Werkt prima! tot nu toe. Handige hulp bij zoeken op Betalingskenmerk.
Prima, maar blijft soms haken en/of verouderde zoektocht laten zien.
Helaas ook achter een pay wall inmiddels :(
Erg goede website. Bruto naar netto was vooral handig toen ik solliciteerde en wou weten wat ik overhield.
Tax-Tool: Gratis belastingtool voor betalingskenmerken en aanslagnummers Bespaar tijd en vermijd fouten met Tax-Tool, de gratis belastingtool. Hiermee kun je eenvoudig betalingskenmerken en aanslagnummers omzetten. Het is intuïtief, nauwkeurig en vereist geen uitgebreide belastingkennis. Geen verborgen kosten of beperkingen - gebruik het zo vaak als je wilt. Probeer Tax-Tool vandaag nog!
Werkt prima
Werkt prima! tot nu toe.
Handige hulp bij zoeken op Betalingskenmerk.
Helaas ook achter een pay wall…
Helaas ook achter een pay wall inmiddels :(

Respuesta de Tax-Tool - Belastingtool
Werkt heel goed
goed goed goed
Het werkt prima
Het werkt prima - nog geen fouten meegemaakt - een goed alternatief voor de tool van de belastingdienst waar deze functie, het omzetten van betalingskenmerk naar aanslag, uitgehaald is.
Super handige tool om een…
Super handige tool om een betalingskenmerk om te zetten in een aanslagnummer.
Handige tool
Super handige tool om een betalingskenmerk om te zetten in een aanslagnummer.
Het help mij om snel de…
Het help mij om snel de betalingskenmerken om te zetten naar aanslagnummer.
Snel en makkelijk
Prima
Prima, maar blijft soms haken en/of verouderde zoektocht laten zien.
Prettige tool om belastingkenmerken om…
Prettige tool om belastingkenmerken om te zetten naar betalingskenmerken
Erg goede website
Goede en nuttige tool
Handige tool
Zeer handig om op te zoeken als alleen het betalingskenmerk staat vermeld en geen omschrijving.
Eigenlijk onmisbaar bij het bijwerken van de administratie en\of controle van de administratie.