respuesta de TastyChef B.V.
Perfecte kruiden voor je gerechten! Blij dat er een optie op de markt is zonder toegevoegd zout.