Täta Tak Entreprenad Sverige AB Opiniones 17

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

1. Contratista de tejados
  2. Empresa de construcción

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Takläggare för Tak i Malmö, Helsingborg men även hela Skåne. Täta Tak lägger alla typer av tak i hela Skåne så som papptak, tak med pannor, tak med plåt, shingel tak med även andra typer av tak

3,0

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra kommunikation

Bra kommunikation, projektledaren var aldrig svår att få tag i och takläggaren var effektiv och lätt att prata med och lösningsinriktad

10 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket väl utfört arbete

Verkar som många har problem med detta företag (att döma av vad som skrivits). Vår erfarenhet är dock god. Vi installerade solceller i vår brf och Täta Tak Energi vad det enda företag som gav en rimlig offert av flera (Gosol, Svea etc). Då vårt tak är relativt svårinstallerat fick vi hela tiden orimliga påslag på installationen, men Täta Tak Energi ansåg sig kunna lösa det billigare och gjorde också det. Allt flöt på bra och proffsigt i alla delar. Fick hjälp inom en timme på plats av en kille när vi hade problem att få växelriktaren kopplad till internet. Anläggningen har också fungerat 100% felfritt sedan dess. Enda plumpen i protokollet är att fasadställningen fick stå uppe en vecka för länge vilket var en liten olägenhet (antar att de har vissa säkerhetsmarginaler på tid) samt att det kunde kommunicerats bättre när vi hade grönt ljus med nätägaren att starta anläggningen. Men allt som allt i princip högsta betyg. (Lund)

1 de marzo de 2025

Rekommenderar INTE Täta Tak

Jag anlitade Täta Tak för både solpaneler och fönsterbyte.
Min upplevelse är delad:

Solpaneler: Här fungerade allt väldigt bra. Arbetet gick smidigt, inga konstigheter, och resultatet blev precis som jag förväntade mig.

Fönsterbyte: Här blev jag tyvärr inte nöjd. Arbetet startade två veckor tidigare än planerat, tog ca två månader att färdigställa och flera saker blev liggande efteråt. Exempelvis stod stuprören kvar i en månad och jag fick påminna flera gånger innan det åtgärdades.
En plåt på taket byttes inte ut eftersom företaget ansåg att det inte ingick, trots att jag beställt ett fast pris för ett helhetsjobb. Vid ett fönster där AC-slangar gick igenom byttes fönstret ut utan hänsyn till slangarna – resultatet blev att de nu hänger lösa och jag måste anlita någon annan för en dyr speciallösning.

Jag valde Täta Tak framför billigare offerter eftersom de kändes seriösa, men upplevelsen är att man måste läsa offerten extremt noga. Trots att jag efterfrågade ett fast pris för ett komplett arbete, lämnades flera moment obesvarade med förklaringen ”det ingick inte”.

Jag har även vänt mig till ARN, som påpekade att företaget kunde varit tydligare i vad som ingår, men eftersom det inte var specificerat i offerten gick beslutet i företagets favör.

Sammanfattning:

Solpaneler: mycket bra

Fönsterbyte: bristfällig planering, ofullständig leverans, och en känsla av att ansvaret hamnar på kunden snarare än att företaget tar helhetsansvar.

Rekommenderar inte detta företag alls, mycket huvudvärk.

1 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Energilagring

Jag har sedan tidigare köpt solceller och därefter batterilagring. Nu köpte jag ytterligare batterilagring, samt installation till dessa. Vid beställning fick jag veta att leverantören hade problem att få fram batterier så det var väntetid, uppskattat upp till 12-13 veckor om jag inte minns fel, vilket inte var något problem för mej. Jag har haft en bra dialog och kommunikation hela tiden under väntetiden. Samma dag som batterierna anlände från leverantören, blev jag uppringd och fick besked om detta, samt fick dessa levererade till mej och installerade dagen därpå. Snabb leverans, snyggt och proffsigt montage och installation, bra kommunikation. Jag kan inte annat än varmt rekommendera Täta Tak ännu en gång

28 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nöjd kund

Beställde 12,4kw takpaneler och 10 KW Batteri i maj 2023, installerades i Juni, allt bara bra, väldigt proffsigt draget, mycket nöjd

30 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lägger flyers i brevlådan med…

Lägger flyers i brevlådan med erbjudande att komma och gratis besiktiga vinden. Dom kommer gärna, ” besiktigar” , fotograferar , tar husets dokumentation med sig. Verkar kunniga på plats, lovar återkomma med utlåtande och oferter, men försvinner sedan spårlöst och svarar aldrig på förfrågan om ngt besked. Väldigt oseriöst och nu verkar som bedrägeri när dom tar bilder på egendomen och dokumentation med sig och försvinner spårlöst.

24 de septiembre de 2024

Extrem dålig kommunikation

Extrem dålig kommunikation. Ringde, skickade SMS och mejl ett flertal gånger utan att fått svar.
Fakturan är otydlig och jag har inte fått en genomgång av min anläggning som inte riktigt fungerar som den ska.
Detta efter sex veckor efter installationen…

25 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dem sålde en anläggning till mig med…

Dem sålde en anläggning till mig med batteri 13.1kw solceller 20,5kw men den lämnar endast 12kw i fullt solsken på talade det dem skulle skicka en reperatör/elektriker men den personen lyser med sin frånvaro dessutom så är deras återkoppling helt värdelös
Dem som ska installera solceller för guds skull använd INTE TÄTA TAK ENERGI DÅ FÅR NI BARA PROBLEM

22 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi blev blåsta på 975 000:-!

Nu har tingsrättsförhanslingarna med Täta Tak avslutats och vi blev blåsta på 975 000:- för mycket än vad vår anläggning skulle kostat från början, dvs ca. 25% mer!
Det har varit en fruktansvärt jobbig period för oss som tyvärr slutade med att de lyckades att blåsa oss.
Jag vill starkt varna för detta företags affärsmetoder, och skriv ALDRIG på ett så kallat "förtroendeavtal" som de gärna tecknar med sina kunder, för då kan de i stort sett fakturera vad de vill när anläggningen är klar. Och det är exakt det som de gjort i detta fall.
Akta er NOGA för att ha med detta företag att göra över huvud taget.

24 de mayo de 2024

Stay Away!

Trust me stay away. Seller promises one thing, installators do something else....of course after you sign the contract. Only person that did what they were supposed to was the electrician.

1 de enero de 2024

Beställde solceller med batteri

Beställde solceller med batteri. Pratades om installation i slutet på september/början på oktober. Installation 6 november. Solcellerna fungerar hur bra som helst men batteriet är katastrof. Började med att placera batterierna utomhus, vilket man ABSOLUT inte ska göra, och definitivt inte om man ska köra med stödtjänster. Efter många samtal, efterforskningar som jag själv fick göra och lägga fram till installatör så fick jag mitt batteri äntligen flyttat. Tror ni problemen slutade där ? Nejdå, hade problem och få igång min stödtjänst. Täta tak satt lugnt i båten och skickade något Mail som dom aldrig fick svar på. Jag luskade själv ut att jag hade fel version på en av delarna. Andra installatörer jag pratat med frågade om min installatör verkligen visste vad han gjorde? Fick till mig att innan avslutad installation så går man igenom anläggningen och kollar över bland annat versionerna så alla har samma. Uppdateringen efterfrågades av täta tak i nästan 3 veckor på Mail utan framgång. Då fick jag nog och letade själv redan på telefon nr och löste deras problem över kvällen. Men det är inte slut där!!!! Jag har beställt och betalat för ett 10kw effekt batteri men kan bara nyttja 9kw. Det betyder att jag varje dag förlorar pengar genom stödtjänsten. Min installatör gör som vanligt och skickar Mail och ber om en genom gång. Trots att jag har ringt, mailat och även varit på deras kontor och försökt få dom till att lösa detta problem så är vi idag på 23:e dagen som dom har försökt lösa detta problem utan framgång. Hänvisar till att dom väntar svar på Mail. Dum som jag va så beställde jag mer batterier från täta tak för att utöka min ”batteripark” Fick till mig att installationen skulle vara ca 15 januari +- någon dag. Dagen innan ringer dom mig och frågar om jag har en kabel som behövs för att utöka batteriet. Självklart så har jag inte detta utan detta skulle dom beställt samtidigt som dom beställde batteriet. Jag skickade återigen Mail och sa att dom fick kompensera mig pga av allt strul, utebliven inkomst på batteri samt all information och hjälp dom har fått ifrån mig. Men icke sa Nicke, inte en spänn. Dom kunde ju inte hjälpa något av alla felen. Åter till kabeln, har jag tur så får jag den i början av februari men så som dom har uppträtt så är det ytterst tveksamt. Frågar ni mig så önskar jag att jag aldrig hade beställt ifrån detta företaget och jag vill bara att denna mardrömmen ska ta slut. Sen hoppas jag verkligen att täta tak försöker ta till sig denna informationen. För det gör ni inte när jag mailar er. Och sätter lite krav på era anställda och börjar stå för vad ni gör och inte gör. Om någon går i funderingar och undrar något så är ni välkomna att höra av er till mig

27 de enero de 2024

Perfekt för stora bekymmer

Likt andra recensioner har vi upplevt samma sak. De följer inte kontraktet, försöker kräma oss på mer pengar och installerar helt fel grejer. Vårt projekt var 22 kW solanläggning på markstallage.

Om ni vill ha mycket bekymmer och dåliga resultat så är detta en fantastisk samarbetspartner!

1 de octubre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.